reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hwj dziewczynki:)
MAdziumba kochana niestety sa bezkarni tutaj malolaty moga wszystko a jak do czegos juz dojdzie to Policja ich zatrzym a zaraz potem wypusci bo sa nie pelnoletni. Na ulicy majac po jednej stronie grupke zuli a po drugiej rozwrzeszczonych malolatow- zdecydowanie wybieram zuli bo wiem ze najwyzej o papierosa poprosza ktorych i tak nie pale.

Kluseczka to nie do wiary, że takie rzeczy się dzieją :szok: ale niestety tak jest. Nie dziwię się, że jesteś przerażona. To prawda co mówią "wszędzie dobrze gdzie nas niema".
Mam nadzieję, że znajdzie się jakieś wyjście z tej sytuacji i za to trzymam kciuki:-)

reklama
cześć misiaczki :-) witam was ze słonecznych Kielc :-) jestem w trakcie sprzatania, ale mam przerwę bo Julinka spi, i nie za bardzo mogę się tłuc, aby marudy nie obudzić :-) trochę mnie gardełko boli, ale walczę z nim poprzez tantum verde i na razie daję radę...
Agatko, gratulacje zdanego egzaminu!!!!
Kalina, połamania kół, tylko za bardzo nie szarżuj :-D
Maleństwo, dołączam się do 3mania kciukasów za Ciebie :-)
pozdrawiam brzuchatki

Czes dziewuszki :-)

Ja ledwo działam a w zasadzie to juz chyba powoli przestaje działac.

Nos jak marchewka czerwony od kataru cieknie kapie pieron wiec co jeszcze, kazda kosc mnie boli ładnie mnie rozłozyło wiosna na dworze a ja leze praktycznie cały dzien pod kołderka bo mi zimno jak cholera.A tak sie trzymałam no do dzis.Strasznie sie źle i słabo czuje.
Ech....trzymajcie sie dziewuszki zdrowo bo w taka pogode to grzech chorowac....pa

Eee, Blumetko, wstyd chorować - masz czas do jutra, żeby dojść do siebie!!! :happy::happy::happy:

Trzymaj się kochana i zdrowiej, żeby nie przegapić wiosny :-)

Czes dziewuszki :-)

Ja ledwo działam a w zasadzie to juz chyba powoli przestaje działac.

Nos jak marchewka czerwony od kataru cieknie kapie pieron wiec co jeszcze, kazda kosc mnie boli ładnie mnie rozłozyło wiosna na dworze a ja leze praktycznie cały dzien pod kołderka bo mi zimno jak cholera.A tak sie trzymałam no do dzis.Strasznie sie źle i słabo czuje.
Ech....trzymajcie sie dziewuszki zdrowo bo w taka pogode to grzech chorowac....pa

Blumetka, życzę powrotu do zdrówka!!!!

Witam się wieczorkiem :-)

Musze troche posprzatac i kiedys zaczac prasowanie:wściekła/y: Moja ulubiona czynnosc:wściekła/y: Maly w brzuchu chyba wszystkie wnetrznosci mi przemeblowal, wierci sie jak najety:-p Zastanawiam sie, co to bedzie po porodzie:szok: Wasze dzieciaki tez takie wierciochy? Ja mam wrazenie, ze moj to wogole nie spi:angry:

Jeśli chodzi o prasowanie, to Dziewczyny - ja mogę za Was poprasować :-)
Ja to wprost uwielbiam. Uspokajam się przy tym, wyciszam... no po prostu lubię :happy:

Mój Młody Jegomość też chyba w ogóle nie śpi :-D Wierci się na okrągło, kopie, boksuje. A jak już nawet przez chwilę się nie rusza, to ma czkawkę i itak mi brzuch podskakuje :-D:-D:-D

Dzisiaj znowu większość czasu spędziłam na świeżym powietrzu. Byliśmy całą rodzinką na zakupach i na obiadku. Do mojej kolekcji ciuchów ciążowych dołączyły dżinsowe rybaczki :-)
A na obiadek zjadłam taaaaki talerz sałatek - brokułowej i góralskiej (z oscypkiem - pycha!). No, bo pogoda piękna, nastrój wspaniały, to i menu wiosenne ;-)

Przeziębienie już odpuściło całkiem. Czuję się świetnie :happy:
Aha! Odkryłam, że na obdarty od smarkania nos rewelacyjna jest... maść nagietkowa :-) Smarowałam nią te obtarte od chusteczek miejsca 1-2 razy dziennie i dzięki temu w ogóle po mnie nie widać, że miałam katar stulecia :-D Polecam! :-)

Witam się wieczorkiem :-)

Jeśli chodzi o prasowanie, to Dziewczyny - ja mogę za Was poprasować :-)
Ja to wprost uwielbiam. Uspokajam się przy tym, wyciszam... no po prostu lubię:-)

Cypisia z nieba mi spadasz kochana!!! U mnie lezy jeszcze sterta prasowania, serdecznie zapraszam:tak: Odwdziecze sie np. myjac Ci okna, to moja ulubiona czynnosc:tak:

reklama
Pierwsza!! :-D:-D:-D

U nas dziś boska pogoda się zapowiada, choć podobno od obiadu ma się psuć - a obiadek planujemy w plenerze. Mam nadzieję, że nie będziemy uciekać przed deszczem w trakcie!! :-D

Do góry