reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hej kobiałki :-)
Ja pospałam i jeszcze kumpela wpadła na chwile. Tak piszecie o tej biedronce, ze chyba tez sie wybiore bo mam kilka krokow od domu. A co do tych majtek to ja tez mam duzy rozmiar bo powiedziala mi ze takie bede lepsze no i ten podklad trzeba jeszcze wsadzic : P

goniap2- zgodze sie z Toba ze truskawki w UK sa okropne spedzilam tam rok i to o czym
marzylam po powrocie do kraju to truskawki :-)
Nanya- no ja jestem ciekawa czy mi cos lekarz zapisze jak mu o tym powiem???
Monika_M- Gratulacje!!!!! O ja tego sie nie spodziewałam :-) myslalam ze mamy same dwupaki :-) Normalnie nie moge uwierzyc dopiero teraz sobie uswiadomilam chyba tak na serio, ze to moze sie w kazdej chwili zaczac grrr..
Tau- ja tam bym protest zrobiła na takie drogie truskawki :p

A teraz ide cos zjesc bede pozniej ;-)

reklama
Monika - Tobie się chyba miesiące pomyliły ( tzn. Synkowi :-)). Mały włos to byłby nawet kwietniówek ;-) Serdeczne gratulacje!!! Strasznie długo byłaś w tym szpitalu, mam nadzieję, że wszystko ok. Czekamy na szczegóły :tak:
A ja się zaczęłam teraz tak na poważnie bać. Bo nie czuję się jeszcze gotowa , ale zdałam sobie sprawę , że tak na prawdę to może być w każdej chwili :szok::szok::szok::szok:
Już mi się codziennie śni poród, szpital, dzieci itp. Żeby tak choć 3 tygodnie jeszcze!

He he no i jestem pierwsza :-D
Drogie dziewczynki oficjalnie informuję iz 1 maja 2009 r o godzinie 16.05 na świat przyszedł mój synek Filip.
Jak odpocznę to opiszę co i jak narazie po 11 dniach w szpitalu jestem padnięta :-D

:szok::szok::szok::szok::szok: Aż mi się włos na głowie zjeżył!
Gratulacje!!! O jaaaaa!!!
A dopiero co pisałam na wątku zdrowie, że zazdraszczać będę, jak się któraś zaraz rozpakuje, bo ja jeszcze tyyyyle muszę czekać :-(

Ale jaja z ta Monią :-D Pospieszyła sie dziewczyna, ale ma przynajmniej juz TO za sobą :-)

Dzien miałam naprawde udany. Pogoda dopisala, z kumpela super sobie pogadałyśmy, byłysmy na pysznym obiadku ... potem jeszcze sasiadka nas odwiedzila i sasiad :-) Kurcze, fajnych mam tych sasiadów :-)

Truskawki u nas są "nasze" szklarniowe po 12 zł i naprawdę pyszne. Teraz musze sie nawpychac ile wlezie bo potem podczas karmienia moge zapomnieć więc wcinam na zapas :-D

No i na zakończenie witam nowe kolezanki :tak::-)

A ja sie dzis nie doczekalam truskawek :-( jabluszka mi mama przyniosla w zamian grrr.... bo powiedziala ze brzydkie byly. Lepiej sie dzis czuje a jutro ma byc ladnie wiec sama sie wybiore i poszukam ladnych truskawek i tez sie najem na zapas a co mi tam :-D

Moj szkrab chyba wlasnie dostal niezlej czkawki az mi sie smiac chce :-D a powiedzcie dziewczynki co myslicie o porodach rodzinnych nie wiem czy juz gdzies ktos o to nie pytal jesli tak to dajcie namiary chetnie poczytam jak to wyglada tzn kto za i dlaczego i odwrotnie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No nie :-) w Bydgoszczy mieszkam 4 lata z czego rok spedzilam w Londynie, a wychowalam sie w Barcinie mala miejscowosc w okolicach Bydgoszczy. A skad te domysly i taki trafny strzal ze nie z krwi i kosci ze mnie Bydgoszczanka????

Do góry