reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Cześć Wam :-)

Kurcze, jakie Wy zorganizowane jesteście. Ja dopiero w polowie prania, mąż w polowie koszenia trawnika ... Do wieczora jak nic nam w takim tempie zejdzie :eek:

Wczoraj do polnocy prawie sie uwijalam. Mama pomogła mi sprzatac po malarzach, ale i tak jeszcze duzo zostało tylko juz chęci nie te. Słomiany zapał zgasł jak iskierka :-)

Dobra, zajrze na inne watki i wracam do roboty bo jutro znowu moi rodzice przyjezdżaja i nie będzie czasu na latanie ze ścierą ;-):-)

reklama
hej:tak::tak::tak:
Ja nadal przeziębiona:-:)-( ale mimo to na dworku siedzę od rana...jakoś tak mnie nosi a to pewnie przed usg które mam we wtorek a ostatnio prawie 2 miesiące temu miałam więc strasznie ciekawa jestem co tam u synka słychać:tak:

ale sie zmachałam , wystarczy tego sprzątania na dzis:tak:
hmm.. co do seksu, to az milo poczytać, my nic!!! przez cala ciąże, najpierw miałam zakaz, potem, maz sie bal, a teraz to ja bym sie bala troszke, oj nie moge sie juz doczekac, na "wolny start" juz mi sie bardzo chce , ze tak powiem

milej soboty dziewczynki i "seksualnej nocy":happy2: tym ktore moga :-D

hmm.. co do seksu, to az milo poczytać, my nic!!! przez cala ciąże, najpierw miałam zakaz, potem, maz sie bal, a teraz to ja bym sie bala troszke, oj nie moge sie juz doczekac, na "wolny start" juz mi sie bardzo chce , ze tak powiem

milej soboty dziewczynki i "seksualnej nocy":happy2: tym ktore moga :-D

hmm no to współczuje ze tak całą ciąze nic...teraz przynajmniej beztrosko i bezstresowo bo potem to juz trza uwazac jak niewiem.....ale co tam napewno nadrobicie sobie....:-D:-D:-D

Niewiem jak jest u Was ale u mnie ilekroć mąż wraca z pracy i się odezwie mała szaleje jakby chciała z brzucha wyskoczyć i się przywitać :-)

Mój Mały zupełnie odwrotnie. Jak tylko Tatę usłyszy, albo jak Tata patrzy na brzuch lub dotyka go, to Małego jakby nie było :oo2::errr::huh:
Wstydliwy jakiś ten mój Gość :-D

Dobranoc Dziewczęta :-)

Dzień dobry

u mnie za oknem ciepło i słonecznie :tak:, humorek lepszy niż w piątek i wczoraj :-). Dziewczyny dziękuję jeszcze raz za podniesienie na duchu w sprawie tych ciał ketonowych - oby te dwa miesiące szybko zleciały.

Wesołego i słonecznego dnia życzę !:-)

Dzień Dobry :))))
U mnie też słonko :p i nie tylko za oknem w serduszku też :)))
Wiecie co, tak się zastanawiam czy moje dziecko to wyjdzie wcześniej czy później???
Zagadka

reklama
Do góry