reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

kochane kobietki postanowilyśmy z kasia połaczyć wątki

-zakupowe szalenstwo
-wyprawka
-wózki

musimy zrobic miejsce dla nowych wątków typu pielegnacja,karmienie itp ...

oj zaczelo sie kochane zaczelo :)

edit :)

zapomnialam ze jeszcze jedna zmiana teraz lista czerwcówek bedzie sie sukcesywnie przesuwac na przodzie listy beda przenoszone uzytkowniczki ktore juz urodziły...

Ostatnia edycja:
reklama
He he no i jestem pierwsza :-D
Drogie dziewczynki oficjalnie informuję iz 1 maja 2009 r o godzinie 16.05 na świat przyszedł mój synek Filip.
Jak odpocznę to opiszę co i jak narazie po 11 dniach w szpitalu jestem padnięta :-D

O matko gratulacje :-) Niezły urwis z małego, że tak szybko się wykluł :-) Odpoczywajcie :-)

o matko Monia , moje gratulacje , az mnie ciarki przeszly. ludzie ,
napisz koniecznie gdzie rodzilas, jak bylo, dlaczeg tak wczesnie, jak sie czujecie oboje ... plakac mi sie chce, super Monia :-):-):-) GRATULACJE!!!

pewnie wszystkie jestesmy w szoku

Monika normalnie jestem w szoku:szok::szok: jak to przeczytałam to juz tak strasznie zapragnełam zeby nasz synek już z nami był:tak::tak::tak: az mi sie normalnie łezka zakręciła:-D:-D
Koniecznie napisz co u was:tak::tak:

Powiem Ci ze te moje za 14 pozytywnie mnie zaskoczyly, co prawda soku w nich niewiele, ale smakuja jak truskawki ;-). Spodziewalam sie wiekszej chemii :-D.

A ja Ci powiem, ze te co kupilam ostatnio to z zewnatrz niektore byly czerwone i sliczne a w srodku jeszcze zielone. :baffled: Czym oni je psikaja to ja nie mam pojecia, truskawki te zjadl mezulek. :confused: Ja nie ryzykowalam :baffled:

Hej dziewczynki. WLasnie przeglasalm watek o cesarce w poszukiwanie info i natknelam sie na stary post monikiM. Strasznie nie rozbawil wiec przypinam go tutaj

Ja na początku czerwca wpadnę w histerię bo siebie sobie na porodówce nie wyobrażam :-D
:-D:-D:-D:-D:-D i jaz tez sobie jej nie wyobrazam na porodowce na poczatku zerwca za malo czasu:-D:-D

Monika wracaj do nas szybko bo dzisiaj zyjemy ta informacja

Monika kurcze zatkało mnie normalnie:szok::-D Wielkie gratulacje. Mam nadzieję, ze Ty i synio czujecie się dobrze:tak::-). Odpoczywajcie teraz a jak dojdziesz do sił pisz zaraz co i jak
Pozdrawiam Was serdecznie

Czyli Lublin górą:cool2:;-):tak::-D:-D:-D

reklama
Eh.... a za mną chodzą od miesiąca czereśnie.... bylam dzis na targu i widziałam juz pierwsze, ale aż strach sie bać bo pewnie sama chemia... po za tym ładnie je wycenili... bagatela jedyne 37zł za kg ! z czego połowę napewno ważyła pestka bo za duże to one nie były :p

Do góry