reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

to i ja sie witam my dzis miałysmy ciezka noc mała złapała jakąś wirusówke najpierw zwracała potem goraczka a rano doszla biegunka mam takąąąąą górę prania Starsze pojechały do pl szkoły trzeba sie wziaść za jakiś porzadek w domu a tak mi sie niechce ;(

reklama
Dzień doberek.
Niedawno wtałam, wiem późno ale tak naprawde to spałam od 7 rano do 9.30 :baffled:
Filip szalał mi po brzuchalu chyba do 2 w nocy, nie mogłam usnąć, znaleźć sobie wygodnej pozycji bo tak źle i taak nie dobrze. Usnęłam, ale w ciągu nocy byłam 6 razy w toalecie i nie wiem ile razy budził mnie ból brzucha-twardniejący brzuchal. Na szczęście ból ten był znośny bo inaczej budziłabym męża, ale po tek nocy czuje się jakby czołg mnie przejechał :tak::-) A najlepsze jest to, że Filip znowu szaleje- nie wiem skąd on ma tyle siły. hehehe aż się boje co będzie po porodzie:-D jak on wiecznie szaleje to będziemy mieli wesoło.

Agatko, oby z malutką było dobrze!!! zyczymy zdrówka!

A mnie tak brzuszysko rozbolało, że musiałam przeprosić się z nospą i wziąć dwie naraz...myślałam że się wścieknę... ale póki co ustąpiło... ale pot mnie teraz zalewa taki że szok... Julinka odpadła więc mam chwilkę spokoju...

Kalina, niech Lenka męża wymęczy, ale niech się chłopina wyśpi ;-)

Hej dziewczynki,

LENKA- a moj tylko na slowo zakupy- od razu zeby szczerzy bo juz prawie wszystko mamy ale ja zakupocholiczka co tydzien chociaz cos malego bym chciala a dla niego zakupy to kara :(

AGATKO- mam nadzieje ze z mala wszystko ok a tobie EWUNIU - wszystkiego naj z okazji Swiat;-)

KAMIRESZEL- pociesze Cie ze ja mam tak co noc i nie wiem nawet kiedy to dziecko spi, a ostatnio czytalismy z J ze dzieci ktore sa bardzo aktywne w brzuszkach po porodzie tez tak maja wie wysypiaj sie kiedy mozesz.

Witam się i ja :-)

wczoraj nie zaglądałam na forum bo byłam u Rodziców i dzisiaj ledwo nadrobiłam :szok: tak się rozpisałyście.

chcialam sie pochwalic ze moj zaczyna prace od poniedzialku normalnie sie nim tak nacieszylam ze zdazyl mi sie znudzic ;( :p

Bardzo się cieszę z pomyślnej wiadomości :tak:.

Miłego dnia !!! :-)

Witam...

Ja już po porządkach i po prasowaniu, mąż na zakupy pojechał bo mnie dzisiaj coś brzuch ciągnie i nie bardzo chodzić mogę... mała szaleje, w nocy spać nie mogłam, ale to w sumie miłe, że się tak rusza - przynajmniej wiem że u niej wszystko ok :-)
Mój mąż się śmiał dzisiaj bo mówił, że co w nocy położył rękę na mój brzuch to mała jakieś dziwne fikołki wyczyniała i że nie dziwi się, że spać czasami mi trudno... no cóż ma przynajmniej namiastkę tego co się tam w środku dzieje...
Niewiem jak jest u Was ale u mnie ilekroć mąż wraca z pracy i się odezwie mała szaleje jakby chciała z brzucha wyskoczyć i się przywitać :-)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

Dzien Dobry Mamusie ;-)

Synus nic tylko dupke do glaskania wypina :tak::-D i to zawsze z mojej prawej strony brzuszka ;-)poglaskam, maz wycaluje i sie chowa :tak:Normalnie juz coraz czesciej nie moge sie doczekac tego naszego malego szkrabika. Tak jestem ciekawa jak wyglada :tak::-)

To zupelnie tak jak u mnie - tylko, ze u mnie to coreczka :)
Mam wrazenie, ze ona sie juz tak wierci i kreci i ma tak malo miejsca, ze najwyzszy czas na nia do wyjscia :-D ale przeciez jeszcze 2 miesiace :-D
Jak ona juz teraz tak szaleje to ja naprawde sobie nie wyobrazam co bedzie za miesiac, czy za dwa jak bedzie jeszcze wieksza - mi sie wydaje, ze strasznie jej tam musi byc niewygodnie skoro tak sie kreci :tak:

Witam dziewczynki.
U nas pogoda przepiękna. Zaraz wsiadam w samochód i jadę do mamy na weekend bo mąż mnie zostawił na 2 dni i pojechał na imprezę firmową do Poznania.
Tricolor mogłabyś go sprawdzić co on tam wyprawia?? :-D:-D Żartuję, ale jak się chłop z domu wyrwie to kto wie :-D:-D
Kamireszel- chyba Filipy tak mają, że spać nie mogą i wiercą sie strasznie. Ostatnio mnie pani doktor od eeg pocieszyła i powiedziała że jak się maluszek tak w brzuchu wierci to już mu tak zostanie i potem będzie go wszędzie pełno. Moja koleżanka z pracy też ma Filipka i mówi że to diabeł wcielony:-D więc biedne będziemy.
Trzymajcie się dziewuszki, życzę Wam przyjemnego weekendu. Buziale :*

No to zakonczylam "porzadkowa" sobote...
odkurzone, okna umyte, podloga umyta, wszystkie regaly poscierane z kurzu + rzeczy ktore na nich leza i tak samo sie kurza ;-). Lozeczko z kurzu przetarte;-) . A teraz gotuje sobie makaronik na obiadek, a co! :-)

To całkiem tak jak ja..ogarnełam całą chałupke, obiadek zjedlismy i laba do wieczorka a wieczorkiem mój mezulek bedzie wiec nie bedzie mi smutno a i nocka zapowiada sie wesoła jak co sobote jak jestemy razem.....ale fajnie tak czekac cały tydzien człowiek steskniony jakby sie z rok nie widział.Dobrze ze oboje mamy podobny temperament a ciąza mi nie przeszkadza... no moze troszke brzusio ale i na to ma sie swoje sposoby ha ha

W poniedziałek mam wizyte u lekarza dobrze ze mój chłop bedzie pomoże sie ogolic bo ciezko te czynnosci wykonywac samemu a tak wieczorkiem przyjemne z pozytecznym.....kurcze ale jestem dzis cos bardzo sexulanie nastawiona niewiem az sie troche dziwie.....

Miłego dnia i udanego weekendu dziewuszki;-)

reklama
Do góry