reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Oj Madziumba ja bym tego 1 kwietnia to nie brała powaznie tego co lekarz powie ;-):-D

hahaha ;-) dzięki za ostrzeżenie ;-)

Mojemu juz pewnie nic nie odpadnie:-D Wczoraj w klinice rowniez potwierdzila sie prognoza chlopca, wiec nie przewiduje zmian;-):-) Jednego, czego nie rozumiem, to jak to sie moze stac, ze w dobie dobrego usg lekarze sa jeszcze w stanie pomylic chlopca z dziewczynka:tak:

Aga wiesz mówią, że nie myli się tylko ten co nic nie robi;-)

reklama
Kalina gratuluję zdanej teorii:tak:

wuyu Tobie gratuluję synusia:-) a wózek czerwony mam po Majce i młody też będzie nim jeździł, jest w idealnym stanie i nie mam zamiaru kupować nowego:tak:

Inja zdrówka dla Magdalenki:tak:

U mnie ok, nie mam ostatnio na nic czasu, bo przeprowadzka tuż, tuż i roboty co nie miara. Wyprawkę będę uzupełniać jak już się to wszystko uspokoi, machnę jakąś listę i kupimy co trzeba;-)

Kalina duzo wrazen mialas :tak:
Wspolczuje choroby, dobrze, ze masz ja juz za soba.
Gratuluje zdania teoretycznego prawka :tak::-)
Bardzo fajnie, ze masz juz wolne. Teraz musisz tylko na siebie uwazac, wypoczywac i sie nie przemeczac :-)

Inja pisze:
A tak to wyżyłam się na obiedzie. Zrobiłam zupkę ogórkową i kotleciki ryżowe z ziemniakami + sos z pieczarek i surówką z marchewki i jabłka
Mmmmmm pychota :-D
Daj przepis na te kotleciki :-)
Moze jutro zgapie drugie danko ;-)

wuyu no to gratuluje Synusia :tak:
Jak sie czujesz z ta mysla, ze dzidzia zmienila plec :confused:
Ja bylam troszke zszokowana jak z mojej Amandy zrobil sie Alanek ;-)Ale czy to wazne jaka plec no nie :-)

Wuyu- gratuluje SYNKA:)

Jak zaszłam w ciąże to chciałam córeczkę-wybrałam nawet imię Martynka. Ale w 19 tyg. zobaczyłam jajeczka. Lekarz nie chciał zapeszać. Na kolejnych 2 usg różni lekarze potwierdzili,ze coś tam ma. Przywykłam już do faktu,ze bedzie synuś. Jak jestem w sklepie to mam już klapki na oczach na zabawki dla dziewczynek. Powiem szczerze,ze nie chciałabym już teraz aby coś się zmieniło. Już się nastawiłam i przywykłam,ze będzie synuś. Oczywiście jak bedzie córeczka to pewnie szybko byśmy przywykli.
To nasze pierwsze, więc płeć nie gra roli. Ale fajnie będzie mieć w domu drugiego mężczyznę:p

Ostatnia edycja:
Wuyu08 - gratuluję SYNKA

Kalina - gratuluję zdanej teorii i życzę powidzenia na praktyce !!! masz już termin egzaminu ???

ja miałam usg we wtorek i moja Ola nadal jest Olą :-) i mam nadzieję, że jej już nic nie wyrośnie :-D

właśnie wróciłam z picia glukozy, po południu mam wyniki - mam nadzieję, że piłam to po raz pierwszy i ostatni w tej ciąży :tak:

miłego dnia życzę

Dziendoberek Dziewczynki,

Kalinka- GRATULUJE:0oby tak dalej
Wuyu- rowniez GRATULUJE Synka:-D

U mnie dzisiaj w nocy nastapila 3 godzinna przerwa w dostawie snu. Najpierw obudzilam sie o 3 do lazienki, potem cos mi spalenymi kablai smierdzialo wiec po ciemku obwachalam cale mieszkanie (nic) no a jak juz sie polozylam spac to d.... oczy szeroko otwarte jak 5 zlotych i bylam gotowa sie za sprzatanie brac. Matyldzia sie obudzila i zaczela dyskoteke w brzuszku- mimo wszystko prubowalam usnac ale ze zasypia przewaznie na boku to czy na lewym czy na prawym oje dziecko awalo w tak obitny sposob o sobie znac jakby chciala powiedziec " MATKA PRZEKREC 4 LITERY BO MI GLOWE GNIECIESZ'' W taki o to sposob usnelam ok 6 a o 7 zadzwonil budzik:wściekła/y: Jak na razie o dziwo czuje sie ok ale wie ze uderzy mnie ok polunia i bede spala na biurku.
To wszystko chyba przez te stresy z przeprowadzka zwiazane i poszukiwaniem mieszkania bo snia i sie po nocach domy no i jeszcze papiery z pracy:-D

Kalinka Gratulacje :)

My mamy zakupione mebleki dla naszej Malej i tak bardzo chcialabym je juz otowrzyc i ustawic tam gdzie ich miejsce... tym czasem czeka nas przeprowadzka poczatkiem kwietnie i musimy sie wstrzymac... a ja bym tak bardzo chciala JUZ :)

Witam Dziewczyny

w stolicy w miarę pogodnie dlatego jakoś mi dzisiaj weselej :-D. Ja chcę już wiosnę!!!

Mam pytanko czy to prawda, że w ciąży czosnek jest niewskazany?:baffled: Wczoraj w jakimś programie takie twierdzenie padło, macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Życzę Wam radosnego piątku trzynastego ! :tak:

Witam kolezanki :-)

Piatek 13 zaczął się ... sniegiem za oknem :dry: Wczoraj taka ładna pogoda, a dzisiaj taka nieprzyjemna niespodzianka. Najbardziej matrwi mnie to, że moje kwiatki w tylek dostaną. Juz ladne hiacynty mi powychodziły, tulipany też, a tutaj temperatura kolo 0 stopni i ten śnieg :baffled:
A poza tym 13 marca to piekny dzień bo dzisiaj ma urodzinki moj męzuś :-)

Szczęsliwego 13 piatku dziewczyny ;-):-)

reklama
Witam kolezanki :-)

Piatek 13 zaczął się ... sniegiem za oknem :dry: Wczoraj taka ładna pogoda, a dzisiaj taka nieprzyjemna niespodzianka. Najbardziej matrwi mnie to, że moje kwiatki w tylek dostaną. Juz ladne hiacynty mi powychodziły, tulipany też, a tutaj temperatura kolo 0 stopni i ten śnieg :baffled:
A poza tym 13 marca to piekny dzień bo dzisiaj ma urodzinki moj męzuś :-)

Szczęsliwego 13 piatku dziewczyny ;-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Mężusia z okazji urodzin!:-)

Do góry