reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ja będę trzecia. Poznań lekko pochmurny, ale ciepły.
Od rana szukam w sieci opini na temat USG 3D i dobrego gabinetu u nas.
Zdecydowaliśmy jednak zobaczyć maleństwo w innym wymiarze :)

No i gdzie w końcu bedziesz robiła to USG 3D ? Jak by co moge podać Ci namiary na gabinet który polecil mi mój gin. Lekarka, która bedzie mi robila to USG podobno naprawde sie na tym zna. Ona wlasnie robila mi na Polnej amniopunkcję.

Witajcie dziewczyny!
Strasznie długo mnie tu u Was nie było :-( Miałam spore problemy w domu, wszystko zwaliło się na głowę.. kasa, zdrowie, ehh szkoda gadać. No ale już wyszliśmy na prostą i postanowiłam do Was zajrzeć.
Spróbuję nadrobić wszystkie zaległości, ale chyba ot nie będzie fizycznie możliwe :-D strasznie dużo napisałyście...
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem do swojego grona.

Buziaki dla wszystkich!

Najwazniejsze, że wszystko do normy wróciło :tak::-) Witaj spowrotem :-)

Od poczatku ciazy kawy nie ruszyłam, ale własnie naszła mnie ochota. Zrobilam sobie kawke po wiedeńsku, niebo w gebie !:rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
U nas paskudna pogoda, strasznie wieje i chyba będzie padać:baffled:

Co do Tantum Rosy to ja używałam po pierwszym porodzie i naprawdę bardzo mi pomogła:tak: Z tym, że właśnie nie do irygacji, ale po prostu do podmywania się;-)

Dzien Dobry

Wczoraj dosc dlugo posiedzialam i dopiero co wstalam ;-)
Dzis jest u nas wolny dzien od pracy. Dzien Swietego Patryka. Sa ponoc organizowane jakies parady na miescie, ale pogoda nie zaciekawa na spacerki. No i nie bardzo jak narazie cche mi sie ruszac z domu ;-)

Co do kawy to ja do 20 tc nie pilam jej wogole, a potem jedna dziennie ale taka slabizne rozpuszczalna z jednej lyzeczki + mleko :-)

Tau dzieki brzmi fajnie ta masc nagietkowa. Trzeba bedzie sobie ja kupic :-)

Hej dziewczyny!
Po dłuższej przerwie wracam na forum. Od wczoraj mieszkamy w nowym mieszkanku i coś bez przerwy trzeba sprzątać. Niestety brzucholek jest już sporawy i siedzenie przed kompem dłuższy czas sprawia mi trudności, także wybaczcie jak nie będę się za często odzywać.
Muszę coś zacząć kupować dla mojego synusia, bo po porodzie będzie goły i wesoły hehehehe:-D:-D:-D.

wpadam tylko na chwileczke dać znaka że żyje , keęgosłup tak mi napierdziela że niedaje rady przy kompie posiedzieć:baffled: , myślicie że moge sie amolem wysmarować?

wpadam tylko na chwileczke dać znaka że żyje , keęgosłup tak mi napierdziela że niedaje rady przy kompie posiedzieć:baffled: , myślicie że moge sie amolem wysmarować?
Pewnie że możesz przecież jest bezpieczny. Tylko ja nigdy nie mogłam znieść tego zapachu:-D
A u nas w Lublinie szaro budo i zaraz chyba będzie lało. Pójdę ugotuję sobie chyba zacierki bo mi się nudzi a coś lekkiego bym zjadła. A i cappucinko sobie wypiję może mi ból głowy przejdzie bo Apap nie pomógł.
No to trzymajcie się cieplutko.:tak:

Hej dziewczyny!
Po dłuższej przerwie wracam na forum. Od wczoraj mieszkamy w nowym mieszkanku i coś bez przerwy trzeba sprzątać. Niestety brzucholek jest już sporawy i siedzenie przed kompem dłuższy czas sprawia mi trudności, także wybaczcie jak nie będę się za często odzywać.
Muszę coś zacząć kupować dla mojego synusia, bo po porodzie będzie goły i wesoły hehehehe:-D:-D:-D.

Siema Zielona! To już teraz zrobisz nam zielono i wiosennie na forum, skoro pozałatwiałaś wszystkie sprawy mieszkaniowe? :happy:

Andzia, pewno Amolek nie zaszkodzi, tylko nie smaruj w okolicy brzuszka (pleców na wysokości brzuszka też). Możesz sobie też szal zawiązać, żeby wygrzać bolące miejsce. A najlepiej to odciążyć kręgosłu na leżąco. Będzie dobrze! :tak:

reklama
Hej dziewczyny!

Hej zielona, fajnie, że już mieszkacie u siebie, jak już wysprzątasz to zapodaj jakieś fotki mieszkaniowe no i brzuszkowe, bo dawno Cię nie oglądałyśmy:tak::-)

Do góry