reklama
kalina_malina
Fanka BB :)
Czwarta!
U nas popadało wczoraj i rano chyba też, więc jest sennie i średnio ładnie.
Wuyu, co do usg 3D to super pomysł. Ja mam teraz zrobić takie dodatkowe, żeby zobaczyć, co tam się dzieje z łożyskiem. Miałam iść na takie zwykłe, ale tak sobie myślimy z mężem, że może znów podejrzeć naszą Ksenię tak bardziej dokładnie...?
U nas popadało wczoraj i rano chyba też, więc jest sennie i średnio ładnie.
Wuyu, co do usg 3D to super pomysł. Ja mam teraz zrobić takie dodatkowe, żeby zobaczyć, co tam się dzieje z łożyskiem. Miałam iść na takie zwykłe, ale tak sobie myślimy z mężem, że może znów podejrzeć naszą Ksenię tak bardziej dokładnie...?
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Hello,
A u nas w Dublinie od kilku dni wiosna Ja w koncu troche sie wyspalam w weekend a jutro znowu wolne bo swieto
Wuyu/Kalina a do ktorego tyg ozna zrobic to 3d?
Ja wczoraj byla na kawce z Kasia i Annya- oczywiscie najpierw zrobilysmy male zakupy w sklepie dla dzieci a potem na kaweczke. Bardzo mile popoludnie dla brzuchatek polecam.
A u nas w Dublinie od kilku dni wiosna Ja w koncu troche sie wyspalam w weekend a jutro znowu wolne bo swieto
Ja wczoraj byla na kawce z Kasia i Annya- oczywiscie najpierw zrobilysmy male zakupy w sklepie dla dzieci a potem na kaweczke. Bardzo mile popoludnie dla brzuchatek polecam.
Cześć dziewczynki. Jak tam dzisiaj z pogodą? U nas wczoraj było ładnie a dzisiaj okropna pogoda.
Słuchajcie na wątku o zdrowiu opisałam (trochę nieskładnie) mój wczorajszy przypadek. Pomóżcie mi zdiagnozować moją przypadłość bo powiem szczerze że bardzo się przestraszyłam.
Słuchajcie na wątku o zdrowiu opisałam (trochę nieskładnie) mój wczorajszy przypadek. Pomóżcie mi zdiagnozować moją przypadłość bo powiem szczerze że bardzo się przestraszyłam.
emili78
mama czerwcowa 2009
U nas też dziś ładnie myślę czy się nie wybrać nad ocean.Moja królewna jak zwykle się wypycha pupą i za tydzień jedziemy na cukier już mnie na wymioty zbiera jak pomyśle.pozdrawiam :-)
Hello,
W ośrodku gdzie chcę je zrobić zalecaja między 26 a 34 tygodniem ciąży. A płeć ponoć najlepiej wykazują badania w 28 tc.
emili78
mama czerwcowa 2009
Ja mamuśki miałam 4D w 22tyg w poznaniu w LUX-MEDzie i mówią że to najlepszy tydzień bo dziecko jest jeszcze małe i je widać w całości. I powiem wam że fajnie mi nagrał pan doktor, opisując wszystko po kolei lecz moja dama zakrywała buzke rączkami.;-)
Ja mam teraz zrobić takie dodatkowe, żeby zobaczyć, co tam się dzieje z łożyskiem. Miałam iść na takie zwykłe, ale tak sobie myślimy z mężem, że może znów podejrzeć naszą Ksenię tak bardziej dokładnie...?
Kalina no to macie podobne zamiary do naszych Ostatecznie zdecydowaliśmy się na dokładniejsze podejrzenie Maluszka - 1 kwietnia:-)
U nas taki klasyczny marzec: trochę słońca, trochę deszczu i wiatru...
Czuć wiosnę w powietrzu a może ja sobie tak tłumaczę...
Życzę wszystkim miłego popołudnia
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
W ośrodku gdzie chcę je zrobić zalecaja między 26 a 34 tygodniem ciąży. A płeć ponoć najlepiej wykazują badania w 28 tc.
Hmm ja wlasnie wkroczylam w 27 a chcialabym zrobic tak po 32 i nie wiem czy jest sens.
reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Witajcie dziewczyny!
Strasznie długo mnie tu u Was nie było :-( Miałam spore problemy w domu, wszystko zwaliło się na głowę.. kasa, zdrowie, ehh szkoda gadać. No ale już wyszliśmy na prostą i postanowiłam do Was zajrzeć.
Spróbuję nadrobić wszystkie zaległości, ale chyba ot nie będzie fizycznie możliwe strasznie dużo napisałyście...
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem do swojego grona.
Buziaki dla wszystkich!
Strasznie długo mnie tu u Was nie było :-( Miałam spore problemy w domu, wszystko zwaliło się na głowę.. kasa, zdrowie, ehh szkoda gadać. No ale już wyszliśmy na prostą i postanowiłam do Was zajrzeć.
Spróbuję nadrobić wszystkie zaległości, ale chyba ot nie będzie fizycznie możliwe strasznie dużo napisałyście...
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem do swojego grona.
Buziaki dla wszystkich!