reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

no masz Ci los, czlowiek sie grzecznie sprzataniem zajął , a tu jakieś rewolucje;-)

a wlasnie , Agata czy ja mam dostep do zamkniętego, kurde kiedyś pisałam prośbe, ale calkiem o tym zapomniałam, moze jeszcze raz bys wyłuszczyla na tutaj zasady w zwiazku z wprowadzana zmianą , :-):baffled:
Dziewczyny nie denerwujcie się, na siebie, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, hormony, hormony, hormony, a jak nam się dzieci urodzą , to założe się , że i Zielona się dzidzią pochwali :-)

hmm no to i ja musze sie do sesji naszykowac w weekend:-D

reklama
no masz Ci los, czlowiek sie grzecznie sprzataniem zajął , a tu jakieś rewolucje;-)

a wlasnie , Agata czy ja mam dostep do zamkniętego, kurde kiedyś pisałam prośbe, ale calkiem o tym zapomniałam, moze jeszcze raz bys wyłuszczyla na tutaj zasady w zwiazku z wprowadzana zmianą , :-):baffled:
Dziewczyny nie denerwujcie się, na siebie, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, hormony, hormony, hormony, a jak nam się dzieci urodzą , to założe się , że i Zielona się dzidzią pochwali :-)

hmm no to i ja musze sie do sesji naszykowac w weekend:-D

Tacjana prosba zostala wyslana do adminki musisz czekac i sprawdzac :)

Ja dziewczyny do Irlandi przyjechałam w kwietniu 2006roku do Tuam 3godz jazdy z dablina:-) fajny dom mieszkał z nami kolega a jego zona dojechała w sierpniu:tak:.miałam depresje już po miesiącu deszcz deszcz nuda żywej duszy na osiedlu bo było dopiero w budowie po prostu szok.Ale teraz nie wrócę do Polski bo jest nam tu dobrze kupiliśmy mieszkanie w Poznaniu/Plewiska dokładniej od mamy 1kil stoi puste wpadamy tam 2razy do roku; mówią wynajmi ale tam są nasze pieniądze które tu maż zarobił i nie chce żeby nam to zniszczono mama wpada i wietrzy:tak:JA poszłam do pracy 2007 roku teraz jestem na dodatku dla kobiet w ciąży nie mogących pracować mąż na bezrobociu ale i tak nam lepiej niż w Polsce.

Ja dziewczyny do Irlandi przyjechałam w kwietniu 2006roku do Tuam 3godz jazdy z dablina:-) fajny dom mieszkał z nami kolega a jego zona dojechała w sierpniu:tak:.miałam depresje już po miesiącu deszcz deszcz nuda żywej duszy na osiedlu bo było dopiero w budowie po prostu szok.Ale teraz nie wrócę do Polski bo jest nam tu dobrze kupiliśmy mieszkanie w Poznaniu/Plewiska dokładniej od mamy 1kil stoi puste wpadamy tam 2razy do roku; mówią wynajmi ale tam są nasze pieniądze które tu maż zarobił i nie chce żeby nam to zniszczono mama wpada i wietrzy:tak:JA poszłam do pracy 2007 roku teraz jestem na dodatku dla kobiet w ciąży nie mogących pracować mąż na bezrobociu ale i tak nam lepiej niż w Polsce.

Emil takiego postu mi bylo trzeba. Ja sie jenak caly czas obawiam co to bedzie dalej. moj maz na bezrobociu dlugo nie wytrzyma- taki z niego pracoholik. Czeka nas jeszcze przeciez przeprowadzka itd. Ale ciagle nie wiemy czy zostajey czy wracamy?

Cześć Babolki!

Nie przebrnęłam przez wszystko, bo nie mam jakoś głowy - na razie czekam na usg i wieści łożyskowe :baffled: Później się zajmę tą forumową aferą ;-)

Za to Wam powiem, że przefarbowałam łeb na RUDO, więc od dziś mogę być nawet legalnie wredna.

Tau, nie próbuj nawet ripostować :-p:-p:-p

I czy w ogóle jest tu ktoś jeszcze z Wawy, poza Madziumbą, kto chce się spotkać?

Ja czasem miewam doła i mówię do męża że wracam a on się śmieje i mówi już idziesz na przystanek:-D Mi został ten rok do zastanowienia jak bym chciała wrócic bo mój syn zacznie od września 2klasę w Irlandi wracając do Polski pózniej wiem że nie da sobie rady w szkole.Więc jaki morał zostać jak skończy szkołę.Jest tu coraz gorzej ale bez grosza cię nie zostawią a w Polsce????

reklama

To niedaleko mnie. Do Zakrzewa żabi skok. Jak bedziesz na miejscu zapraszam :-)

Do góry