reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Truskaweczki, dobra rzecz, wlasnie dzis zakupilam dwie lubianeczki i pewnie nie "dociagna" do jutra:-D:tak:
Wiecie, co dzisiaj w necie wyczytalam, ze kobiety, ktore przed ciaza palily papierosy zazwyczaj rodza dziewczynki:tak::-D. Nie wiem, jak to skomentowac, bo mnie zwyczajnie zamurowalo:-D:-D:-D

My wrocilismy z godzine temu z urodzin kolegi Eryka. Fajnie bylo, siedzielismy na zewnatrz, a dzieciaki szalaly:szok::tak:. Pogoda dopisala, bo bylo dosyc cieplo i nie padalo:tak:

reklama
Truskaweczki, dobra rzecz, wlasnie dzis zakupilam dwie lubianeczki i pewnie nie "dociagna" do jutra:-D:tak:
Wiecie, co dzisiaj w necie wyczytalam, ze kobiety, ktore przed ciaza palily papierosy zazwyczaj rodza dziewczynki:tak::-D. Nie wiem, jak to skomentowac, bo mnie zwyczajnie zamurowalo:-D:-D:-D

My wrocilismy z godzine temu z urodzin kolegi Eryka. Fajnie bylo, siedzielismy na zewnatrz, a dzieciaki szalaly:szok::tak:. Pogoda dopisala, bo bylo dosyc cieplo i nie padalo:tak:

Aga obalam teorie bo ja pale dio dzis i ma byc chlopiec :) a truskawki to ja bym tez zjadla w przyszlym roku bede miala swoje wlasne na ogrodku :)

Hmmmmmm.... no ja nigdy nie palilam i nastepny dziurawiec mi sie szykuje.
Moj maz tez nigdy nie palil. :confused:

Czego to ci naukowcy jeszcze nie stwierdza ;-)

No ciekawe jakie jeszcze nowinki beda bo coraz bardziej idiotyczne wymyslaja teraz jak ktoras bedzie chciala miec core to zanim sie starac zacznie to palaczka zostanie pozniej rzuci albo i nie bo sie wciagnie a madrale na tym zarobek beda mieli...

No nie :-) w Bydgoszczy mieszkam 4 lata z czego rok spedzilam w Londynie, a wychowalam sie w Barcinie mala miejscowosc w okolicach Bydgoszczy. A skad te domysly i taki trafny strzal ze nie z krwi i kosci ze mnie Bydgoszczanka????
Bo nie wygladasz an Bydgoszczanke :p a tak na serio , wczoraj pisalas ze musisz jechac po akt urodzenia do Inowroclawia. A pytam bo ja tez mieszkalam w poblizu Inowroclawia... A Barcin to ten kolo Pakosci??

Tak ten kolo Pakości :-) no faktycznie pisalam :p tyle tu sie dzieje ze czasami samemu idzie sie zamotac :-) pewnie uwierzyłabym ze po prostu nie wygladam na bydgoszczanke :-D

Dobra kobiałki ja uciekam spać :-)
Spokojnej nocy i nie rozpakowywać sie jeszcze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heh moje rodzinne strony- ja dzieciństwo spędziłam w Toruniu. Urodziłam się w Aleksandrowie Kujawskim. A w okolicach Inowrocławia mam rodzinę:) Strasznie mi brakuje Kujaw :(

reklama

hmm ja mam mieć dziewczynkę (do tej pory każde USG na to wskazywało ;-) ) więc jeśli o mnie chodzi to trafili :wink::wink::wink:
To tak jak z horoskopami, komuś zawsze podpasuje :-)

Pozdrawiam i życzę miłej nocki :-)

Do góry