martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam
U nas jak zwykle dni pelne wrazen i urwanie glowy ;-):-)
Wczoraj bylismy na zakupach i pokupowalam pare rzeczy dla malenstwa a w tym 8 par bodziakow i wyszukany przeze mnie przewijak (taki z utrwardzeniem pod spodem, mozna go na lozeczko polozyc, w PL to normalka a tutaj malo gdzie mozna cos takiego spotkac).
Wczoraj tez corcia dostala taki domek od cioc i wujkow :-)
Uwielbia wszelkiego rodzaju domki wiec jest przeszczesliwa i bawi sie nim naokraglo :-)
A dzis bylam u pollznej na wizycie. Jak zwykle wykle badanie czyli: cisnienie (idealne ;-)), sluchanie tetna (uwielbiam ten dzwiek :-):-):-):-)), brzuszek odpowiedniej wielkoscii dlugosci, wyniki moczu prawidlowe, pobrala mi tez 2 fiolki krwi i wyniki beda za tydzien.
beata koniecznie daj znac jak po przeprowadzce bedzie u Was. Trzymam kciuki za Wasza corcie
Nanya witaj spowrotem :-) Fajnie, ze jestes
Dobrze, ze juz u Was sie juz wszytsko poukladalo.
Tau a co ta masc nagietkowa Nie slyszalam o takiej.
Wiem, ze mydlo szare jest bardzo dobre i ja uzywalam propolis w spreyu na rane.
Spokojnej nocki i do zas :-)
U nas jak zwykle dni pelne wrazen i urwanie glowy ;-):-)
Wczoraj bylismy na zakupach i pokupowalam pare rzeczy dla malenstwa a w tym 8 par bodziakow i wyszukany przeze mnie przewijak (taki z utrwardzeniem pod spodem, mozna go na lozeczko polozyc, w PL to normalka a tutaj malo gdzie mozna cos takiego spotkac).
Wczoraj tez corcia dostala taki domek od cioc i wujkow :-)
Uwielbia wszelkiego rodzaju domki wiec jest przeszczesliwa i bawi sie nim naokraglo :-)
A dzis bylam u pollznej na wizycie. Jak zwykle wykle badanie czyli: cisnienie (idealne ;-)), sluchanie tetna (uwielbiam ten dzwiek :-):-):-):-)), brzuszek odpowiedniej wielkoscii dlugosci, wyniki moczu prawidlowe, pobrala mi tez 2 fiolki krwi i wyniki beda za tydzien.
beata koniecznie daj znac jak po przeprowadzce bedzie u Was. Trzymam kciuki za Wasza corcie
Nanya witaj spowrotem :-) Fajnie, ze jestes
Dobrze, ze juz u Was sie juz wszytsko poukladalo.
Tau a co ta masc nagietkowa Nie slyszalam o takiej.
Wiem, ze mydlo szare jest bardzo dobre i ja uzywalam propolis w spreyu na rane.
Spokojnej nocki i do zas :-)