beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ollutka gratulacje!!!,no to teraz bedziesz szalec z zakupkami dla dzidzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzien dobry kochane
Ja mam dzis superr wieści mój M od jutra zaczyna pracę
druga super wiadomość to byłam dziś u położnej wszystko z Olivierem w porzadku i dostaliśmy wtęspną zgodę na poród domowy.
Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister, ale stres był cholerny, przez co dzidzia przez cały czas mnie kopała, no ale teraz już spokój, nareszcie
Właśnie wróciliśmy z USG 4D i...... BĘDZIE CHŁOPAK
Duży, zdrowy, machał nóżkami, ziewał. Strasznie mnie rozczuliło to badanie. Dzis wieczorem obejrzymy film. Jak tylko się ogarnę to wstawię kilka fotek.
Teraz musimy tylko imię wymyślić. Na razie mąż zapowiedzial że dziś pierwsze "siusiakowe" będzie - on piwko a ja karmi malinowe
Gratuluję córeczki:-):-):-):-) u mnie też dziewczynka będzie:-)Gratulacje dla Ollutki i Pani Mgr :-)
My też dzisiaj dowiedzieliśmy się na co się zanosi!!! I nawet pierwsze różowe body + różowe skarpetki kupiliśmy. Jestem bardzo szczęśliwa że CÓRCIA nam rośnie zdrowa! :-):-):-)
Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister, ale stres był cholerny, przez co dzidzia przez cały czas mnie kopała, no ale teraz już spokój, nareszcie
Ja mam dzis superr wieści mój M od jutra zaczyna pracę taką która bedzie sprawiała mu frajde czyli bedzie robił cała elektryke i elektronikę w wozach policyjnych od tych malutkich po te wielkie Juz odtańczył taniec radości a ja nareszcie bede mogła odetchnać
druga super wiadomość to byłam dziś u położnej wszystko z Olivierem w porzadku i dostaliśmy wtęspną zgodę na poród domowy oczywiście życie będzie weryfikować i ostateczna decyzja zapadnie dopiero w 37 tyg Jakoś tak mi lżej z myslą ze moge rodzić w domku
Właśnie wróciliśmy z USG 4D i...... BĘDZIE CHŁOPAK
gratuluje synka:-)
Gratulacje dla Ollutki i Pani Mgr :-)
My też dzisiaj dowiedzieliśmy się na co się zanosi!!! I nawet pierwsze różowe body + różowe skarpetki kupiliśmy. Jestem bardzo szczęśliwa że CÓRCIA nam rośnie zdrowa! :-):-):-)
Superancko:-)
A ja pilam dzisiaj ta paskudna glukoze...dobrze ze mialam cytrynke ze soba bo chyba nie dalabym rady bez...caly dzien mie mdlilo, ale juz przeszlo i wszamalam 3 cukierki Wyniki sa nastepujace:
na czczo - 88
po 1 godzinie - 117
po 2 godzinach - 97
Nie wiem jakie sa normy ale zakladam ze jest ok...okaze sie w piatek. Pozostale wyniki tez chyba w miare w normie. A jutro wizyta u dentysty...brrr.
Ledwo juz dzisiaj zyje...zmykam zaraz spac, czekam tylko ze zmywarka wypierze:-)
Gratulacje dla Ollutki i Pani Mgr :-)