reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

U Was rzeczywiście musi byc ladna pogoda, że tak Was powcinało i taka cisza na forum :-) U nas wlasciwie tez narzekac nie mozna. Może nie jest za ciepło, ale przynajmniej deszcz nie pada tak jak zapowiadali :-)
Mój mąz poszedl na mecz, a sama w domku siedze i sie nudzę:baffled: Chyba sie prześpię bo coś mnie muli.
Musze sie pochwalić, że nareszcie oddali mi kasę za te spodnie z Tchibo ! A juz sie napaliłam i chciałam im zycie utruć.

reklama
Dobry wieczór miłym Paniom!

Melduję posłusznie, że piknik się udał - pogoda była piękna przez cały czas, nawet zauważyłam, że sobie opaliłam dekolt :tak: Dobrze, że dzioba zakryłam, bo przy ciążowych hormonkach można sobie niezłej szkody narobić :-)

Dzisiaj nareszcie byłam przydatna jako niepijący kierowca - zawiosłam ekipę na wybieg i przywiozłam bezpiecznie do domku :tak: Mogę doliczyć kilkadziesiąt kilometrów do swojego skromnego stażu kierowcy :tak:

Skąd Ty Kalina bierzesz takie strony ? Ja czasami siedzę przy kompie i z nudów sobie rózne hasła wpisuję, ale nie znajdyje takich ciekawych rzeczy ;-):-)

Tricolor, o bankach czasu już jakiś czas temu oglądałam program i forumowa wymiana zdań natchnęła mnie do przyjrzenia się zagadnieniu bliżej nieco :-D Wystarczy pogooglać, wpisując
"bank czasu" - okazuje się, że ta instytucja ma się całkiem dobrze i skutecznie funkcjonuje w różnych miastach :-D

Madziumba, podrzuć zarazki temu naszemu sąsiadowi-debilowi, nie bądź samolubem :-D:-D:-D

Właśnie wcale nie tak najlepiej, bo jest pewna różnica między kręceniem się po okolicy małą, zwinną i zwrotną Yariską a jazdą moim taranem :-D Ale dzielnie walczę!!

No roznica jest na pewno ale dasz rade....to kwestia wprawy. Ja przesiadlam sie z Corsy do Audi i na poczatku potrzebowalam hektar pola zeby zaparkowac :-Da teraz (nie chwalac sie:-D) parkuje tylem nawet tam gdzie ciasno:-D Tak wiec bedzie dobrze :tak:

Ja ledwo działam a w zasadzie to juz chyba powoli przestaje działac.
Mam nadzieje ze dzisiaj jest juz lepiej:-)

Jak bedziecie spedzaly Wielkanoc ?? I co dobrego szykujecie.

Ja swieta spedzam ze swoimi rodzicami i siostra....pewnie wynudze sie troche i objem na maxa....ot takie zwykle swieta:-D Moze jakis znajomych odwiedze...zalezy kto bedzie mial dla mnie czas:-) Jeszcze nie wiem co dobrego przygotuje, czekam na dyspozycje od mamy co zostanie mi zlecone....ale pewnie jakas salatka:-D Moze wy cos dobrego podpowiecie:tak:

W Olsztynie weekend byl rewelacyjny, ciepelko caly czas, zero deszczu, teraz troszke sie zachmurzylo, ale mam nadzieje ze do rana przejdzie. Dzisiaj zlazilam z mama cale miasto w poszukiwaniu jakis ubran dla siebie i dla Niej i....wrocilysmy prawie z pustymi rekoma:wściekła/y: Nic nam sie nie podobalo doslownie....grrr. No ale zeby nie wracac z pustymi rekoma to kupilam sobie torebke i 2 fajne chustki na szyje:-D Ledwo zyje normalnie....dobrze ze jutro nie musze isc do pracy ;-) Ale za to lece badania zrobic na srode do lekarza:-)
No to milego wieczorku Czerwcoweczki

Dziewczyny pomóżcie !!! Moi rodzice maja 35 rocznice slubu i chciała bym im zrobic jakis fajny prezent. Nie chodzi mi o rzeczy typu kolejny komplet ręczników czy jakieś tak gary. Chciała bym, żeby dostali coś bardziej takiego "sentymentalnego", sama nie wiem jak to określić ... Może macie jakieś fajne propozycje ???:-)

Dziewczyny pomóżcie !!! Moi rodzice maja 35 rocznice slubu i chciała bym im zrobic jakis fajny prezent. Nie chodzi mi o rzeczy typu kolejny komplet ręczników czy jakieś tak gary. Chciała bym, żeby dostali coś bardziej takiego "sentymentalnego", sama nie wiem jak to określić ... Może macie jakieś fajne propozycje ???:-)

My z siostra na 30 rocznice slubu naszych rodzicow zamowilysmy kieliszki do wina z data rocznicy, imionami rodzicow i napisem 30 rocznica slubu.....cos w tym stylu
Prezent - Kieliszki Ślub Rocznica Urodziny OKAZJA (598868913) - Aukcje internetowe Allegro

Niestety nie znalazlam tego sprzedawcy od ktorego zamawialam. Oprocz tych kieliszkow kolega zrobil nam super kolaz ze zdjec.....moich, mojej siostry i rodzicow....od malego do terazniejszosci - wyszlo super. Wydrukowalam to w drukarni w sporym formacie, dokupilam antyrame i wyszedl super prezent. Teraz wisi u rodzicow w sypialni :-)

Niesamowity film wlasnie leci na NG. Jeśli macie mozliwośc obejrzyjcie.

Bardzo fajny ten film ogladałam go dzis i juz kiedys tez:-)

A ja dzis tak samo jak wczoraj z nosa leci ze masakra, troche niby lepiej bo kosci mnie tak nie bola jak wczoraj ale i taka jakas słaba jestem ......i martwie sie troche bo brzuszek mi sie stawia...wczesniej przechodziło po Nospie teraz biore 3 tabl dziennie i stawia sie dalej, mój gin mówił ze jak nie bedzie przechodziło zebym sie z nim skontaktowała ale jakos sie waham....nie chciałabym isc do szpitala, chyba ze przepisałby mi cos mocniejszego niz Nospa.
Moja kolezanka cała ciaze była na Fenoterolu ( kilka z was chyba tez bierze )
i jak jej odstawił te tabletki to na drugi dzien urodziła w szoku normalnie byłam ze az takie działanie ma Fenoterol.
Mnie brzuch chyba boli od kaszlenia i kichania bo jak nie kaszle to kicham wykonczyc sie idzie a miesnie brzucha sie napinaja.
Ech dobrze ze katar trwa 7 dni a nie tydzien bo bym sie wykonczyła chyba...

Miłego wieczorka zycze wam brzucholki :-)

Witajcie po dłuższej przerwie.

Właśnie doszłam już trochę do siebie. Można powiedzieć, że mogę funkcjonowac. Wszyscy byliśmy chorzy. Zaczęło się od małego a skończyło na moim Z. Wszyscy wymiotowaliśmy od czwartku a przy tym biegunka nie do opisania.:szok::szok: Małemu do dzisiaj groził szpital, ale już lepiej.

Jutro z godnie z poleceniem wstawię zdjęcia z moim pyszczkiem na zamkniętym, bo nie zamirzam się nikomu narazić.POza tym jutro mam wizytę u mojej gin po 16 i nie mogę sie już doczekać, a przytym z lekka się denerwuję, bo ostatnio często choruję a w poprzednich ciążach tak nie było, a poza tym też trochę kłopotów mamy. Boję się aby to na maluszku się nie odbiło.

Jak jutro wrócę od lekarki do się napewno odezwę.

Dobranoc

p.s. A tak poza tym to dzisiaj poryczałam się znów przez moją teściową.:-(

Tricolor jezeli masz jeszcze troche czasu do rocznicy zrobiłabym album ze zdjeciami rodzinnym typu ich randki potem slub narodziny dzieci :)

My dzis pojechalismy na carboot kupilam troszke ciuszków i kosz wiklinowy wszystko juz poprane jutro poprasuje i powstawiam zdjecia :)

Tricolor, moim zdaniem fajnym prezentem byłby na przykład gramofon oraz winylowa płyta z tamtego czasu, najepiej jakieś przeboje, np. taka: BREAKOUT - KAMIENIE kwiecień 1974 (575283453) - Aukcje internetowe Allegro

Nie wiem, ile masz dokładnie czasu i ile pieniążków chcesz na to przeznaczyć, ale myślę, że można poszperać i zgotować rodzicom naprawdę fajną podróż sentymentalną :-D

Można wrzucić jakieś pisemko z tamtego czasu np. URANIA NR 4, KWIECIEŃ 1974 (583336202) - Aukcje internetowe Allegro albo model popularnego wówczas auta FIAT 131 MIRAFIORI 1974 *STARLINE* 1/43 SUPER (576568245) - Aukcje internetowe Allegro

Właściwie wszystko zależy od Twojej inwencji :tak:

reklama
Ja kilka lat temu moim na 25 rocznicę ślubu kupiłam duży wiklinowy kosz, a do niego uszykowałam wszystkie ulubione produkty dla moich rodziców. Coś w tym stylu
koszyk20.jpg

Wiem że można dostać takie gotowe, jak ten na zdjęciu ale mi ogromną frajdę sprawiło szykowanie i wymyślanie co tu wsadzić do tego kosza :)
Rodzice byli zachwyceni:tak::tak::tak:

Do góry