anetka_789
poczatkujący
Hej, dzięki bardzo za odpowiedzi. Muszę iść i się trochę upiększyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak nie jest w porządku.
Witam wszystkie przyszle mamy...
Ja staram sie juz od jakiegos czasu.
Dzisiaj zrobilam test trzy dni przed @ i ...
Jednak nie jest w porządku.Byłam na usg 29.10 i dziecko miało 8 mm a dwa tygodnie temu miało 4 mm. Gin powiedziała ze za mało urosło i ze prawdopodobnie przestało sie rozwijac.Zrobiłam jeszcze raz badanie krwi, wykazało ze cos tam wzrosło ale za mało.Chciała mnie wysłac na zabieg ale uprosilismy zeby poczekac jeszcze 2 tyg i zobaczyc czy faktycznie sie nie rozwija.Zgodziła sieNadal plamie ale niewiele.Dwa tyg temu mówiła ze to normalne ze sie plami na pocz. ciazy choc plamiłam mocno i ze to nie jest plamienie od dziecka a teraz mowiła ze plamie bo cos jest pewnie nie tak z dzieckiem i organizm chce usunąć.Nie dostałam od nie nic na podtrzymanie.W poniedziałek umówie sie do polskiego lekarza w Stockholmie.Nie ufam już szweckim. Nawet niewiem czy bije serce bo mi nie powiedziała tylko ciagle powtarzała ze jest za małe.Wiecie moze czy moge brac nospe na te plamienia i czy to pomoze?