reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

dobry wieczór ;-)
Jakies straszne choróbsko mnie dopadlo. Leze od wczoraj wieczorem w lozku z zapchanymi zatokami otoczona masą zasmarkanych chusteczek. Moj M pojechal dzis rano z kolegami w gory i wraca w niedziele, moge wiec sobie spokojnie tutaj umierac. Na razie kuruje sie domowymi metodami, moze pomoze. Najgorsze jest to ze nos mam zatkany i oddycham buzia, bo oczywiscie zadnych kropelek do nosa nie mozna w ciazy uzywac... ych.
Wczoraj czulam cos dziwnego w brzuszku - taki lekki jakby dotyk albo bąbelek w brzuchu, ale dzis juz cisza. Mysle ze mi sie nie przewidzialo, aczkolwiek moze i sie przewidzialo, bo bardzo chce poczuc juz ruchy...

reklama
Margarytko na problem z nosem, polecam wodę morską w sprayu. Do kupienia w aptekach :happy2: Baaardzo pomaga, można stosować w ciąży, a potem przyda się też dzidziusiowi :happy2:

Margarytko. Jeżeli o katar to ja polecam eufobium jest to lek homeopatyczny, czyli zupełnie bezpieczny dla dzidzi. Ja też go stosowałam.

Musze powiedziec, ze w PL rzeczywiscie jest latwo o zwolnienie nawet do konca ciazy, u nas tak juz sie nie da, tak latwo niestety nie daja zwolnienia:no:

co nie? :-( ja chyba lepiej juz tego nie czytam, bo sie doluje.

Jeszcze w pazdzierniku znajomi z PL bardzo sie dziwili, ze na L4 od razu nie ide, wtedy myslalam, ze i tu to nie bedzie problemem, jak bedzie mi za ciezko....taaaa :dry:
Dzis bylam np przedostatnia wychodzaca z firmy.....bo punktualnie....u nas chyba jest zasada: ciezarne na koncu :wściekła/y:

Witam z samego rana:-D.
Co to się stało że jestem pierwsza?
Dzisiaj mam dobry humorek bo mimo że nie dałam rady pójść na usg. Moje maleństwo dokazuje i jest ok:-D:-D:-D.
Ollutka- właśnie o tym becikowym mówiła mi moja gin na ostatniej wizycie, tylko mówiła coś o 3 wizytach a reszty nie bo stwierdziała że juz nie chciało jej się czytać tego pisma co do nich przyszło :-( Dobrze że narazie nas to nie dotyczy bo ja badań nie miałam robionych co miesiąc, gdyż wyniki miałam bardzo dobre.

Drogie Panie wstajemy i się wpisujemy :-D:-D:-D:-D

No właśnie też się zastanawiam po co przy dobrych wynikach robić morfologię co miesiąc. Dobrze że my dostaniemy becikowe na starych zasadach. Oczywiście jestem za tym iż kobieta powinna być pod opieką lekarską itp itd ale z tą morfologią to chyba lekka przesada.
Dla mnie pobieranie krwi to istny koszmar....:szok:

Witam wszystkie mamusie:-)
Ja tez nie pobieram krwi co miesiac, na poczatku miałam słaba morfologie to brałam tabletki zeby sie poprawiła wiec sprawa wiadoma ze kontrole musiałam zrobic , ale teraz jak byłam i morfologia jest ok nie kazał mi na nastepna wizyte przychodzic z badniami, mówił tylko ze po 24 tc trzeba zrobic TSH i test glukozowy.
TAU - dziekuje za wczorajsze podpowiedzi, jakos wygenerowałam sobie suwaczek ale nie mam bladego pojecia jak go tu dodac......prosze powiedz jak to sie robi dziekuje pieknie :-)))

reklama
Hallo kobietki.
Mnie rowniez dopadlo przeziebienie :no: Nosek mam zatkany a gardzielko podraznione. Spedze pare dni w domku z naturalnumi metodami leczenia i jakos bedzie dobrze.

A tak wogole to znalazlam apteke internetowa. Moze komus sie przyda. Wysylaja leki na cala Europe. Na pierwsze zamowienie od nich czekalam 4 dni, wiec calkiem pozytywnie. Moze komus sie przyda. .:: Apteka internetowa AptekaOTC.pl. Leki, kosmetyki, produkty medyczne. AptekaOTC.pl - leki bez recepty

Dominika jesteś moim guru wiesz??

powiedz mi tylko jeszcze jak z opłatami za paczke?? i jak płaciłas złotówkami czy funtami...

Do góry