reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam sie i ja :-D

U nas pogoda w miare narazie ;-)
Zaraz lece pranie wyniesc :tak:

Co do swiat to calkowicie stracilam rachube :sorry: Sa za tydzien tak ??
Jak bedziecie spedzaly Wielkanoc ?? I co dobrego szykujecie.
My pierwszy raz zostajemy na wielkanoc tutaj. Nie ma palemek, nie chodzi si e z koszyczkiem do kosciola :baffled: Szkoda bo to fajny zwyczaj, chodzimy w Wojkowicach co roku i malej bardzo sie to podoba. Bedziemy chyba sami na swieta i nie mam glowy do wymyslania potraw.

Zdrowka dla chorych :*:*

Milej slonecznej niedzieli :tak:

reklama
Kalina, chyba raczej musze zalozyc te okulary przeciwsloneczne, zeby nie widziec tej szarosci na zewnatrz, bo az mnie cholera bierze:wściekła/y:
Tricolor, ja sadze, ze ta brzydka pogoda, to raczej od Was do nas idzie:laugh2:;-) Moja mama twierdzi, ze u nich tez brzydko, wiec jak nic wszystkie chmurzyska ciagna w nasza strone:tak:;-);-)
Dziewczyny, zdrowka zycze, kurujcie sie :tak:

Witam wszystkich w niedzielę!!
No, ja też jestem pod wrażeniem godziny z pierwszymi wpisami! Normalnie bezsenność was męczy czy co!? Ja to bym mogła spać i spać ( pomijam godzinę różnicy w czasie;-)) , a poza tym wczoraj pracowałam do 23, więc nie ma takiego mocnego żeby mnie wcześniej z łóżka wyciągnął:-)
Pogoda w Dublinie zza okna wygląda nieźle, nawet jakieś promyczki słoneczka widzę, ale i tak wam zazdroszczę tych 20 stopni w dzień:sorry:
My dzisiaj idziemy odebrać przesyłkę z PL od mojego brata z łóżeczkiem , materacem i innymi pierdołami i już nie mogę się doczekać:tak: A mój T to już od wczoraj rozkłada to łóżeczko i umiejscawia je w pokoju:-D Poza tym może namówię go ( i siebie ) w końcu na jakąś sesję zdjęciową;-)
Życzę zdrówka wszystkim potrzebującym!
Miłego dnia brzuchloki!
P.S Ninja też jest fajna : :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam was

u mnie dzis wzglednie sloneczko sie pokazuje.wczoraj w sloncu bylo 28 stopni na moim termometrze az caly dzien przelazilam na dworzu bo w domu zal bylo siedziec.
jutro smigam na wizyte i jestem ciekawa co mi powie bo cholerne wyniki mi sie nie poprawiaja tylko pogarszaja.:-(
zycze przyjemnej niedzieli ja postaram sie nadrobic zaleglosci wiec biore sie za czytanie lektury.

Tricolor, przyznaj się co to za seansik???
Kasiu, trzymam kciuki za wizytkę... jestem w podobnej sytuacji i wsparcie jest potrzebne!!! jesteśmy z Tobą!!!!

Witam was kobitki u mnie dziś nie najgorzej ale wiecznie.Właśnie byliśmy w kościółku w KNOCK na Polskiej mszy która jest co niedzielę o 11godz.Poświęciłam palmę i męża też:tak::tak::tak:ogólnie samopoczucie ok mała szleja jak nigdy :-):-)pozdrawiam

reklama
Witam czerwcowe mamuśki, u nas dzisiaj pogoda ładna ale nia za ciepła tak jak było wczoraj....

Ja dzisiaj nieciekawie się czuję, jakaś osłabiona i senna jestem. W dodatku kręci mi się w głowie. Od kilku dni mam bardzo niskie cukry, na czczo ledwie 70 po jedzeniu 80-85, może dlatego tak źle się czuję? Naszczęście jutro jadę do poradni może coś mi powie moja diabetolog...
Życzę miłego dnia i powrotu do zdrowia wszystkim chorym...

Do góry