reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Ehh. Pogoda do bani, aczkolwiek chyba lepiej się czuję teraz niż jak jest gorąco, w majówkę co tak ładnie słoneczko świeciło to praktycznie z łóżka nie wylazłam........... Tylko spać jeść siqu i tak w kółko....

Hej brzuchatki :)

U mnie pogoda dzis paskudna :( Ja ciagle chora ide dzis do lekarza niech mi cos wkoncu zapisza bo sie wykoncze nie wyjde jak znowu uslysze "woda z cytryna i miodem''
Wstawilam pranko za sprzatanie wezme sie po lekarzu, wczoraj mialam paskudne skurcze juz sie balam ale na szczescie bylo ich tylko 5 i przeszly. Mam dzis troche na glowie wiec pewnie po poludniu dopiero sie odezwe.
Tusienka- no ja juz tez mialam wrazenie ze sama jestem bo zawsze jak ktos pyta i mowie ze nie chcielismy wiedziec to patrza sie na mnie jak na kosmitke hiih.. dobrze wiedziec ze nie jestem sama :)))
Beatko- wspolczuje przejsc, wracaj do zdrowka !!!

Pozdrawiam i zycze milego dnia :-)

u mnie tez dzis nie ładnie za oknem:-( a ja od kilku dni mam kiepski humor( trochę problemów w domu) i jakos końca nie widać:wściekła/y: zostaje mi tylko przeczekac

Dzien dobry brzuchacze. Widze ze nastroje nie ciekawe od rana... no ale...
Kluseczko kochana - no co za chamstwo:wściekła/y::angry::wściekła/y:a nie mozna sie odwolac czy cu...??
Beata - wspolczuje bolu...no ze wtrakcie ciazy takie rzeczy sie trafiaja, niedawno inna dziewczyna w zaawansowanej z Irlandii miala operacje na wyrostek... ech...
Agatka - wspolczuje nerwow...
Aaa i dziewczynki kochne nie narzekajcie na deszcz.... jest tak przerazliwie sucho wszedzie ze jeszcze troszku a nie beda mieli rolnicy czego zbierac z pol... nie musze mowic jak to sie odbije na portfelach....

Czesc marudne brzucholki :-D
Widze ze nastroje kiepskie od rana....ale z deszczyku to faktycznie trzeba sie cieszyc bo susza straszna ale podobno w weekend ma byc ponad 20 stopni wiec uszy o gory...to tylko chwilowe zepsucie pogody:-)
Ja juz bylam na badaniach, potem odbiore wyniki i na 17 do lekarza...oby wszystko bylo ok:errr: Troche sie stresuje ale jestem dobrych mysli. Dzisiaj w koncu dobrze mi sie spalo to i dlatego chyba humorek lepszy:-) A przede wszystkim lepszy dlatego ze maz juz kieruje sie w strone domu i za kilka dni w koncu bedzie z nami...yuuuupi:-D
Milego dnia, ide kawusie sobie zrobic:-)

WITam,

Beata1980 bardzo Ci współczuję tych przeżyć, dobrze, że wszystko dobrze się skończyło...

Kluseczko, kurcze strasznie szkoda, że przez gapowatość któregoś z pracodawców, masz teraz problem

Agatko, może faktycznie niech Twój mężczyzna rozmówi się z córką?? Może coś to pomoże??

Wczoraj byłam u fryzjera i na KTG (muszę mieć raz w tyg od 30 tyg i 2x w tyg od 35 - ze względu na cukrzycę). Od fryzjera wyszłam średnio zadowolona za mocno mnie trochę obcięła, natomiaast KTG wychodzi super :D W dodatku mała takiego chałasu narobiła, poniewaz cały czas się kręciła :-) Ale to miłe uczucie było jak każdy zaglądał i mówił, że dziecko bardzo żywe :-)

U nas dzisiaj kiepska pogoda, ale ja się z tego nawet cieszę, gorzej znoszę upały, dzisiaj zdecydowanie lepiej się czuję :-)

Witam!
U mnie pogoda też nie ciekawa ale jestem tego zdania co Kasia niech pada:tak: bo jest już za sucho:tak:

Kluseczko mam nadzieje że może znajdzie się jeszcze jakiś sposób abyś mogła w końcu odpocząć i zapłacą ci za to.

Beatko przykro mi z powodu kłopotów zdrowotnych oby już nic więcej Ci się nie przytrafiło życzę dużo zdrówka.

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :-) a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

reklama
Hej Bęculki! :-D
Ja się bardzo cieszę, że wreszcie trochę pada. Nie lubię deszczu i pluchy, ale jak widzę umierające z suchoty rośliny w lesie, to aż przykro się robi :-(

Beatko, cieszę się, że już w domku i wszystko ok, ale współczuję przeżyć.
Kluseczko, jakieś fatum chyba nad Wami :-( Nic się nie da zrobić?
Agatko, współczuję wojen z Olą, ale może faktycznie mąż powinien z nią pogadać...
A czy Ola sobie zdaje sprawę z tego, że narażając Cię na takie nerwy powoduje zagrożenie, że trafisz do szpitala z tymi skurczami?

A ja wczoraj dostałam wreszcie wypłatę z ZUSu. Już myślałam, że się nie doczekam :no:
W związku z napływem gotówki może wybiorę się na jakieś zakupy :-)
Muszę kupić proszek do prania dziecięcy i zabrać się wreszcie za pranie powoli...
A przy okazji pewnie coś przywiozę jeszcze dla Małego... :-D

Miłego Dzionka! :-)

Do góry