blumetka29
Wdrożona(y)
Ja sie dzisiaj nie wyspłałam bo nie mogłam najpierw zasnac ,a pozniej sniły mi sie same bzdury i co chwila sie budziłam. A to wszystko przez ta wczorajsz wizyte u ginia i ta niepewnosc o co mu chodzi. Ja juz sobie wyobrazam najgorsze do poniedziałku to chyba sfiksuje.
Irka napewno wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki, grunt to pozytywne myslenie co wcale nie jest łatwe bo sama ostatnio sie przekonałam.Ale zawsze tak jest ze człowiek to taki glupi nie mysli o tym ze napewno wszystko bedzie dobrze tylko zaprzata sobie głowe tym co najgorsze ale taka juz chyba nasza natura.
A tak wogóle to witam serdecznie:-)
U nas tez cieplutko, wiaterek sobie powiewa ale słonko pieknie swieci.I ja w koncu wziełam sie za pranie bo wczoraj to tak sie czułam ze myslałam ze na porodówke pojade.Miałam wrazenia jakby wszystko mi sie rozchodziło, bolał mnie niesamowicie krzyz ale to chyba dlatego ze mała pchała sie chyba w kanał bo jak siedziałam to normalnie jej ruchy to czułam na kolanach tak niziutko a pod piersiami to wydaje mi sie ze brzuch mam pusty wszystko skupiło mi sie na dole.A do tego wszystkiego tak mnie wczoraj mdliło i miałam jak nigdy cały dzien biegunke myslałam ze sie wykoncze.
Na szczescie dzis juz zdeka lepiej, :-)
Miłego dnia dziewuszki ja jak zwykle sama w domku moje gwiazdy pojechały na szkolna wycieczke i wróca dzis późno.Wczoraj sobie wysprzatałam wiec dzis nie ma co sprzatac wstawiłam tylko na zupke i gra.:-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)