reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Ha ha, mnie się w pierwszej ciąży cholernie dłużyło! To jest tak, że jak wiesz, że poród o czasie jest już od 38. tygodnia, masz nadzieję, że to będzie właśnie w 38. tygodniu :-D:-D:-D

Witam :-)

Dzisiaj jest piękny dzionek, słońce świeci no i moja szwagierka wkońcu z dzidziusiem wychodzi :-)
Lecę klecić jakiś obiadek i później do maluszka :-)
Pozdrawiam brzuchatki :-)

dzien doberek :)

ale mamy pogode normalnie wyspy kanaryjskie sie na dzis szykuja a ja juz powyciagalam kocyki materace i lecimy leniuchowac na ogrodek :))

.. albo kawa na balkonie :-D

ja tylko sie przywitać, bo po południu nalot rodzinny, ciasto zrobione, chlodzi sie w lodowce ( z brzoskwiniami bita smietanka) ,mniam mniam :tak:

reklama
powitanko, ach ta moja Julinka się wściekła... dopiero odpadła na drzemeczkę... a wnocy też mieliśmy bonanzę, bo często wstawała, a może dlatego że jest bardzo duszno... jak wstanie idzimey do parku, na kaczki :-D u nas upał i aż szkoda marnować taką pogodę... mała dokazuje kopie jak szalona, na szczęscie (odpukać), jeszcze nie zmagałam się dziś ze skurczami... a mam znajomą, która jest tydzień w ciązy krócej niż ja i już ma zagrożenie przedwczesnym porodeem... musi zasuwać do lekarza i kupić pessar... kurde... a ja bym chciala urodzić chociaż w moje urodziny,a nie w 1 urodziny Julki bo tak mam termin... Julka miała się właśnie w moje urodziny wykluć a tu d**** bo urodziłam ją 9 dni po terminie!!!
Agatko, dobrze Ci tak :-D udanego wypoczynku na powietrzu!!!
Tacjano, udanego nalotu ;-)
Adapterku i Kalina, od razu tam stół do ping ponga, jeszcze gdzieniegdzie są ławeczki :-) damy radę, oby tylko nie w 4 ścianach :-)

Do góry