reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

W pralce:-):-):-)

kurcze ładnie proszę o wyjaśnienie -bo jakoś mnie to ominęło, albo za krótko tu jestem i nie bardzo wiem o co chodzi :zawstydzona/y: gdzie i dlaczego akurat do końca miesiąca mam wstawić fotkę? i dlaczego ? zamieściłabym od razu ale nie bardzo się orientuję ... jaka to ma być fotka ? usg ??? (kurcze nie mam skanera :-(, brzusia ? buźki ???
Malenstwo - ten "nakaz"dotyczy dziewczat ktore juz maja dostep do watku zamknietego. Warunki uzyskania dostepu do tegoz watku sa w regulaminie w watkach przyklejonych.

Ostatnia edycja:
reklama
W pralce:-):-):-)

Malenstwo - ten "nakaz"dotyczy dziewczat ktore juz maja dostep do watku zamknietego. Warunki uzyskania dostepu do tegoz watku sa w regulaminie w watkach przyklejonych.

ja właśnie postarałam się o dowód mojego stanu w poczekalni :-) mam nadzieję że takie fotki wystarczą ??

p.s. wyjątkowo nie chce mi się uczyć nie wiem jak ja jutro pozdaje te kolokwia - będę liczyć na szczęście :-D:-D

Babole i Babuny!

Niech mnie gęś kopnie, jak ja to wszystko doczytam i spamiętam! Widzę, że tu mamy istny terror postowy!!

Trochę miałam różnych rzeczy na głowie, poza oczywiście rudością :tak: i narobiłam sobie zalgłości - teraz postaram się być bardziej regularna :sorry:

Moja Ksenia nadal jest dziewczynką, o czym napiszę w odpowiednim wątku :-D

PS Ujeżdżam moją furię ostatnimi czasy, już jako legalna kierowniczka :-D:-D:-D

U mnie w rodzinie ze strony ojca panoszy się cukrzyca. Moja babcia (mama mojego taty) ją miała, ma ją też brat mojego taty, mój ojczulek jest zdrowy (odpukać!), w moim pokoleniu na razie jej nie widać. Gin nie zlecała mi żadnego wcześniejszego badania krzywej cukrowej, ani w tej, ani w poprzedniej ciąży. Na szczęście wyniki, jeśli chodzi o cukier, mam dobre.

A ja sobie mieszkam w miasteczku średniej wielkości o wdzięcznej nazwie Nowy Targ :-) Jeśli któras z was była kiedykolwiek w Zakopanem, to na 99% przejeżdzała przez moje miasto (do Zakopca mam 18 km). Powiem wam, że nie chciałabym mieszkać w innym miejscu. Miasto nie jest na tyle małe, żeby się w nim nudzić, ani na tyle wielkie, żeby bać się wyjść po zmroku. Lata są upalne, zimy mroźne i długie, ale ja właśnie lubię taki klimat. Mamy najlepsze lody tradycyjne w całej Polsce - potwierdziły to nawet nieznajome osoby spotkane przypadkowo na ulicach Trójmiasta, na Śląsku albo w okolicach wschodniej granicy :-D
Więc serdecznie zapraszam na nowotarskie lody i... jarmark :tak: A na przyszłą zimę można zaopatrzyć się u nas w najlepsze kożuchy w kraju (i inne wyroby ze skóry i futer). Ale jestem chwalipięta :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Co do cukrzycy, to badania wcześniej z krwi i z moczu były prawidłowe, dopiero po krzywej cukrowej okazało się, że nie do końca jest to prawdą... a szkoda, tak kocham słodkie :-)

Zgadzam się z Tobą, że Wasze lody są najwspanialsze na świecie :-) Zawsze jak jestem u brata i jego żony to na nie jedziemy :-)

Nareszcie jestem pierwsza wiadomosc to oczywiscie zdalam i dostalam propozycje zeby zrobic przyspieszony kurs konczacy entry2 niestety jest przez 4 tygodnie czerwca wiec musialam odpuscic do tego konczacy sie 8 egzaminami nie dalabym rady troche szkoda i mam dola ale niewyobrazam sobie jezdzic na uczelnie z kiludniowym maluchem ;(

po drugie mamy dzis zlosliwosc rzeczy martwych najpierw padł laptop a potem nie moglam sie zalogowac na rzadne z for czytalam mniej wiecej ale nie moglam nic a nic odpisac wkurzajace to bylo ;

Życzę udanego weekendu :-) Ja juz uciekam do łożeczka i przez kolejne dwa dni chyba kompa nie właczę. Muszę oszczędzać oczy i się kurować bo mówiłam, że po weekendzie będę nówka sztuka ;-):-)
Pa cięzarówki :-)
No to powrotu do zdrowka zycze, ja juz czuje sie lepiej i jutro chyba na jakis dluzszy spacer smigne bo w domu to hopla dostaje:-D

cześć dziewczynki!
kochane , powiedzcie mi, możne to głupie pytanie, ale pierzecie rzeczy dla dziecka ręcznie czy w pralce??
pozdrawiam:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D

Zdecydowanie w pralce...tylko z uzyciem opowiedniego proszku dla Maluszkow...tylko jeszcze nie wiem ktory wybiore...na razie prania zadnego nie robilam

p.s. wyjątkowo nie chce mi się uczyć nie wiem jak ja jutro pozdaje te kolokwia - będę liczyć na szczęście :-D:-D
Dasz rade....czerwcowki to zdolne babki....3mam kciuki:-D

PS Ujeżdżam moją furię ostatnimi czasy, już jako legalna kierowniczka :-D:-D:-D
O wrazenia nie pytam, bo skoro tak smigasz to pewnie czujesz sie za kierownica rewelacyjnie:-D

Agata...gratuluje zdanego egzaminu:-D

A ja obzarlam sie strasznie i juz nic mi sie nie chce:-D Milej nocki Mamuski:-D

Nanya reklama dla miasta jak sie patrzy:-D....a moze Ty w ogole w reklamie pracujesz, co?:-D A fotke zdazysz jeszcze zrobic, Agatka rzucila termin do konca kwietnia wiec masz caaaaly miesiac:-D
W ogóle nie pracuję, byczę się na utrzymaniu męża i rodzę mu dzieci :-D:-D A jestem po zarządzaniu i marketingu więc może to troszkę zboczenie zawodowe :-)

cześć dziewczynki!
kochane , powiedzcie mi, możne to głupie pytanie, ale pierzecie rzeczy dla dziecka ręcznie czy w pralce??
pozdrawiam:rofl2::rofl2::rofl2:
Piorę w pralce, w proszku dla dzieci. Jedynym chyba wyjątkiem było ubranko do Chrztu mojego syna, które prałam ręcznie, bo się bałam wrzucać do pralki :-) Znam jednak dziewczynę, która całą wyprawkę wyprała ręcznie w płatkach mydlanych... ale szybko jej przeszło :tak:

reklama
Witam wieczorną porą!
Ale kochane się ostatnio rozpisałyście, ja ostatnio coraz rzadziej siedzę na internecie coś siedzenie przy kąpie mi nie służy bo później w ciągu dnia mam bóle kręgosłupa, ogóle ostatnio mam bezsenne noce i potem wciągu dnia chodzę przymulona, od tego tygodnia zaczęłam ,,szkołę rodzenia,, która trwać będzie 7 tygodni 2x w tygodniu.A wykorzystałam okazje, że pogoda u nas prześliczna i zaczęłam prać ubranka zgromadzone dla małego a nazbierało się tego sporo, że od trzech dni to piorę i prasuję niby nie lubię prasować ale szykując wyprawkę sprawia mi te prasowanie ogromną radość:-)
Spokojnej NOCKI
Pa:-)

Ostatnia edycja:
Do góry