reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Dzisiejszy ranek zupełnie różni się w Lublinie od poprzednich. Słońce, no wiosna normalnie...:-D I zaraz humor lepszy.
Umówiłam sie na kolejne USG na... 1 kwietnia;-) przewrotnie bo mogłam na 3...:-D

No i życzę miłj trzynasteczki:tak::-)

reklama
W Rzeszowie 13 tez nie najgorszy,słoneczko świeci i wizyta u ginekologa pozytywna :tak:
Co prawda usg nie było ale miałam je robione 2 tyg w szpitalu wiec nie ma co za dużo Bruna niepokoić. Wyniki wszystkie ok,pani doktor zadowolona to i ja też, a co;-)
Pozdrawiam was już lekko wiosennie i życzę miłego dzionka

Witajcie dziewczynki

pogoda faktycznie nastraja do aktywności, postanowiłam od poniedziałku zabrać się za porządki i segregację gratów.
Spędziłam, ze 3 godziny na eaby,siostra cioteczna przyjeżdża na święta z uk, wiec robię zamówienie co ma nam kupic dla Dzidka , a tam jednak jest taniej :-)
wczorajsze rozmowy na temat wyprawki sprowokowaly mnie do konretnych działań

Miłego dzionka

Dzien dobry

Wczoraj zabalowalismy z mezem do pozna i niedawno wstalam :-)
Zaraz zabieram sie za jakies male porzadki i obiadek i lecimy potem na miasto, a wieczorkiem corcia dostala zaproszenie na dzieciece disco :tak::-) z okazji dzisiejszego Dnia Czerwonego Nosa (pierwsze slysze o takim dniu), maja byc teaz jakies inne atrakcje dla dzieci. Pojdziemy zobaczymy ;-)

angelika82 pokaz jakie mebelki kupilas :-)

madziumba wydaje mi sie ze mozna czosnek w ciazy tylko moze zalezy jak duzo i pod jaka postacia.
Jak bylam chora to tylko leczylam sie mleczkiem z czosnkiem, maselkiem i miodem. Sama lekarka zalecala.

Tricolor wszystkeigo naj naj dla meza :tak::-)

Magini super, ze u Was super :-)

Tacjana pochwal sie jak cos upolujesz :-)

Milego 13 w piatek zycze :-)

Hura nareszcie wschód Polski odpoczywa od zimy :-D:-D:-D
Tricolor najlepsze życzenia dla męża.
A ja właśnie dostałam "pozwolenie" od męża i jadę do Plazy do smyka itp może zaległości wyprawkowe nadrobię :-D:-D:-D.
Życzę Wam dziewczynki dobrego dnia mimo że to piątek 13-go:tak:

Cześć Kluseczki ;-)

A mi dzisiaj ten piątek 13-tego jakieś figle płata. Bo po pierwsze, to totalnie nie chciała mi wejść glukoza i w czasie wypijania tego jednego kubka dostałam m.in. bólu głowy, bólu żołądka, nudności i prawie histerii.

Miałam dziś kłucie na 2 ręce, jedna mnie masakrycznie boli do teraz :-( Czuję się, jakbym miała mega-uraz kilka cm powyżej miejsca wkłucia. Ble.

Jak wyjeżdżaliśmy z przychodni, to usłyszeliśmy okropny huk razy dwa - najpierw jedno auto w coś stuknęło, a za chwilę drugie (może w to pierwsze?). Autka wyglądały jak z pomiętego papieru - mam nadzieję, że ludziom nic się nie stało, ale kolejny piątek 13-tego zapewne przesiedzą w bezpiecznym miejscu.

Jak przejechaliśmy ze 200 m za miejsce wypadku, to padło nasze autko :szok: Zabrakło paliwka i trochę żeśmy zamęczyli akumulator, więc musieliśmy wrócić autobusem. Mój mężuś pojechał zaraz drugim autkiem, dotankował, podłączył akumulator i na szczęście wszystko gra. Ale drugie autko dla odmiany pozostaje parę przystanków od domu i trzeba po nie pojechać :no:

A teraz na dodatek dochodzi godz. 13.... :sorry2:

Sto lat dla Pana Tricolora :-D:-D:-D

Jeszcze raz dzieki za zyczenia dla mojego "slubnego":-)

kalina Ty lepiej pomysl jaki tak naprawde szczeliwy dzien dla Ciebie, przeciez tylko Wam akumulator padł, a co maja powiedziec ci z tych pogniecionych aut ;-)No i mogłas byc kłuta wiecej razy, a byłas tylko 2 :-D Nalezy dopatrywac sie zawsze pozytywów ;-):-)

Lece z pieskiem do lasu, a potem musze pomysleć o obiedzie dla jubilata ;-) Chociaz tak naprawdę mnie kusi, żeby wyciągnąc Go do knajpki na cos dobrego (leniwa baba ze mnie co ;-)). No dobra, spadam.

reklama
Jestem! Wróciłam! Nadrobiłam! :-D

Naskrobałyście trochę Laseczki. Czytałam zaległości ze 3 godziny :-D
Wyprawa się udała. Nareszcie spędziłyśmy trochę czasu z przyjaciółką, bo ostatni raz widziałyśmy się w czerwcu 2008 :szok:
Korzystając, że przyjaciółka pracuje jako asystentka w gabinecie ginekologa, to jak ginekologa już nie było, ja słuchałam sobie serduszka Boryska na KTG :-)
Oprócz tego udało nam się zbadać cukier we krwi i zrobić EKG. Jestem zdrowa i wyniki mam książkowe :-D
Borys kopie, jak szalony. Ale nie narzekam. Poza tym aktywny jest wtedy, kiedy ja - w nocy mam totalny spokój :-D

Zaintrygowana skompletowanymi przez niektóre z Was wyprawkami, poczyniłam rozmowę z A. W związku z czym myślę, że lada moment ruszymy z zakupami :-)
Bo jak na razie, mam tylko fotelik i trochę ciuszków. A! No i przyjaciółka zbierała dla mnie próbki kremów i płynów do kąpieli, więc mam zapas na kilka miesięcy :-D

Do góry