reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Kluseczko gratuluje córci!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, które już mają dzieci- powiedzcie mi co jest zawarte w akcie urodzenia dziecka??? Czy w Irlandii piszą też nazwisko panieńskie matki??? Pytam ponieważ.....( hehehe oki :zawstydzona/y:powiem Wam) 14.02.2009r. biorę ślub:-) ale tylko cywilny na razie (12.09.09 kościelny) i nie będę miała żadnego dowodu na nowe nazwisko, a w sierpniu zamierzam bez męża lecieć do Polski- on przyleci przed samym ślubem. No i pytam po to czy nie będę miała problemów z dzidzią na lotnisku jeśli mama i dzidzia będą miały inne nazwisko??? Co aktem ślubu mam się wszędzie bujać???:sorry:

Kamireszel jak slub bierzesz w Lutym to na akt malzenstwa czekasz jakies 2 miesiace o ile dobrze pamietam. Moze 3- wiec bedziesz mogla wziasc akt malzenstwa z nowym nazwiskiem a sama leciec na stary dowod czy paszport. Zapypytaj Pani konsul

Ja na panieńskim nazwisku a dzidzia na taty??? przejdzie to???

aaaa zapomniałam pochwalić się, że Filipek w sobotę po raz pierwszy dał znać o sobie:happy: Na początku nie wiedziałam czy to maluch czy może coś we mnie, ale teraz już mam pewność, że to on gimnastykuje się we mnie. Będzie mały sportowiec- po mamusi :-D:-):tak:

eeee :sorry::eek:jaki ze mnie głuptas. Ciekawa jestem do kiedy mam paszport waży-latam na dowód. Jeśli okaże się,że mam jeszcze paszport ważny to wrócę do Irlandii na paszport a dowód od razu wymienię tzn złoże wniosek i poproszę by ktoś z rodziny go odebrał

Kasiu dzięki, że przypomniałaś mi o czymś takim jak paszport.

Ksmireszel przeciez bedziesz miala akt malzenstwa poza tym na akcie urodzenia tez na pewno jest Paninskie matki
dostalas

Kasiu - wyslalam CI wiadomosc na gg ale nie wiem czy

reklama
Do góry