reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ciesze sie, ze Ci sie przyda.
Placilam w funtach, tutaj w sumie to bez znaczenie w jakiej walucie placisz bo bank i tak zmieni bez dodatkowych oplat. Przesylki nie sa tanie ale jak sie nie ma wyjscia. :sorry: Paczka do 2 kilo = 12,30F. Placilam PayPal -em, jak na ebay -u ;-)

reklama
Ja na szczęście nie mam problemów z lekami. Mój mąż pracuje w hurtownii farmaceutycznej i codziennie jest w conajmniej 20 aptekach. Tak że zamawiam na telefon i z dostawą do domu do rąk własnych:-D:-D:-D:-D:-D

Dla mnie czy to poniedzialek czy sobota to bez znaczenia. Moj pracuje 7 dni w tygodniu ja nie pracuje i siedze z Majka w domku. Czesto trace rachube jaki dzien jest. Dobrze, ze Wy mi przypominacie ;-)

A mi tez wszystko jedno czy to środek tygodnia czy weekend i tak w domku siedze a mój M pracuje na zachodzie wiec jestem sama z dziecmi teraz to całkiem sama bo dzieciaczki wyjechały na ferie zimowe i jestem samiutenka......tęsknąca i czekajaca na powrót rodzinki....

. Nie mam nic przeciwko, dla mnie liczy sie przede wszystkim dobro dziecka, a pobieranie krwi raz w miesiacu nie wydaje mi sie czyms strasznym.

Dla mnie pobieranie krwi to horror, prawie zawsze jest problem z pobraniem i kują mnie po kilka razy albo z dłoni pobierają :-(... Przyjęłam sobie że póki wyniki mam bardzo dobre to będę robić co 1,5 - 2 m-ce ale jak zaczną się pogarszać to wiadomo że dobro dzidzi będzie ważniejsze.....

Dla mnie też niewielka różnica jaki dzień tygodnia. Mój S pracuje od pon-pt,ale czasem dorabia w weekendy. A ja zajecia na uczelni mam 2-3 dni w tyg i są to rożne dni. Bywa także,że zostaje w domku i nie ide na zajecia,więc różnica niewielka.
Muszę tylko pamiętać,aby w sobote do południa zaopatrzyć się w zakupy na weekend,bo bywało,że wyleciało mi z głowy i jakieś cuda mieliśmy na obiad w sobote czy niedziele.dobrze by bylo miec jakis porządny market czynny w weekendy

reklama
No ja niestety kochane nie moge powiedziec ze mi wszystko ok. Ja od pon do pia w pracy wychodze z domu o 7.45 a wraca o 19.00 a maz o 22.00 wiec znim poloze sie spac jest juz 24 i soboty i niedziele to jedyny dzien w ktory moge sie wyspac.
W Irlandii jak w niemczech nie ma pomiluj wiec mimo ze mam spoko szefowa to dziewnie sie czuje opuszczajac dni w pracy. Teraz zastanawiam sie troche jak to bedzie bo jakis czas temu oddalam klucze koledze zeby otwieral i zamykal drzwi od biura a on wczoraj zrezygnowal z pracy i wyglada na to ze to znowu ja bede musiala podnosic te ciezkie zelazne rolety w drzwiach:-(

Do góry