reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Oj Madziumba ja bym tego 1 kwietnia to nie brała powaznie tego co lekarz powie ;-):-D

hahaha ;-) dzięki za ostrzeżenie ;-)

Mojemu juz pewnie nic nie odpadnie:-D Wczoraj w klinice rowniez potwierdzila sie prognoza chlopca, wiec nie przewiduje zmian;-):-) Jednego, czego nie rozumiem, to jak to sie moze stac, ze w dobie dobrego usg lekarze sa jeszcze w stanie pomylic chlopca z dziewczynka:tak:

Aga wiesz mówią, że nie myli się tylko ten co nic nie robi;-)

reklama
Kalina gratuluję zdanej teorii:tak:

wuyu Tobie gratuluję synusia:-) a wózek czerwony mam po Majce i młody też będzie nim jeździł, jest w idealnym stanie i nie mam zamiaru kupować nowego:tak:

Inja zdrówka dla Magdalenki:tak:

U mnie ok, nie mam ostatnio na nic czasu, bo przeprowadzka tuż, tuż i roboty co nie miara. Wyprawkę będę uzupełniać jak już się to wszystko uspokoi, machnę jakąś listę i kupimy co trzeba;-)

Kalina duzo wrazen mialas :tak:
Wspolczuje choroby, dobrze, ze masz ja juz za soba.
Gratuluje zdania teoretycznego prawka :tak::-)
Bardzo fajnie, ze masz juz wolne. Teraz musisz tylko na siebie uwazac, wypoczywac i sie nie przemeczac :-)

Inja pisze:
A tak to wyżyłam się na obiedzie. Zrobiłam zupkę ogórkową i kotleciki ryżowe z ziemniakami + sos z pieczarek i surówką z marchewki i jabłka
Mmmmmm pychota :-D
Daj przepis na te kotleciki :-)
Moze jutro zgapie drugie danko ;-)

wuyu no to gratuluje Synusia :tak:
Jak sie czujesz z ta mysla, ze dzidzia zmienila plec :confused:
Ja bylam troszke zszokowana jak z mojej Amandy zrobil sie Alanek ;-)Ale czy to wazne jaka plec no nie :-)

Wuyu- gratuluje SYNKA:)

Jak zaszłam w ciąże to chciałam córeczkę-wybrałam nawet imię Martynka. Ale w 19 tyg. zobaczyłam jajeczka. Lekarz nie chciał zapeszać. Na kolejnych 2 usg różni lekarze potwierdzili,ze coś tam ma. Przywykłam już do faktu,ze bedzie synuś. Jak jestem w sklepie to mam już klapki na oczach na zabawki dla dziewczynek. Powiem szczerze,ze nie chciałabym już teraz aby coś się zmieniło. Już się nastawiłam i przywykłam,ze będzie synuś. Oczywiście jak bedzie córeczka to pewnie szybko byśmy przywykli.
To nasze pierwsze, więc płeć nie gra roli. Ale fajnie będzie mieć w domu drugiego mężczyznę:p

Ostatnia edycja:
Wuyu08 - gratuluję SYNKA

Kalina - gratuluję zdanej teorii i życzę powidzenia na praktyce !!! masz już termin egzaminu ???

ja miałam usg we wtorek i moja Ola nadal jest Olą :-) i mam nadzieję, że jej już nic nie wyrośnie :-D

właśnie wróciłam z picia glukozy, po południu mam wyniki - mam nadzieję, że piłam to po raz pierwszy i ostatni w tej ciąży :tak:

miłego dnia życzę

Dziendoberek Dziewczynki,

Kalinka- GRATULUJE:0oby tak dalej
Wuyu- rowniez GRATULUJE Synka:-D

U mnie dzisiaj w nocy nastapila 3 godzinna przerwa w dostawie snu. Najpierw obudzilam sie o 3 do lazienki, potem cos mi spalenymi kablai smierdzialo wiec po ciemku obwachalam cale mieszkanie (nic) no a jak juz sie polozylam spac to d.... oczy szeroko otwarte jak 5 zlotych i bylam gotowa sie za sprzatanie brac. Matyldzia sie obudzila i zaczela dyskoteke w brzuszku- mimo wszystko prubowalam usnac ale ze zasypia przewaznie na boku to czy na lewym czy na prawym oje dziecko awalo w tak obitny sposob o sobie znac jakby chciala powiedziec " MATKA PRZEKREC 4 LITERY BO MI GLOWE GNIECIESZ'' W taki o to sposob usnelam ok 6 a o 7 zadzwonil budzik:wściekła/y: Jak na razie o dziwo czuje sie ok ale wie ze uderzy mnie ok polunia i bede spala na biurku.
To wszystko chyba przez te stresy z przeprowadzka zwiazane i poszukiwaniem mieszkania bo snia i sie po nocach domy no i jeszcze papiery z pracy:-D

Kalinka Gratulacje :)

My mamy zakupione mebleki dla naszej Malej i tak bardzo chcialabym je juz otowrzyc i ustawic tam gdzie ich miejsce... tym czasem czeka nas przeprowadzka poczatkiem kwietnie i musimy sie wstrzymac... a ja bym tak bardzo chciala JUZ :)

Witam Dziewczyny

w stolicy w miarę pogodnie dlatego jakoś mi dzisiaj weselej :-D. Ja chcę już wiosnę!!!

Mam pytanko czy to prawda, że w ciąży czosnek jest niewskazany?:baffled: Wczoraj w jakimś programie takie twierdzenie padło, macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Życzę Wam radosnego piątku trzynastego ! :tak:

Witam kolezanki :-)

Piatek 13 zaczął się ... sniegiem za oknem :dry: Wczoraj taka ładna pogoda, a dzisiaj taka nieprzyjemna niespodzianka. Najbardziej matrwi mnie to, że moje kwiatki w tylek dostaną. Juz ladne hiacynty mi powychodziły, tulipany też, a tutaj temperatura kolo 0 stopni i ten śnieg :baffled:
A poza tym 13 marca to piekny dzień bo dzisiaj ma urodzinki moj męzuś :-)

Szczęsliwego 13 piatku dziewczyny ;-):-)

reklama
Witam kolezanki :-)

Piatek 13 zaczął się ... sniegiem za oknem :dry: Wczoraj taka ładna pogoda, a dzisiaj taka nieprzyjemna niespodzianka. Najbardziej matrwi mnie to, że moje kwiatki w tylek dostaną. Juz ladne hiacynty mi powychodziły, tulipany też, a tutaj temperatura kolo 0 stopni i ten śnieg :baffled:
A poza tym 13 marca to piekny dzień bo dzisiaj ma urodzinki moj męzuś :-)

Szczęsliwego 13 piatku dziewczyny ;-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Mężusia z okazji urodzin!:-)

Do góry