reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister, ale stres był cholerny, przez co dzidzia przez cały czas mnie kopała, no ale teraz już spokój, nareszcie:tak::tak::tak:

Właśnie wróciliśmy z USG 4D i...... BĘDZIE CHŁOPAK :-D:-D:-D
Duży, zdrowy, machał nóżkami, ziewał.

My też dzisiaj dowiedzieliśmy się na co się zanosi!!! I nawet pierwsze różowe body + różowe skarpetki kupiliśmy. Jestem bardzo szczęśliwa że CÓRCIA nam rośnie zdrowa! :-):-):-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2:

Gratulacje dla Was wszystkich Dziewczynki :-)

U nas też zasypało. Ale akurat mnie nie cieszą widoczki, pomimo, że mieszkam w środku lasu... Znaczy widoczki może i są piękne, ale równie pięknie mi się dzisiaj wyjeżdżało z tego lasu. Omal nie ugrzęzłam :angry:
Muszę przyznać, że z całego serca pragnę wiosny, odganiam tę zimę, ile wlezie, choć jak na razie bezskutecznie... Coś mnie nie lubi ta zima. W grudniu jak prosiłam o śniegi to też mnie olała :crazy:

reklama
Gratuluję wszystkim mamusiom córeczek i synków :-D

Już trochę ochłonęłam i mogę cos wiecej napisać. Dziś poczułam sie podobnie jak wtedy, kiedy sie dowiedziałam, że jestem w ciąży:tak: Nie dość, że zobaczyłam naszego misia, jak ma kciuk w buzi, jak ziewa i fika nóżkami (wstawię filmik jak sie nauczę) to jeszcze teraz nie jest już bezosobowy. Będę mamą synka, a mój M po raz pierwszy w życiu bedzie obchodził dzień ojca :-D Jakoś tak do mnie to znowu dotarło. Teraz tylko musimy nazwać naszego skarbka ....

Miałam też normalną wizytę. Było mało pacjentów i pani doktor miała dla nas duzo czasu. Zadałam wszystkie pytania, dostaliśmy skierowanie do szkoły rodzenia i mam powtórzyć badania na toxoplazmozę i cytomegalię. Poza tym wszystko jest ok, tylko muszę żelazo brać. I mam zmniejszoną dawkę fenoterolu. Dobry dzień dzisiaj był :tak: Pora pospać...

Hej :-)
I jak tam humorki od rana w tłusty czwartek ? Ja nadal myślę o pączusiu z ajerkoniaczkiem, a tym czasem dla Was ode mnie wirtualny paczek :-) http://www.paczekdlaciebie.pl/126349
Dzień zapowiada się całkiem przyjemnie. Niebo z przebłyskami błekitu, ale i tak zapomwiadaja opady sniegu więc sie za bardzo nie nastawiam na słoneczko.
Dzisiaj przede mna porzadki w domku, a potem allegro :rofl2: Musze troszeczke pobuszowac i poszukać jakis ciekawych rzeczy dla dzidzi. Z samymi zakupami jeszcze sie wstrzymuję, no ale zorientowana musze być :-)
Miłego dzionka kochane :-)

Witam ;-)
Tricolor - dzięki za pączusia ja własnie poczytuje sobie forum i kawusie popijam z expresu bo tylko taka lubie wiec pączuś jak najbardziej smakował.
U nas zima na całego sypie i sypie snieg masakra.Ja nie spąłam prawie cała noc bo mój S pojechał do pracy i tak sie bałam bo wiadomo jakie drogi zasypane i nie odsniezone i zasnełam dopiero nad ranem jak zadzwonił ze juz dojechał.
Moje dzieciaczki poszły do szkoły a ja zaraz to samo jak kazdego dnia, ogarnac troszke mieszkanko , obiadek , potem jakies zakupy z małym spacerkiem i tak zleci dzien.
życze wszystkim miłego dnia i bogatego w pyszne pączusie:-)

Witam was kochane.
Gratulacje dla wszystkich Dziewczyn :biggrin2:
Ja mozna powiedziec ze wracam do zycia, kaszel i katar nadal sa, ale czuje sie juz duzo lepiej. U nas pełno sniegu, wieje zimny wiatr ze nawet z domku nie chce sie wyjsc. Mam juz dosc tej zimy chce wiosny i lato.

Cześć wszystkim mamusiom
Gratuluje córeczek i synków:-)
Basiu-gratuluję obrony:-)

Ja niestety nie mam dobrych wieści,miałam wczoraj wizytę na 16
-z malutkim wszystko w porzadku ma 680g i jest o tydzień starszy,ale nistety u mnie rozwarcie na 1 palec,gin zaproponował mi szycie w szpitalu albo krążek,mam więc od wczoraj krążek,tabletki rozkurczowe i globulki żebynie było stanu zapalnego:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Mam zwolnienie, mam lezeć i tak bardzo się boję że wyję cały czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

-z malutkim wszystko w porzadku ma 680g i jest o tydzień starszy,ale nistety u mnie rozwarcie na 1 palec,gin zaproponował mi szycie w szpitalu albo krążek,mam więc od wczoraj krążek,tabletki rozkurczowe i globulki żebynie było stanu zapalnego:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Mam zwolnienie, mam lezeć i tak bardzo się boję że wyję cały czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Gumisia - nie załamuj sie grunt to dobre nastawienie i myślenie ze bedzie wszystko dobrze bo przeciez tylko dobrze byc musi. Nie denerwuj sie i nie płacz mówie ci głowa do góry dasz rade.Trudno oszczedzaj sie i leż jak najwiecej zebys do szpitala isc nie musiała zawsze to lepiej lezec w domku wsród bliskich.
Ja trzymam mocno kciuki i wieze ze moze byc juz tylko lepiej.Trzymaj sie kobieto i NIE PŁACZ!!!!!

Cześć wszystkim mamusiom
Gratuluje córeczek i synków:-)
Basiu-gratuluję obrony:-)

Nie denerwuj sie kochana ! Ja w poprzedniej ciazy mialam problemy od 26 tyg. Potem też mialam rozwarcie na "paznokieć" choc nie wiem co to znaczy. Cały czas leżalam w łozeczku z laptopem na kolanach, tylko na siusiu wstawalam. Bedzie dobrze tylko musisz sie oszczedzać i leżeć !:tak::-)

reklama

Gumisia leż i odpoczywaj a przede wszystkim postaraj się nie denerwować (wiem, że to trudne:-(). Ciesz się z tego, że z Małym wszystko jest w porządku.
Trzymam kciuki i czekam na obre wiadomości po kolejnej wizycie. Wszystko będzie dobrze.

Do góry