reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
gorzej jak nad kolanem po tym praniu bede mieć ciąże pozamaciczną będe musiała noge amputować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
KLUSECZKO naprawde potrafisz rozweselić , a swoją drogą to mamy dziś wyjątkowe tematy jak nie o babonach to głupotach ciekawe czy te baby rzeczywiście mają takie problemy???? bo aż wierzyć sie niechce ze ktoś może tak myśleć
podobało mi sie to że niewolno bekać bo
***Zapowietrzysz i od urodzenia będzie bekało głośniej niz jego ojciec

oj dziewczyny jak wy podłapiecie jakis temat, to nie mam pytań

właśnie wróciłam z Biedronki, normalnie droga w obie strona zajmuje ok. 20 minut, ja obrocilam w 2 godziny, hahahha:-) naprawdę takie tempo, zachciało mi sie cos slodkiego,:eek:musze sie najesc zanim mnie diabetolog przeswieci,

tylko nie wiem czy wtedy zaklecia przed lustrem na celluit zadziałaja :-):-)

a tak w temacie "kto kolwiek, kto kolwiek wie" to czy Ollutka, ( blondyneczka od chleba ze smalcem i ogórków) się odzywa do kogos? cyz zrezygnowała z forum,
a Zielona , chyba sie obrazila.

acha i mam apel, bo zawsze szukam ostatniej znanej mi tresci, apeluje, o jak najoszczędniejsze cytowanie wypowiedzi, ( zeby nie walic cyt, na pol strony i jedno slowo komentarza) ,zawsze to wiecej miejsca na pisanie, :-);-)bo potem musze klikac kilkanasie razy zanim znajde poczatek, a w naszym stanie wysilek nie wskazany, :-Dco wy na to?
a "rudzielec" pewnie znowu się farbuje na czarno, zeby naturę jednak oszukać , hahah:-)

Kluseczka, niezły czad ! :-D

A Wy laski takich glupot nie wypisujcie bo potem ktos wyłapie i na tamtej stronie się Wasze wpisy znajdą :-D

Kochane, a mi starł z buzi usmiech mój męzuś jak mi oznajmil na ile Nissan wycenił szkodę. 2 300 :szok: Dzieki Bogu istnieje cos takiego jak AC :tak:

Hej Babuny :-D:-D:-D
U mnie też dzisiaj pięknie! Przeziębienie praktycznie odpuściło, więc siedziałam sobie na dworze i podglądałam, jak A. wymienia hamulce w aucie :happy:
A teraz zaczęła za mną chodzić pizza "carbonara" z Pizzy Hut i zaraz będę chyba molestować mojego, żebyśmy pojechali. Uwielbiam carbonarę, bo ma pyszny, śmietanowy sos zamiast pomidorowego :happy: No i ta cebulka i boczuś, mmm :-)

Ten link "masz problem -napisz na forum" już mi wpadł kiedyś w ręce. Myślałam, że pęknę, jak go czytałam :-D
Z drugiej jednak strony, pomijając zupełnie, że ktoś mógł robić sobie jaja - nie przeraża Was poziom wiedzy w tym temacie, reprezentowany przez część społeczeństwa? :-D

Zmykam, odezwę się później :happy:

P.S. Właśnie... Kalina! Do raportu! Żyjesz? Jak łożysko? I jak włosy? :-)

Hej

Ja wczoraj jak glupia pranie za praniem robilam :tak: Piekna pogoda musialam wykorzystac :-p A teraz mam taaaka wielka gore do prasowania ze hoho. Nienawidze prasowac,a le jak mus to mus. Dzis juz jakas czesc poprasowalam zalozylam ze nie wszytsko naraz tylko tak godzinka, poltorej dziennie ;-)

Robilysmy dzis z corcia nalesniki na obiad i jak wlaczylysmy mikser to tak mnie maluszek kopnal ze myslalm, ze sie skrece z bolu. Od razu wylaczylysmy zaczelysmy glaskac brzucho i od razu sie uspokoil. Biedne malenstwo sie wystraszylo. Porozmawiaalm z maluszkiem, wytlumaczylam opowiedzialam co i jak i juz nie kopal jak dalej te nalesniki robilysmy ;-) Pierwszyraz nam sie cos takiego zdazylo ;-)

Zreszta ja w ogole zadnych ciazowych dolegliwosci nie odczuwam....nic mnie nie boli, dzidzia daje w nocy spac, nie puchne.....mam nadzieje ze mimo wszystko niczego zlego to nie oznacza (czasami juz sie martwie ze to nie jest normalne moze)....hmmm.
Nikka nie jestes sama. Ja tez od samego poczatku czuje sie swietnie, nie mam zadnych dolegliwosci. W pierwszej ciazy tez tak mialam i wszytsko bylo dobrze, mala urodzila sie silna i zdrowa wiec sie nie martwie teraz tez tak napewno bedzie :tak:

tricolor wspolczuje problemow z autkiem :-(

andzia przykre to co spotkalo sasiadow Twoich tesciow :-(Jak to trzeba uwazac :-( Bardzo mocno trzymam kciuki za tego malucha :tak:

reklama
gorzej jak nad kolanem po tym praniu bede mieć ciąże pozamaciczną będe musiała noge amputować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

Andzia, tylko żeby niczego inne go przez przypadek ci nie uciachali hahahaha

Cypisia, super, że wracasz do zdrówka :-) Tricolor, ale chociaż możesz krzyczeć na męża, wróciłaś do pełni głosu? nie stresuj się, zawsze tyle w porfelu zostanie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło hihi :-D Martusiu, ale chociaż smakowały dzidziowi te naleśniki <mniam> ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry