reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

witam :) z domku !!!! wczoraj się w końcu zdecydowałam i pojechałam do lekarza ... mam L4 do 15 maja - mam nadzieję że zamknę w tym czasie sesję, troszkę odpocznę i zdążę ze wszystkim dla małej :)

ale też się nie lada zmartwiłam ! okazało się, że Olka się odwóciła :( i teraz ma nóżki skierowane w dół - jakby postanowiła nóżkami na świat wychodzić .... lekarz mówi że jest szansa że się odwóci spowrotem ale z obecnego ułożenia może być jej ciężko ....

Dzień dobry.
Ja mam już wszystkie maluchowe ubranka poprane, wyprasowane, posegregowane i pochowane, ale to przez to, że od 2 tyg już nie pracuję i wyszukuję sobie jakieś zajęcia by świra nie dostać :rofl2:
Jeśli chodzi o torbę do szpitala...wczoraj przegladałam listę "niezbędnych rzeczy" :-D Bardzo śmieszna wydała mi się:laugh2:
8 kaftaników
8 pajacyków
6 małych prześcieradeł
4 kocyki
9 piżam dla mamy itd.:-D
Zaczęłam zastanawiać się czy ja będę dzła do szpitala rodzić czy może jakaś pidżama party sie szykuje ;-)

wow !!! to może kilka porodów jeden za drugim ???? hehehe

a tak powarznie ja jeszcze tormby nawet nie mam z czego naszykować :szok: ten tydzień muszę poświęcić na naukę ale od przyszłego planuję wziąść się za zakupy

uciekam robić projekt :) miłego dnia życzę !

reklama
dzień dobry.
Ja mam już wszystkie maluchowe ubranka poprane, wyprasowane, posegregowane i pochowane, ale to przez to, że od 2 tyg już nie pracuję i wyszukuję sobie jakieś zajęcia by świra nie dostać :rofl2:
Jeśli chodzi o torbę do szpitala...wczoraj przegladałam listę "niezbędnych rzeczy" :-d bardzo śmieszna wydała mi się:laugh2:
8 kaftaników
8 pajacyków
6 małych prześcieradeł
4 kocyki
9 piżam dla mamy itd.:-d
zaczęłam zastanawiać się czy ja będę dzła do szpitala rodzić czy może jakaś pidżama party sie szykuje ;-)

pidżama party będzie napewno !!

a ja torbe postawilam sobie kolo lozka, i od tygodnia wrzucam do niej co mi w rece wpadnie czy kupie.
Brakuje mi jeszcze w niej kosmetykow dla Malej i mamy i ubranek, kocykow. Ja jestem w miare spakowana, brakuje kwasnych cukierkow (zalecenie poloznej), czegos do pochrupania i owocow :laugh2: choc pewnie i tak w dzien porodu okaze sie, ze nawet jablka w domu nie ma i pojade bez prowiantu :-p

Co do ciuszkow, ja zaczelam prac, juz jakas polowe mam za soba, ale kosz pelny czeka, bo mama zaoferowala sie po powrocie z PL, ze przyjdzie i mi poprasuje, takze najgorsze mam z glowy ;-)
Acha, wozek tez mi upierze, recznie, hihihi :cool2:

Witam Was...
Dziewczyny ja z innej beczki mam dzisiaj pytanie... moja szwagierka urodziła przez cc synka, dzisiaj okazało się że mały ma podwyższony wynik CRP i musi dostawać antybiotyk, czy któraś się orientuje co to takiego?

Cześć dziewczynki. Wpadłam sie tylko przywitać i idę leżeć bo coś mi jakoś słabo. W domu mam remont i gdzie nie spojrzę kurz (nienadążam wycierać). Do szpitala mam już prawię wszystko, ale jeszcze nie spakuję torby bo nawet nie mam gdzie jej postawić w tym bałaganie. Juz nie moge z tym remontem a to dopiero początek ( a mój A przeprowadza go tylko popołudniami po pracy :baffled:)
Mimo wszystko życze wam dziewczynki miłego i spokojnego dnia ;-)

Prosze o sprawdzenie danych na liście czerwcówek Jezeli kogoś nie ma a napisał wymaganą ilość postów prosze o wysłanie do mnie wiadomości prywatnej To samo tyczy sie mam u ktorych nastąpiła zmiana płci lub dany porodu ....

Mamy które nie udzielały sie w ostatnim czasie prosze o zamieszczenie informacji w wątku nieobecności do konca tego tygodnia w przeciwnym razie zostana usuniete (bede rozumiała ze nie maja ochoty udzielać sie na forum)

z góry dziekuje :D

witam :) z domku !!!! wczoraj się w końcu zdecydowałam i pojechałam do lekarza ... mam L4 do 15 maja - mam nadzieję że zamknę w tym czasie sesję, troszkę odpocznę i zdążę ze wszystkim dla małej :)

ale też się nie lada zmartwiłam ! okazało się, że Olka się odwóciła :( i teraz ma nóżki skierowane w dół - jakby postanowiła nóżkami na świat wychodzić .... lekarz mówi że jest szansa że się odwóci spowrotem ale z obecnego ułożenia może być jej ciężko ..

Malenstwo dobrze, że poszłaś na zwolnienie odpocznij Kobieto i zakończ sprawę sesji :tak:. Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy i czekam na dobre wieści.:-)

Monika_M
wytrzymasz ten remont, myśl sobie że to dla Maleństwa!!!:-) Ja tak miałam cały luty.

Miłego dnia!!!:-)

reklama
Hej mamuski,

A ja was witam z pracy :( #cholernie mi sie nie chce nic robic wiec postanowilam posciemniac:sorry: po za tym w nocy nie moglam usnac do 1.30 wiec jestem troche snieta:baffled: ale dobrze ze szefowa wywialo na chwile.

Malenstwo bardzo dobrze ze sie zdecydowalas na to L4. Ja czekam jeszcze do jutro na USG i wtedy okaze sie jak to dalej z moja kruszyna. trzymajcie kciuki.

Kamireszel- gdzies Ty taka dziwna liste dostala?

Do góry