reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister, ale stres był cholerny, przez co dzidzia przez cały czas mnie kopała, no ale teraz już spokój, nareszcie:tak::tak::tak:

Właśnie wróciliśmy z USG 4D i...... BĘDZIE CHŁOPAK :-D:-D:-D
Duży, zdrowy, machał nóżkami, ziewał.

My też dzisiaj dowiedzieliśmy się na co się zanosi!!! I nawet pierwsze różowe body + różowe skarpetki kupiliśmy. Jestem bardzo szczęśliwa że CÓRCIA nam rośnie zdrowa! :-):-):-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2:

Gratulacje dla Was wszystkich Dziewczynki :-)

U nas też zasypało. Ale akurat mnie nie cieszą widoczki, pomimo, że mieszkam w środku lasu... Znaczy widoczki może i są piękne, ale równie pięknie mi się dzisiaj wyjeżdżało z tego lasu. Omal nie ugrzęzłam :angry:
Muszę przyznać, że z całego serca pragnę wiosny, odganiam tę zimę, ile wlezie, choć jak na razie bezskutecznie... Coś mnie nie lubi ta zima. W grudniu jak prosiłam o śniegi to też mnie olała :crazy:

reklama
Gratuluję wszystkim mamusiom córeczek i synków :-D

Już trochę ochłonęłam i mogę cos wiecej napisać. Dziś poczułam sie podobnie jak wtedy, kiedy sie dowiedziałam, że jestem w ciąży:tak: Nie dość, że zobaczyłam naszego misia, jak ma kciuk w buzi, jak ziewa i fika nóżkami (wstawię filmik jak sie nauczę) to jeszcze teraz nie jest już bezosobowy. Będę mamą synka, a mój M po raz pierwszy w życiu bedzie obchodził dzień ojca :-D Jakoś tak do mnie to znowu dotarło. Teraz tylko musimy nazwać naszego skarbka ....

Miałam też normalną wizytę. Było mało pacjentów i pani doktor miała dla nas duzo czasu. Zadałam wszystkie pytania, dostaliśmy skierowanie do szkoły rodzenia i mam powtórzyć badania na toxoplazmozę i cytomegalię. Poza tym wszystko jest ok, tylko muszę żelazo brać. I mam zmniejszoną dawkę fenoterolu. Dobry dzień dzisiaj był :tak: Pora pospać...

Hej :-)
I jak tam humorki od rana w tłusty czwartek ? Ja nadal myślę o pączusiu z ajerkoniaczkiem, a tym czasem dla Was ode mnie wirtualny paczek :-) http://www.paczekdlaciebie.pl/126349
Dzień zapowiada się całkiem przyjemnie. Niebo z przebłyskami błekitu, ale i tak zapomwiadaja opady sniegu więc sie za bardzo nie nastawiam na słoneczko.
Dzisiaj przede mna porzadki w domku, a potem allegro :rofl2: Musze troszeczke pobuszowac i poszukać jakis ciekawych rzeczy dla dzidzi. Z samymi zakupami jeszcze sie wstrzymuję, no ale zorientowana musze być :-)
Miłego dzionka kochane :-)

Witam ;-)
Tricolor - dzięki za pączusia ja własnie poczytuje sobie forum i kawusie popijam z expresu bo tylko taka lubie wiec pączuś jak najbardziej smakował.
U nas zima na całego sypie i sypie snieg masakra.Ja nie spąłam prawie cała noc bo mój S pojechał do pracy i tak sie bałam bo wiadomo jakie drogi zasypane i nie odsniezone i zasnełam dopiero nad ranem jak zadzwonił ze juz dojechał.
Moje dzieciaczki poszły do szkoły a ja zaraz to samo jak kazdego dnia, ogarnac troszke mieszkanko , obiadek , potem jakies zakupy z małym spacerkiem i tak zleci dzien.
życze wszystkim miłego dnia i bogatego w pyszne pączusie:-)

Witam was kochane.
Gratulacje dla wszystkich Dziewczyn :biggrin2:
Ja mozna powiedziec ze wracam do zycia, kaszel i katar nadal sa, ale czuje sie juz duzo lepiej. U nas pełno sniegu, wieje zimny wiatr ze nawet z domku nie chce sie wyjsc. Mam juz dosc tej zimy chce wiosny i lato.

Cześć wszystkim mamusiom
Gratuluje córeczek i synków:-)
Basiu-gratuluję obrony:-)

Ja niestety nie mam dobrych wieści,miałam wczoraj wizytę na 16
-z malutkim wszystko w porzadku ma 680g i jest o tydzień starszy,ale nistety u mnie rozwarcie na 1 palec,gin zaproponował mi szycie w szpitalu albo krążek,mam więc od wczoraj krążek,tabletki rozkurczowe i globulki żebynie było stanu zapalnego:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Mam zwolnienie, mam lezeć i tak bardzo się boję że wyję cały czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

-z malutkim wszystko w porzadku ma 680g i jest o tydzień starszy,ale nistety u mnie rozwarcie na 1 palec,gin zaproponował mi szycie w szpitalu albo krążek,mam więc od wczoraj krążek,tabletki rozkurczowe i globulki żebynie było stanu zapalnego:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Mam zwolnienie, mam lezeć i tak bardzo się boję że wyję cały czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Gumisia - nie załamuj sie grunt to dobre nastawienie i myślenie ze bedzie wszystko dobrze bo przeciez tylko dobrze byc musi. Nie denerwuj sie i nie płacz mówie ci głowa do góry dasz rade.Trudno oszczedzaj sie i leż jak najwiecej zebys do szpitala isc nie musiała zawsze to lepiej lezec w domku wsród bliskich.
Ja trzymam mocno kciuki i wieze ze moze byc juz tylko lepiej.Trzymaj sie kobieto i NIE PŁACZ!!!!!

Cześć wszystkim mamusiom
Gratuluje córeczek i synków:-)
Basiu-gratuluję obrony:-)

Nie denerwuj sie kochana ! Ja w poprzedniej ciazy mialam problemy od 26 tyg. Potem też mialam rozwarcie na "paznokieć" choc nie wiem co to znaczy. Cały czas leżalam w łozeczku z laptopem na kolanach, tylko na siusiu wstawalam. Bedzie dobrze tylko musisz sie oszczedzać i leżeć !:tak::-)

reklama

Gumisia leż i odpoczywaj a przede wszystkim postaraj się nie denerwować (wiem, że to trudne:-(). Ciesz się z tego, że z Małym wszystko jest w porządku.
Trzymam kciuki i czekam na obre wiadomości po kolejnej wizycie. Wszystko będzie dobrze.

Do góry