reklama
angelika82
Fanka BB :)
witajcie dziewczyny,jestem Magda, mam synka 4 l Wiktorka a w brzuszku malego facecika, termin 15 czerwiec. jeszcze nie spicie, prawde mowiac to i ja nie moge spac. Szukam na necie jakiegos fajnego imionka dla dzidzi
Madzia witaj wsrod czerwcowych mam ;-)
Martusia wielkie gratulacje SYNKA :-)
Tacjana
Czerwcowa mama
Witajcie
Witaj MadziaKoz,
Tau, oprócz buraków zjadam też Biofer, bo samymi burakami nie nadrobię wyników, wiec trzeba mieszac
Marta gratulacje Synusia
i ja sie musze zapisac do szkoly rodzenia, tylko u nas od 30 tygodnia przyjmuja .
Miłego dnia, dzisiaj jeszcze musze troche odpocząć bo coś sily nie mam.
Witaj MadziaKoz,
Tau, oprócz buraków zjadam też Biofer, bo samymi burakami nie nadrobię wyników, wiec trzeba mieszac
Marta gratulacje Synusia
i ja sie musze zapisac do szkoly rodzenia, tylko u nas od 30 tygodnia przyjmuja .
Miłego dnia, dzisiaj jeszcze musze troche odpocząć bo coś sily nie mam.
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Witajcie!
Madzia witaj!
Martusia gratuluję synka
Ależ ten nasz czerwiec obfity w chłopców:-):-):-)
Madzia witaj!
Martusia gratuluję synka
Ależ ten nasz czerwiec obfity w chłopców:-):-):-)
witajcie dziewczyny,jestem Magda, mam synka 4 l Wiktorka a w brzuszku malego facecika, termin 15 czerwiec. jeszcze nie spicie, prawde mowiac to i ja nie moge spac. Szukam na necie jakiegos fajnego imionka dla dzidzi
Witaj :-)
Dziewczyny chyba mnie dopadło to na co niektóre juz od dawna narzekaja - bezsenność No kurcze, krecilam sie w tym łózku z boku na bok, jakies głupie sny potem mialam ( zreszta te sny to mnie od tygodnia przesladują ), a teraz chodzę jak na kacu Jeszcze na domiar zlego wczoraj ladnie słoneczko swieciło, a dzisiaj pada ( i to ostro ) śnieg z deszczemTo bedzie kiepski dzien cos czuję ...
blumetka29
Wdrożona(y)
Martusiu witaj spowrotem dobrze ze tylko z dobrymi wiesciami.Ale to prawda wszedzie dobrze ale w domku u siebie najlepiej chocby to było na koncu swiata. Gratuluje SYNUSIA...:-)
maggieness
Wdrożona(y)
Widzę, że zagożała dyskusja o tym czy pracować czy nie...
Ja się wypowiem tylko tak, wczoraj kiedy przebierałam ubranka, które dostałam od "teściów", ...zaniemogłam i mój chłopak musiał skończyć.... cienka jestem.
Najlepiej organizm sam mówi czy da radę czy nie, ja kiedy już nie mam siły, to zaczynam się czuć tak źle, że nie mam wątpliwości, że nic już nie zrobię...
Dominika-Essex - dzięki za namiar na ćwiczenia :-)
Po pierwsze gratuluję synka. :-)
A odnośnie uczelni to dziwne... u mnie na uczelni, jeżeli od 2 lat masz absolutorium, a nie piszesz pracy, to po tym czasie można tylko odbyć kurs, który fakt, dużo kosztuje, ale trwa pół roku i nie trzeba wszystkiego zdawać jeszcze raz. Nie zachęcam do odkładania pisania pracy (sama zacznę pisać jak się dzidzia urodzi), ale alternatywę warto mieć.
Anetka80, na mnie no-spa nie działa już, prawie cały czas mam twardy brzuszek, w 2 tygodnie uciekło mi 0,5cm szyjki. Umów się z lekarzem, na sprawdzenie... żeby wiedzieć, czy skurcze powodują skracanie...a do tego czasu dużo leż i będzie gites.:-)
Ja się wypowiem tylko tak, wczoraj kiedy przebierałam ubranka, które dostałam od "teściów", ...zaniemogłam i mój chłopak musiał skończyć.... cienka jestem.
Najlepiej organizm sam mówi czy da radę czy nie, ja kiedy już nie mam siły, to zaczynam się czuć tak źle, że nie mam wątpliwości, że nic już nie zrobię...
Dominika-Essex - dzięki za namiar na ćwiczenia :-)
Hehe, można jeszcze chyba się faszerować wątróbką, ale z dwojga złego chyba buraczki lepsiejsze.Fuj... jedyne czego nigdy nie jadlam to buraki . Ale zazdroszcze... bo w moim wypadku pozostaje tylko faszerowanie sie chemia w postaci tabletek .
... A jezleli nie wroce od pazdzirnika tego roku to bede musiala powtarzac cale dwa lata i chodzic na wszystkei zajecia, i pisac wszystkei zaliczenia i egzaminy...
Po pierwsze gratuluję synka. :-)
A odnośnie uczelni to dziwne... u mnie na uczelni, jeżeli od 2 lat masz absolutorium, a nie piszesz pracy, to po tym czasie można tylko odbyć kurs, który fakt, dużo kosztuje, ale trwa pół roku i nie trzeba wszystkiego zdawać jeszcze raz. Nie zachęcam do odkładania pisania pracy (sama zacznę pisać jak się dzidzia urodzi), ale alternatywę warto mieć.
Anetka80, na mnie no-spa nie działa już, prawie cały czas mam twardy brzuszek, w 2 tygodnie uciekło mi 0,5cm szyjki. Umów się z lekarzem, na sprawdzenie... żeby wiedzieć, czy skurcze powodują skracanie...a do tego czasu dużo leż i będzie gites.:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Witam po tygodniowej przerwie, miałam trochę zajęć w zeszłym tygodniu i nie chciało mi się do komputera siadać.
U mnie do wiosny coraz bliżej, w parkach sa już przebiśniegi i zawilce, ptaki świergolą, słonko czasem wygląda zza chmur... bajka.
Za to ze zdrowiem nowe zmartwienie - jakaś wysypka na nogach mi się pojawiła i swędzi, idę jutro do lekarza sprawdzić czy to nie cholestaza, mam nadzieję że zwykła alergia na coś.
Martusia - gratuluję synka!. Tęsknię za kolejnyhm USG, ale obiecałam sobie że przez marzec wytrzymam, może w kwietniu się wybiorę coś podpatrzeć.
miłego dnia wszystkim
U mnie do wiosny coraz bliżej, w parkach sa już przebiśniegi i zawilce, ptaki świergolą, słonko czasem wygląda zza chmur... bajka.
Za to ze zdrowiem nowe zmartwienie - jakaś wysypka na nogach mi się pojawiła i swędzi, idę jutro do lekarza sprawdzić czy to nie cholestaza, mam nadzieję że zwykła alergia na coś.
Martusia - gratuluję synka!. Tęsknię za kolejnyhm USG, ale obiecałam sobie że przez marzec wytrzymam, może w kwietniu się wybiorę coś podpatrzeć.
miłego dnia wszystkim