reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
dzien dobry kochane :)

Ja mam dzis superr wieści mój M od jutra zaczyna pracę

druga super wiadomość to byłam dziś u położnej wszystko z Olivierem w porzadku i dostaliśmy wtęspną zgodę na poród domowy.

Agata super wieści !!!

Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister, ale stres był cholerny, przez co dzidzia przez cały czas mnie kopała, no ale teraz już spokój, nareszcie:tak::tak::tak:

Basiu gratuluję magisterki:-)

Właśnie wróciliśmy z USG 4D i...... BĘDZIE CHŁOPAK :-D:-D:-D
Duży, zdrowy, machał nóżkami, ziewał. Strasznie mnie rozczuliło to badanie. Dzis wieczorem obejrzymy film. Jak tylko się ogarnę to wstawię kilka fotek.
Teraz musimy tylko imię wymyślić. Na razie mąż zapowiedzial że dziś pierwsze "siusiakowe" będzie - on piwko a ja karmi malinowe :happy:

Ollutka
gratuluję CHŁOPAKA:-)

Gratulacje dla Ollutki i Pani Mgr :-)

My też dzisiaj dowiedzieliśmy się na co się zanosi!!! I nawet pierwsze różowe body + różowe skarpetki kupiliśmy. Jestem bardzo szczęśliwa że CÓRCIA nam rośnie zdrowa! :-):-):-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2:

Witam koleżanki :-)

Ja dzisiaj z doskoku przy kompie.
Mężulek w trasie więc ściagnęłam rodziców na noc do nas na wieś :-) W poludnie zafundowałyśmy sobie z mama długi spacerek po lesie z czego najbardziej piesek był zadowolony. Super tak pochodzić sobie miedzy osnieżonymi drzewami kiedy leca z nieba drobne płatki :-) Piekne widoki :-)
Mój M własnie jest w drodze powrotnej do domu i mówił, że są straszne warunki :baffled: Drogi nie odśnieżone, nie posypane, bardzo ślisko i trzeba wolno jechać.

Gratuleje szczęściarom, które poznały płec swoich dzieciaczków :-)

Gratuluje tez Pani MGR !

Agata super, że mąż będzie robił to co lubi ( może przy okazji mu głupoty z głowy wylecą ;-):-) ). A Ciebie podziwiam, że chcesz rodzic w domu, Ja bym się bała.

Co do prawka, to ja bym sie czuła bez niego jak bez reki ;-):-) Mam prawo jazdy od 1993. Pamietam moja pierwsza jazdę samochodem :-D Jechałam taka wąska drogą i kiedy z naprzeciwka nadjeżdżał samochód puściłam bezmyslnie kierownicę bo bałam się, że się nie zmieszczę jak będziemy sie mijać :sorry2: Głupia byłam, nie. No, ale teraz uważam się za dobrego kierowcę ( nie ma jak to sobie powlewać ) :rofl2:

Tez mamy dwa auta. Jedno jest słuzbowe męza więc wielkiego wyboru nie było, ale własny samochód to juz wybieraliśmy pod kątem wożenia w nim dziecka. Przede wszystkim ja będę jeździła tym wozem więc powiem szczerze, że to ja autko wybierałam :cool2:, a mąż właściwie za dużo do powiedzenia nie miał ;-):-).
Kombi sa bardzo fajne, ale jak na mnie za duże. A szczerze mówiąc najlepiej jeździło mi się moim pierwszym "cienkim" 900, na miasto idealny wóz jednoosobowy :tak::-)

Dopiero Wy mi uświadomiłyście, że jutro tłusty czwartek :szok: Jak ja bym sobie teraz zjadła takiego pączusia z ajerkoniaczkiem :tak:Mniam ... No cóz, a potem na wagę narzekam :baffled: Dzisiaj na obiad mój ojciec przywiózł z knajpy jedzenie na wynos ... zjadłam dwie porcje :sorry2: Zamieniam się w potwora :szok:

Wszystkim wiedzacym gratuluje syneczkow i coreczek!:tak: Strasznie ten czerwiec bedzie "synkowy":tak::-)

Basia gratuluje obrony!
Agata swietnie, ze sie wszystko uklada, a przede wszystkim z malym wszystko w porzadku:tak:
Kalina wiem, co przezywasz, bo "jedziemy" na tym samym wozku. Ja bede miec egzamin praktyczny prawdopodbnie na poczatku marca, jedyne, co mnie przeraza, to parkowanie "od tylu", chyba sie tego nigdy nie naucze. Jeszcze zostala mi jazda na autostradzie, w tunelu, jazdy nocne juz mam za soba:tak::-)

Kallinka powodzenia w jazdach.
Basiaw Gratuluję PANI MAGISTER.
Agata super wieści.
Ollutka gratuluję chłopaka.
Rośnie nam duża drużyna piłkarska.

Dzewczyny dzięki za słowa otuch co do małego. Jutro będę coś pewnie więcej wiedzieć.

Maluszek dzisiaj sporo kopie.;-) Ja dzisaj się trochę nachodziłąm, więc nogi mi odpadają. Poza tym u Nas tak jak w większości Polski pokrył biały puch. Ale ja tęsknię za wiosną. Chcę już ciepła.

Uciekam teraz coś pooglądać w telewizji.

My też dzisiaj dowiedzieliśmy się na co się zanosi!!! I nawet pierwsze różowe body + różowe skarpetki kupiliśmy. Jestem bardzo szczęśliwa że CÓRCIA nam rośnie zdrowa! :-):-):-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2:
Gratuluję córeczki:-):-):-):-) u mnie też dziewczynka będzie:-)

Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister, ale stres był cholerny, przez co dzidzia przez cały czas mnie kopała, no ale teraz już spokój, nareszcie:tak::tak::tak:

Gratuluje...mowilam ze nie ma co sie bac:-D

Ja mam dzis superr wieści mój M od jutra zaczyna pracę taką która bedzie sprawiała mu frajde czyli bedzie robił cała elektryke i elektronikę w wozach policyjnych od tych malutkich po te wielkie Juz odtańczył taniec radości a ja nareszcie bede mogła odetchnać :)

druga super wiadomość to byłam dziś u położnej wszystko z Olivierem w porzadku i dostaliśmy wtęspną zgodę na poród domowy :D oczywiście życie będzie weryfikować i ostateczna decyzja zapadnie dopiero w 37 tyg Jakoś tak mi lżej z myslą ze moge rodzić w domku :)

Same dobre wiadomosci...super:-)

Właśnie wróciliśmy z USG 4D i...... BĘDZIE CHŁOPAK :-D:-D:-D
gratuluje synka:-)

Superancko:-)

A ja pilam dzisiaj ta paskudna glukoze...dobrze ze mialam cytrynke ze soba bo chyba nie dalabym rady bez...caly dzien mie mdlilo, ale juz przeszlo i wszamalam 3 cukierki :) Wyniki sa nastepujace:
na czczo - 88
po 1 godzinie - 117
po 2 godzinach - 97
Nie wiem jakie sa normy ale zakladam ze jest ok...okaze sie w piatek. Pozostale wyniki tez chyba w miare w normie. A jutro wizyta u dentysty...brrr.
Ledwo juz dzisiaj zyje...zmykam zaraz spac, czekam tylko ze zmywarka wypierze:-)

reklama
Do góry