reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam wieczorkiem:-), niestety u mnie dziś też cały dzień pada śnieg, ciemno i buro jakoś tak:-(nic się nie chce robić:zawstydzona/y:

Rozzalia-witam :-)

reklama
Kurcze zjadlam cala paczke chipsow Taccos przed chwila.....ale chyba Malej smakowaly bo kopie ze hoho:-D A teraz zjem truskawke homogenizowana....mniami:-D Jakiegos tasiemca mam chyba;-) A poza tym to lenistwo straszne mnie ogarnia ostatnio...nic mi sie nie chce:szok: Ale zwalam wszystko na pogode....no bo co tu robic jak za oknem zimno i pochmurno;-) Milego wieczoru laseczki i 3mam kciuki za te, ktore dzisiaj maja wizyte u gina :-)

oj i ja bym zjadla chipsów,ale musze to zrobic w tajemnicy przed meżem, bo mi nie pozwala takich rzeczy zjadac:-)

Poziomka , ten lek przepisal mi teraz gin. przed ciaza brałam inne, a potem przestałam, uważałam ze na zwolnieniu sie wycisze, ale jak widac, ja mysle swoje a nerwy swoje , :dry:

Hej, ja już dzisiaj padam na mordeczke;-) pomyłam okna, jeszcze mi tylko jedno w kuchni zostało, popakowałam kolejną turę rzeczy, w tym prawie całe szkło z kuchni, wszędzie już się jakieś kartony walają a jeszcze tyle przede mną:szok:
U nas też śnieżyca była, pomieszana z gradobiciem, akurat mi pomyte okna ochrzciło:baffled:
O mój mały właśnie ma czkawkę bidulek:-)

Tricolor, Kalina powklejałam moje obrazki, jakby co to będzie na Was;-)

Kalina Teraz dopiero dotarłam do Twoich prac - professional !!!

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki i życzę miłego wieczoru.

Ostatnia edycja:
... A teraz zjem truskawke homogenizowana....mniami:-D Jakiegos tasiemca mam chyba;-) A poza tym to lenistwo straszne mnie ogarnia ostatnio...nic mi sie nie chce:szok: Ale zwalam wszystko na pogode....no bo co tu robic jak za oknem zimno i pochmurno;-) ....
Ja też bym zjadła truskawkę homogenizowaną :zawstydzona/y:, można coś takiego kupić w sklepie?
Sama mam lenia jak stąd do Chile :-D...

Dziś właścicielka mojego mieszkania zadzwoniła i oznajmiła, że będzie mi wymieniała okna. Prosiłam ją o to od grudnia, pod tym warunkiem nie wyprowadziliśmy się..., a termin wymiany jaki podała wypada w 35 tygodniu mojej ciąży...
Załamałam się:no:
Mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia po tym, bo bez tego nie chcę urządzać pokoju dzidzi i w ogóle.., jak ja to zrobię, to nie wiem :confused:

Hej dziewczęta!!!Ja mam termin porodu na 18stego czerwca,cieszę się niesamowicie i już niemogę się doczekać kiedy moja dzidzia przyjdzie na świat:-) Pozdrowionka:*

Ja też bym zjadła truskawkę homogenizowaną :zawstydzona/y:, można coś takiego kupić w sklepie?
Sama mam lenia jak stąd do Chile :-D...

Dziś właścicielka mojego mieszkania zadzwoniła i oznajmiła, że będzie mi wymieniała okna. Prosiłam ją o to od grudnia, pod tym warunkiem nie wyprowadziliśmy się..., a termin wymiany jaki podała wypada w 35 tygodniu mojej ciąży...
Załamałam się:no:
Mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia po tym, bo bez tego nie chcę urządzać pokoju dzidzi i w ogóle.., jak ja to zrobię, to nie wiem :confused:

Ja kupuje truskawke w Realu, robi to chlodnia Olsztyn chyba wiec nie wiem czy u Ciebie tez bedzie...musisz popatrzec w lodowkach w sklepach;-)
A ta wlascicielka nie moze wczesniej tych okien wymieniac? Przeciez to bajzel na kolkach bedzie w calym mieszkaniu...moze na litosc ja wez...hihi.
Zmykam do lozeczka, milej nocy laseczki:-D

reklama
No nie...wczoraj ostatnia pisalam, dzisiaj pierwsza....hmmmm...WSTAWAC SPIOCHY!!!:-D
A w Olsztynie sloneczko od rana wiec humor mam rewelacyjny:-D Oby caly dzien byl taki:tak: Milego dnia Mamuski:-D

Do góry