reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2009

U Was rzeczywiście musi byc ladna pogoda, że tak Was powcinało i taka cisza na forum :-) U nas wlasciwie tez narzekac nie mozna. Może nie jest za ciepło, ale przynajmniej deszcz nie pada tak jak zapowiadali :-)
Mój mąz poszedl na mecz, a sama w domku siedze i sie nudzę:baffled: Chyba sie prześpię bo coś mnie muli.
Musze sie pochwalić, że nareszcie oddali mi kasę za te spodnie z Tchibo ! A juz sie napaliłam i chciałam im zycie utruć.

reklama
Dobry wieczór miłym Paniom!

Melduję posłusznie, że piknik się udał - pogoda była piękna przez cały czas, nawet zauważyłam, że sobie opaliłam dekolt :tak: Dobrze, że dzioba zakryłam, bo przy ciążowych hormonkach można sobie niezłej szkody narobić :-)

Dzisiaj nareszcie byłam przydatna jako niepijący kierowca - zawiosłam ekipę na wybieg i przywiozłam bezpiecznie do domku :tak: Mogę doliczyć kilkadziesiąt kilometrów do swojego skromnego stażu kierowcy :tak:

Skąd Ty Kalina bierzesz takie strony ? Ja czasami siedzę przy kompie i z nudów sobie rózne hasła wpisuję, ale nie znajdyje takich ciekawych rzeczy ;-):-)

Tricolor, o bankach czasu już jakiś czas temu oglądałam program i forumowa wymiana zdań natchnęła mnie do przyjrzenia się zagadnieniu bliżej nieco :-D Wystarczy pogooglać, wpisując
"bank czasu" - okazuje się, że ta instytucja ma się całkiem dobrze i skutecznie funkcjonuje w różnych miastach :-D

Madziumba, podrzuć zarazki temu naszemu sąsiadowi-debilowi, nie bądź samolubem :-D:-D:-D

Właśnie wcale nie tak najlepiej, bo jest pewna różnica między kręceniem się po okolicy małą, zwinną i zwrotną Yariską a jazdą moim taranem :-D Ale dzielnie walczę!!

No roznica jest na pewno ale dasz rade....to kwestia wprawy. Ja przesiadlam sie z Corsy do Audi i na poczatku potrzebowalam hektar pola zeby zaparkowac :-Da teraz (nie chwalac sie:-D) parkuje tylem nawet tam gdzie ciasno:-D Tak wiec bedzie dobrze :tak:

Ja ledwo działam a w zasadzie to juz chyba powoli przestaje działac.
Mam nadzieje ze dzisiaj jest juz lepiej:-)

Jak bedziecie spedzaly Wielkanoc ?? I co dobrego szykujecie.

Ja swieta spedzam ze swoimi rodzicami i siostra....pewnie wynudze sie troche i objem na maxa....ot takie zwykle swieta:-D Moze jakis znajomych odwiedze...zalezy kto bedzie mial dla mnie czas:-) Jeszcze nie wiem co dobrego przygotuje, czekam na dyspozycje od mamy co zostanie mi zlecone....ale pewnie jakas salatka:-D Moze wy cos dobrego podpowiecie:tak:

W Olsztynie weekend byl rewelacyjny, ciepelko caly czas, zero deszczu, teraz troszke sie zachmurzylo, ale mam nadzieje ze do rana przejdzie. Dzisiaj zlazilam z mama cale miasto w poszukiwaniu jakis ubran dla siebie i dla Niej i....wrocilysmy prawie z pustymi rekoma:wściekła/y: Nic nam sie nie podobalo doslownie....grrr. No ale zeby nie wracac z pustymi rekoma to kupilam sobie torebke i 2 fajne chustki na szyje:-D Ledwo zyje normalnie....dobrze ze jutro nie musze isc do pracy ;-) Ale za to lece badania zrobic na srode do lekarza:-)
No to milego wieczorku Czerwcoweczki

Dziewczyny pomóżcie !!! Moi rodzice maja 35 rocznice slubu i chciała bym im zrobic jakis fajny prezent. Nie chodzi mi o rzeczy typu kolejny komplet ręczników czy jakieś tak gary. Chciała bym, żeby dostali coś bardziej takiego "sentymentalnego", sama nie wiem jak to określić ... Może macie jakieś fajne propozycje ???:-)

Dziewczyny pomóżcie !!! Moi rodzice maja 35 rocznice slubu i chciała bym im zrobic jakis fajny prezent. Nie chodzi mi o rzeczy typu kolejny komplet ręczników czy jakieś tak gary. Chciała bym, żeby dostali coś bardziej takiego "sentymentalnego", sama nie wiem jak to określić ... Może macie jakieś fajne propozycje ???:-)

My z siostra na 30 rocznice slubu naszych rodzicow zamowilysmy kieliszki do wina z data rocznicy, imionami rodzicow i napisem 30 rocznica slubu.....cos w tym stylu
Prezent - Kieliszki Ślub Rocznica Urodziny OKAZJA (598868913) - Aukcje internetowe Allegro

Niestety nie znalazlam tego sprzedawcy od ktorego zamawialam. Oprocz tych kieliszkow kolega zrobil nam super kolaz ze zdjec.....moich, mojej siostry i rodzicow....od malego do terazniejszosci - wyszlo super. Wydrukowalam to w drukarni w sporym formacie, dokupilam antyrame i wyszedl super prezent. Teraz wisi u rodzicow w sypialni :-)

Niesamowity film wlasnie leci na NG. Jeśli macie mozliwośc obejrzyjcie.

Bardzo fajny ten film ogladałam go dzis i juz kiedys tez:-)

A ja dzis tak samo jak wczoraj z nosa leci ze masakra, troche niby lepiej bo kosci mnie tak nie bola jak wczoraj ale i taka jakas słaba jestem ......i martwie sie troche bo brzuszek mi sie stawia...wczesniej przechodziło po Nospie teraz biore 3 tabl dziennie i stawia sie dalej, mój gin mówił ze jak nie bedzie przechodziło zebym sie z nim skontaktowała ale jakos sie waham....nie chciałabym isc do szpitala, chyba ze przepisałby mi cos mocniejszego niz Nospa.
Moja kolezanka cała ciaze była na Fenoterolu ( kilka z was chyba tez bierze )
i jak jej odstawił te tabletki to na drugi dzien urodziła w szoku normalnie byłam ze az takie działanie ma Fenoterol.
Mnie brzuch chyba boli od kaszlenia i kichania bo jak nie kaszle to kicham wykonczyc sie idzie a miesnie brzucha sie napinaja.
Ech dobrze ze katar trwa 7 dni a nie tydzien bo bym sie wykonczyła chyba...

Miłego wieczorka zycze wam brzucholki :-)

Witajcie po dłuższej przerwie.

Właśnie doszłam już trochę do siebie. Można powiedzieć, że mogę funkcjonowac. Wszyscy byliśmy chorzy. Zaczęło się od małego a skończyło na moim Z. Wszyscy wymiotowaliśmy od czwartku a przy tym biegunka nie do opisania.:szok::szok: Małemu do dzisiaj groził szpital, ale już lepiej.

Jutro z godnie z poleceniem wstawię zdjęcia z moim pyszczkiem na zamkniętym, bo nie zamirzam się nikomu narazić.POza tym jutro mam wizytę u mojej gin po 16 i nie mogę sie już doczekać, a przytym z lekka się denerwuję, bo ostatnio często choruję a w poprzednich ciążach tak nie było, a poza tym też trochę kłopotów mamy. Boję się aby to na maluszku się nie odbiło.

Jak jutro wrócę od lekarki do się napewno odezwę.

Dobranoc

p.s. A tak poza tym to dzisiaj poryczałam się znów przez moją teściową.:-(

Tricolor jezeli masz jeszcze troche czasu do rocznicy zrobiłabym album ze zdjeciami rodzinnym typu ich randki potem slub narodziny dzieci :)

My dzis pojechalismy na carboot kupilam troszke ciuszków i kosz wiklinowy wszystko juz poprane jutro poprasuje i powstawiam zdjecia :)

Tricolor, moim zdaniem fajnym prezentem byłby na przykład gramofon oraz winylowa płyta z tamtego czasu, najepiej jakieś przeboje, np. taka: BREAKOUT - KAMIENIE kwiecień 1974 (575283453) - Aukcje internetowe Allegro

Nie wiem, ile masz dokładnie czasu i ile pieniążków chcesz na to przeznaczyć, ale myślę, że można poszperać i zgotować rodzicom naprawdę fajną podróż sentymentalną :-D

Można wrzucić jakieś pisemko z tamtego czasu np. URANIA NR 4, KWIECIEŃ 1974 (583336202) - Aukcje internetowe Allegro albo model popularnego wówczas auta FIAT 131 MIRAFIORI 1974 *STARLINE* 1/43 SUPER (576568245) - Aukcje internetowe Allegro

Właściwie wszystko zależy od Twojej inwencji :tak:

reklama
Ja kilka lat temu moim na 25 rocznicę ślubu kupiłam duży wiklinowy kosz, a do niego uszykowałam wszystkie ulubione produkty dla moich rodziców. Coś w tym stylu
koszyk20.jpg

Wiem że można dostać takie gotowe, jak ten na zdjęciu ale mi ogromną frajdę sprawiło szykowanie i wymyślanie co tu wsadzić do tego kosza :)
Rodzice byli zachwyceni:tak::tak::tak:

Do góry