reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

witam serdecznie :)

i gratulacje dla Agi !!!!

:-D tez to czytalam...i stwierdzilam, ze w takim razie moj Alex zapowiada sie, ze bedzie tepy jak but z lewej nogi bo ja nie wiem, co to mdlosci w ciazy..:baffled:

chyba sporo będzie tych czerwcowych "tępaków" bo ja też nie wiem co to mdłości - a może da się z innego przesądu skorzystać ? hehe

Witam wieczorową porą. :happy2:

Jak ta Was czytam, to się trochę zaczynam zastanawiać, ja prawie nie czuję, że jestem w ciąży, a już na pewno nie, że niedługo mam rodzić, ciekawe...

mam podobnie, dziś mam wizytę u lekarza i zobaczę co mi powie :) ale mam wrażenie że olka się nie będzie śpieszyć na świat ... no i oczywiście zupełnie nie jestem przygotowana do porodu więc może lepiej żeby grzecznie wysiedziała do 40 tygodnia :)

Hej brzuchatki :-)
Ja dzis jestem w szoku bo..... uwaga !!! Przespalam cala noc od niepamiętnych czasow :-D nawet siusiu nie wstałam :p ale za to juz przed 6 na nogach. Pogoda zapowiada sie calkiem nie zla wiec moze wybiore sie na zakupki :-)
milego dzionka dla was mamuski :-) :-) :-)

ehhh ja się zaczynam martwić czy ostatnio nie śpię za dużo ! przed ciążą spałam średnio po 6 godzin a teraz przeważnie koło 10 - śpie jak dziecko, nic mnie w nocy nie rusza oprócz pragnienia - hmmmm ?

ok ja zmykam do nauki - dziś nie mam za wiele czasu a już w sobotę egzamin .... i zaliczenie :)

buziaki :)

reklama
Aga29 Gratulacje.U mnie dziś ponuro ale tu to żadna nowość.Ja chodzę spać ok 22 bo jestem zmęczona a wstaje o 8 z małymi przerwami w nocy a siku:tak:Jedziemy dziś z M po koszyk do małej i się zrelaksuje na zakupach :-)pozdrawiam

Witam czerwcowe mamusie,

Jakoś nic specjalnego się nie wydarzyło u mnie od wczoraj, toteż tylko pozdrawiam i życzę udanego dnia... :-)
Jutro wizyta kontrolna USG i może w końcu odbiorę wyniki posiewu.

Przy okazji testuje suwaczek, bo mi zniknął :-D
Coś mi się wydaje, że oni to przetrzymują jakiś określony czas u siebie i wywalają, choć to kurcze bez sensu, bo jest tam niby coś zaszyfrowane i myślałam że się generuje dynamicznie ...ciekawostka dropsa :-D... co ciekawe miałam też na pulpicie mój suwaczek i też się spieprzył...

No tak! Sprawdziłam jak to działa... oni przechowują gify u siebie na serwerze, jak znikają, to nam się psują suwaczki... :]...trochę krótko przechowują :/

...później
...wrócił obrazek...hmm, to może coś z serwerem...już sama nie wiem, a może z bazą coś mieli...

Ostatnia edycja:
agatko- wspolczuje wstawania wiem co to znaczy sama wyjsc z podziwu nie moge ze ja dzis spalam cala noc :-)
malenstwo- powodzenia w nauce i trzymam kciuki za sobote :-)

no i jescze raz gratulcje dla Agi :-)
jeszcze troche to nie nadarzymy pisac gratulacji jedna drugiej jak sie rozkrecimy :-)
ja zaraz spadam na zakupy wiec zajrze do was pozniej :-)
milego po poludnia :-)

Dzień dobry mamusie :-D

Aga29 - serdeczne gratulacje mamusiu!!!!! :-D:-D:-D:-D

U mnie nawet cieplutko :-D bylyśmy z małą na spacerku, to tak się darła na ptaki i psy, że aż się ludzie za nami oglądali :-D:-D:-D coś ostatnio mi się buntuje i nie chce mi spać w dzień...

Misiu, u mnie podobnie powinno być, bo ani w jednej ciąży, ani w drugiej nie znam definicji mdłości... a Julka robi się taka cwana że szok, teraz jest w fazie rządzenia, coś nie po jej myśli, to się złości i drze na nas :-D ja mam dzisiaj wizytkę, i marzy mi się skrycie, aby było poskracane i w ogóle... tak aby urodzić gdzieś za 3 tyg...

idę na truskaweczki.. drogie są a korcą aby je kupić... :-p Minutka, żebyś wiedziała, jakie dobre hehehe :-)

byłyśmy dziś z małą w cukierni rozejrzeć się za tortem urodzinkowym na roczek :-D cena przystępna, bo 33 zł za kg...

Galerie tortów - Urodzinowe

Galerie tortów

Galerie tortów

i co podobają się Wam, jak myslicie, mogą takie być?
który byście wybrały??

popralam wczoraj ostatnie ciuszki i pieluchy poprasowalam odrazu ile ja sie oklełam te pieluchy to szok niby nowe a po praniu wygladaja jak szmaty wrrr z

no z tymi pieluchami to koszmar , moje po praniu i prasowaniu wyglądają jak mocno wysłużone ściery :wściekła/y::wściekła/y:

Andzia - nie martw się, nie tylko twoje łóżeczko jest porysowane, całe szczęście rysy nie widać, bo pod ochraniaczem się schowała, ale jak obniżę poziom to będzie katastrofa:wściekła/y:.

A co do inteligencji naszych dzieciaczków, to na onecie wczoraj był bzdurny artykulik że im więcej nudności w ciąży tym wyższa inteligencja... :-).

moja rysa jest na samym przodzie łóżeczka ale osiol( mój mąż) pozamieniał tył z przodem i rysa jest za baldachimkiem niestety kaczuszka która tam była tez jest teraz niewidoczna

och jak sobie przypomne te mdłości to był istny koszmar , ściskałam sie z kibelkiem całymi dniami :baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny, powiedzcie me czy pod koniec ciazy mozliwe jest ze przy chodzeniu i staniu powstanie wrazenie ze zaraz dzidzia wyskoczy? ?:confused::confused::confused:

też tak miałam pare razy

a mój mąż też mnie denerwuje , niestety w nocy musze wstawać raz lub dwa na siusianie i to już od dawna a ten głupek za każdym razem pyta co się stało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ostatnio to już sie dre ze ***** bo tak mnie to irytuje

Ostatnio psioczyłam na truskawki że takie bezsmakowe , a będąc dziś na bazarku zobaczyłam napis TRUSKAWKA KRAJOWA pomyślałam ze kitują ale ten zapach był rozbrajający , niewspominam już o cenie ( 17 zl!:wściekła/y:) i dałam sie skusić na pół kilo , zerzarłam odrazu po powrocie - pychotka , z całą pewnością to juz to!! i poleciałam po następną porcje tym razem kilową i teraz się rozkoszuje tymi pysznościami. mniam mniam
Niestety fasolki szparagowej jeszce niema - czekam na nią ze łzami w oczach bo tak mi sie jej chce.

Ostatnia edycja:
Moni, moja koleżanka jak zamawiała synkowi na roczek płaciła 50 zł za kilo:szok::szok::szok::szok::szok:
a tort miał 3 kg... a mnie to wyniesie koło 70 zł... więc jest róznića... w końcu roczek ma się tylko raz :-)

reklama
Do góry