reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ja będę trzecia. Poznań lekko pochmurny, ale ciepły.
Od rana szukam w sieci opini na temat USG 3D i dobrego gabinetu u nas.
Zdecydowaliśmy jednak zobaczyć maleństwo w innym wymiarze :)

reklama
Czwarta!
U nas popadało wczoraj i rano chyba też, więc jest sennie i średnio ładnie.

Wuyu, co do usg 3D to super pomysł. Ja mam teraz zrobić takie dodatkowe, żeby zobaczyć, co tam się dzieje z łożyskiem. Miałam iść na takie zwykłe, ale tak sobie myślimy z mężem, że może znów podejrzeć naszą Ksenię tak bardziej dokładnie...? :-D

Hello,

A u nas w Dublinie od kilku dni wiosna :) Ja w koncu troche sie wyspalam w weekend a jutro znowu wolne bo swieto:)

Wuyu/Kalina a do ktorego tyg ozna zrobic to 3d?

Ja wczoraj byla na kawce z Kasia i Annya- oczywiscie najpierw zrobilysmy male zakupy w sklepie dla dzieci a potem na kaweczke. Bardzo mile popoludnie dla brzuchatek polecam. :tak:

Cześć dziewczynki. Jak tam dzisiaj z pogodą? U nas wczoraj było ładnie a dzisiaj okropna pogoda.
Słuchajcie na wątku o zdrowiu opisałam (trochę nieskładnie) mój wczorajszy przypadek. Pomóżcie mi zdiagnozować moją przypadłość bo powiem szczerze że bardzo się przestraszyłam.

U nas też dziś ładnie myślę czy się nie wybrać nad ocean.Moja królewna jak zwykle się wypycha pupą i za tydzień jedziemy na cukier już mnie na wymioty zbiera jak pomyśle.pozdrawiam :-)

Ja mamuśki miałam 4D w 22tyg w poznaniu w LUX-MEDzie i mówią że to najlepszy tydzień bo dziecko jest jeszcze małe i je widać w całości. I powiem wam że fajnie mi nagrał pan doktor, opisując wszystko po kolei lecz moja dama zakrywała buzke rączkami.;-)

Ja mam teraz zrobić takie dodatkowe, żeby zobaczyć, co tam się dzieje z łożyskiem. Miałam iść na takie zwykłe, ale tak sobie myślimy z mężem, że może znów podejrzeć naszą Ksenię tak bardziej dokładnie...? :-D

Kalina no to macie podobne zamiary do naszych:tak: Ostatecznie zdecydowaliśmy się na dokładniejsze podejrzenie Maluszka - 1 kwietnia:-)

U nas taki klasyczny marzec: trochę słońca, trochę deszczu i wiatru...
Czuć wiosnę w powietrzu a może ja sobie tak tłumaczę...

Życzę wszystkim miłego popołudnia

reklama
Witajcie dziewczyny!
Strasznie długo mnie tu u Was nie było :-( Miałam spore problemy w domu, wszystko zwaliło się na głowę.. kasa, zdrowie, ehh szkoda gadać. No ale już wyszliśmy na prostą i postanowiłam do Was zajrzeć.
Spróbuję nadrobić wszystkie zaległości, ale chyba ot nie będzie fizycznie możliwe :-D strasznie dużo napisałyście...
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem do swojego grona.

Buziaki dla wszystkich!

Do góry