reklama
Kurcze zjadlam cala paczke chipsow Taccos przed chwila.....ale chyba Malej smakowaly bo kopie ze hoho A teraz zjem truskawke homogenizowana....mniami Jakiegos tasiemca mam chyba;-) A poza tym to lenistwo straszne mnie ogarnia ostatnio...nic mi sie nie chce Ale zwalam wszystko na pogode....no bo co tu robic jak za oknem zimno i pochmurno;-) Milego wieczoru laseczki i 3mam kciuki za te, ktore dzisiaj maja wizyte u gina :-)
Tacjana
Czerwcowa mama
Hej, ja już dzisiaj padam na mordeczke;-) pomyłam okna, jeszcze mi tylko jedno w kuchni zostało, popakowałam kolejną turę rzeczy, w tym prawie całe szkło z kuchni, wszędzie już się jakieś kartony walają a jeszcze tyle przede mną
U nas też śnieżyca była, pomieszana z gradobiciem, akurat mi pomyte okna ochrzciło
O mój mały właśnie ma czkawkę bidulek:-)
U nas też śnieżyca była, pomieszana z gradobiciem, akurat mi pomyte okna ochrzciło
O mój mały właśnie ma czkawkę bidulek:-)
Tricolor, Kalina powklejałam moje obrazki, jakby co to będzie na Was;-)
Kalina Teraz dopiero dotarłam do Twoich prac - professional !!!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki i życzę miłego wieczoru.
Kalina Teraz dopiero dotarłam do Twoich prac - professional !!!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki i życzę miłego wieczoru.
Ostatnia edycja:
maggieness
Wdrożona(y)
Ja też bym zjadła truskawkę homogenizowaną , można coś takiego kupić w sklepie?... A teraz zjem truskawke homogenizowana....mniami Jakiegos tasiemca mam chyba;-) A poza tym to lenistwo straszne mnie ogarnia ostatnio...nic mi sie nie chce Ale zwalam wszystko na pogode....no bo co tu robic jak za oknem zimno i pochmurno;-) ....
Sama mam lenia jak stąd do Chile ...
Dziś właścicielka mojego mieszkania zadzwoniła i oznajmiła, że będzie mi wymieniała okna. Prosiłam ją o to od grudnia, pod tym warunkiem nie wyprowadziliśmy się..., a termin wymiany jaki podała wypada w 35 tygodniu mojej ciąży...
Załamałam się
Mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia po tym, bo bez tego nie chcę urządzać pokoju dzidzi i w ogóle.., jak ja to zrobię, to nie wiem
Ja też bym zjadła truskawkę homogenizowaną , można coś takiego kupić w sklepie?
Sama mam lenia jak stąd do Chile ...
Dziś właścicielka mojego mieszkania zadzwoniła i oznajmiła, że będzie mi wymieniała okna. Prosiłam ją o to od grudnia, pod tym warunkiem nie wyprowadziliśmy się..., a termin wymiany jaki podała wypada w 35 tygodniu mojej ciąży...
Załamałam się
Mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia po tym, bo bez tego nie chcę urządzać pokoju dzidzi i w ogóle.., jak ja to zrobię, to nie wiem
Ja kupuje truskawke w Realu, robi to chlodnia Olsztyn chyba wiec nie wiem czy u Ciebie tez bedzie...musisz popatrzec w lodowkach w sklepach;-)
A ta wlascicielka nie moze wczesniej tych okien wymieniac? Przeciez to bajzel na kolkach bedzie w calym mieszkaniu...moze na litosc ja wez...hihi.
Zmykam do lozeczka, milej nocy laseczki
reklama