A u mnie właśnie na odwrót,jak wcześniej często chorowałam to teraz jak jestem w ciąży wogóle,na samym początku miałam tylko delikatne przeziębienie które wyleczyłam homeopatią:-). Dużo siły daje mi mój maluszek:-).
reklama
witam kolezanki
co do zdrowka to ja mam odpukac silny organizm ani przed ciaza nie chorowalam ani w ciazy.no moze teraz oprocz dolegliwosci ciazowych typu kregoslup.i oby mnie nic nie zlapalo.
a jak u was jest z tym paleniem o ile sa dziewczyny ktore palily lub pala?
tricolor wlasnie zauwazylam ze jestesmy na tym samym etapie ciazy,bo mi na suwaczku tez pokazuje 16 tc i 4 dni
co do zdrowka to ja mam odpukac silny organizm ani przed ciaza nie chorowalam ani w ciazy.no moze teraz oprocz dolegliwosci ciazowych typu kregoslup.i oby mnie nic nie zlapalo.
a jak u was jest z tym paleniem o ile sa dziewczyny ktore palily lub pala?
tricolor wlasnie zauwazylam ze jestesmy na tym samym etapie ciazy,bo mi na suwaczku tez pokazuje 16 tc i 4 dni
Ostatnio edytowane przez moderatora:
irka252
Czerwcowa mama 2009
To tylko chyba moj maz jest inny on 1 chciał corke ,pozniej jak juz wiedział ze sa corki to sie cieszył ,tylko ja zawsze przezywam zawod i musze sie oswoic z mysla ze nie bede miała mojego wymarzonego synusia:-(.Ja w weekendy nie mam dostepu do internetu, bo tylko w pracy mam. No ale zawsze w tygodniu jestem na bieżąco.
Mój mąż trochę zawiedziony że będziemy mieli CÓRUNIĘ, ale ja jestem z tego faktu bardzo zadowolona. Moi rodzice też się cieszą, że będzie wnuczka :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mój suwaczek troszeczke przeklamuje. Pokazuje o jeden dziej za mało. mam 16 i 5 dzień :-) No, ale i tak na USG wychodzi mi wczesniejszy termin porodu.
Ja kiedys paliłam. Zaczełam w ostatniej klasie szkoły średniej i potem przez studia ... w sumie jakieś 7 lat. Ale to było raczej takie palenie "symboliczne" tylko w towarzystwie. Mój M nigdy nie mial papierosa w ustach i dzieki temu jestesmy oboje wolni od tego nałogu. Wśród naszych znajomych całe szczęście większośc tez nie pali.
A w ciąży w zyciu bym nie potrafila palić.
blumetka29
Wdrożona(y)
witam fajne sa te suwaczki tylko skad wy je bierzecie jak je mozna sobie dodac tez bym chciała miec....
u mnie drogie mamusie samopoczucie bardzo dobre gdyby nie powiekszajacy sie brzusio nie pomyslałabym ze to ciaza, ale to chyba dobrze......
mam nadzieje ze któras z was powie mi skad taki suwaczek jak sie to robi, ????
u mnie drogie mamusie samopoczucie bardzo dobre gdyby nie powiekszajacy sie brzusio nie pomyslałabym ze to ciaza, ale to chyba dobrze......
mam nadzieje ze któras z was powie mi skad taki suwaczek jak sie to robi, ????
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Wystarczy ze klikniesz na ktorykolwiek z suwaczkow dziewczyn i tam juz Cie poprowadza jak tworzyc suwacze. Potem wygenerowany kod wklejasz w sygnaturze ii juz jest.
reklama
Witajcie mamuśki:-)
Melduje się po wizycie u mojej pani ginekolog. Wszystko ok ,brzuszek ładnie rośnie,serduszko bije jak trzeba, ale nie miałam tym razem USG :-( tylko badanie zewnętrzne więc nie wiem dalej kto tam mieszka w środeczku, chociaż przeczucie mam na synusia.Cóż trzeba czekać do 16.02
Wyniki wszystkie w normie poza cukrem, który ciężko pani doktor zdiagnozować (poziom cukru na czczo wyższy niż po glukozie), więc czeka mnie wizyta u diabetologa buuuu.
Aaa i jestem dumna dostałam pochwalę za małe tycie huraaaa
Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek i buziaki dla maleństw
Melduje się po wizycie u mojej pani ginekolog. Wszystko ok ,brzuszek ładnie rośnie,serduszko bije jak trzeba, ale nie miałam tym razem USG :-( tylko badanie zewnętrzne więc nie wiem dalej kto tam mieszka w środeczku, chociaż przeczucie mam na synusia.Cóż trzeba czekać do 16.02
Wyniki wszystkie w normie poza cukrem, który ciężko pani doktor zdiagnozować (poziom cukru na czczo wyższy niż po glukozie), więc czeka mnie wizyta u diabetologa buuuu.
Aaa i jestem dumna dostałam pochwalę za małe tycie huraaaa
Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek i buziaki dla maleństw
Ostatnia edycja: