reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

czesc
dzis obzarstwo paczkami zaraz lece sobie kupic chyba ze mama cos narobila swojego.
u mnie dalej zima :no:niech juz sie konczy.tyle tego ubierania i rozbierania.
gratuluje poznania plci maluszkow.ja dopiero mam isc teraz na usg w 26 tc wiec jeszcze dlugo w niepewnosci bede co tam sie kryje ,o ile pokaze bo cos moj maluch wstydliwy i zawsze dobrze nie mozna zerknac.
gumisia ty lez odpoczywaj i nie denerwuj sie bedzie dobrze tylko oszczedzaj sie.

reklama
Witajcie

nocanka gratuluje Córci:-)

gumisia postarają sie nie denerwować, bo tylko małemu zaszkodzisz, i po co sie denerwować macie obydwoje:nerd:, moje koleżanka tez miala zakladany ten krazek,musiala tylko wiecej odpoczywac i miesiac temu urodzila pieknego chlopaka!

m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

gumisia będzie dobrze, nie bój się i postaraj nie stresować, trzymaj się kochana:tak:

Ja też buszuję po allegro, szukam czegoś dla synusia a i Majke muszę na wiosnę i lato obkupić bo z wszystkiego wyrosła. Muszę przyznać, że i dla chłopców są śliczne ciuszki:tak::-)
A pączusie muszę sobie dopiero kupić a tak już bym zjadła choć jednego..

Ja niestety nie mam dobrych wieści,miałam wczoraj wizytę na 16
-z malutkim wszystko w porzadku ma 680g i jest o tydzień starszy,ale nistety u mnie rozwarcie na 1 palec,gin zaproponował mi szycie w szpitalu albo krążek,mam więc od wczoraj krążek,tabletki rozkurczowe i globulki żebynie było stanu zapalnego:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Mam zwolnienie, mam lezeć i tak bardzo się boję że wyję cały czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Slonce, staraj sie uspokojic. Dbaj o Siebie i Maluszka odpoczywajac duzo. Dobrze, ze problem zostal zauwazony i lekarz zareagowal. Wszystko bedzie dobrze.

-z malutkim wszystko w porzadku ma 680g i jest o tydzień starszy,ale nistety u mnie rozwarcie na 1 palec,gin zaproponował mi szycie w szpitalu albo krążek,mam więc od wczoraj krążek,tabletki rozkurczowe i globulki żebynie było stanu zapalnego:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Mam zwolnienie, mam lezeć i tak bardzo się boję że wyję cały czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochana wszystko bedzie dobrze Ja tez musialam lezeć da sie przezyc stres tez jest niebezpieczny dla maluszka pamietaj ze nasze dzieci juz czują wiec jezeli ty jestes smutna ono też znajdz pozytywny aspekt przeciez juz niedlugo a i mozesz byc pierwsza w wyscigowym torze porodów GŁOWA DO GÓRY !!!!

Cześć wszystkim mamusiom
Gratuluje córeczek i synków:-)
Basiu-gratuluję obrony:-)

postaraj się nie denerwować...napewno wszystko będzie dobrze...tylko musisz dużo leżeć:tak::tak::tak:

Gumisia, dokladnie tak jak mowi Agata :tak: Juz i tak niewiele czasu zostalo, polezysz sobie troche, odpoczniesz, a z dzidziusiem przeciez wszystko w porzadku :)
No i dobrze, ze lekarz zauwazyl, wiec jestes pod dobra opieka :tak:

Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister, ale stres był cholerny, przez co dzidzia przez cały czas mnie kopała, no ale teraz już spokój, nareszcie:tak::tak::tak:
Wielkie gratulacje Pani Magister :-)

Ja mam dzis superr wieści mój M od jutra zaczyna pracę taką która bedzie sprawiała mu frajde
Agata bardzo sie ciesze - taki optymizm bije z Twojego posta :)

Właśnie wróciliśmy z USG 4D i...... BĘDZIE CHŁOPAK :-D:-D:-D
Wielkie Gratulacje :)

nocanka gratuluje Córci:-)

Gumisia nie placz Kochana.
Niestety sama dobrze wiesz, ze jak bedziesz plakala to nie bedzie to mialo dobrego wplywu na dzidziusia - powtarzaj to sobie i dbaj o siebie - jezeli nie mozesz zrobic tego dla siebie - to zrob dla Malenstwa.
Jestem pewna, ze wszystko bedzie dobrze - tylko teraz troche sobie poodpoczywasz. Trzymaj sie dzielnie.

Tutaj dla Czewrcowych Mamusiek cos na dzis:
krostule__paczki_z_rakija_1_chorwacja_2766.jpg

Ale te pączki wyglądaja smakowicie;)

Gumisia nie martw sie, odpoczywaj tak jak mówi lekarz i najważniejsze, że wszystko zauważone podczas wizyty

reklama
A ja zjadlam juz 4 paczki i...zasypiam..chyba za duzo cukru moj organizm dostal:-D Ale byly pyszne, chociaz ja zwolennikiem paczkow nie jestem:-D No ale raz do roku zeby tradycji stalo sie zadosc to jem;-)
O 16 ide do dentysty...jakos dziwnie sie stresuje:crazy:
A juz jutro wizyta u lekarza i USG....nie moge sie doczekac:tak:

Gumisia...jestem calym sercem z Toba...musisz wierzyc ze bedzie dobrze i sie nie denerwowac bo to nie pomaga ani tobie ani maluszkowi. 3mam kciuki zeby wszystko bylo ok.

Do góry