reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Anavel ja tez bralam ten antybiotyk w 10 tyg. ciazy bo mialam zapalenie krtani i moj ginekolog powiedzial ze bez tego mi nie przejdzie i ze ten lek jest bezpieczny w ciazy,wzbranialam sie pare dni ale bylo coraz gorzej i musialam wziasc,tez mam nadzieje ze wszystko w porzadku,maluszek ponoc rozwija sie prawidlowo,,,

reklama
Agatko i Anavel serdeczne gratulacje dla CHLOPAKOW :)

My milismy dzis byc u naszej Pani Doktor, ale uciekla gdzies na wakacje i przenieslismy wizyte na poniedzialek. Juz sie nie moge doczekac :)

:-) Hej dziewczynki :-)

Cos ostatni zastuj sie na naszym forum zrobil. Przez weekend pewnie zupełna cisza zapadnie. No, ale z drugiej strony to wcale sie nie dziwię. Mi w sobote i niedziele tez przed kompem siedzieć se nie chce jak M jest w domu. Wole z Nim na kanapie koczować :-)
No, ale wziełam sie na sposób jak mozna polaczyc przyjemne z porzytecznym :cool2: Od wczoraj odpalam sobie laptopa w salonie i stawiam przy kanapie i mam BB cały czas na oku ;-)

Miłego dnia :-)

Cześć kochane:-)

Anavel gratuluję chłopaczka!! I wspołczuję bólu, co do antybiotyku to czytałam w necie, że jest bezpieczny w ciąży:tak:

Idę się trochę ogarnąć bo na jakieś zakupy muszę się wybrać a później pranie sprzątanie bleee:baffled: U nas odwilż, chlapa okrutna aż się nie chce z domu wychodzić.

Ja w weekendy nie mam dostepu do internetu, bo tylko w pracy mam. No ale zawsze w tygodniu jestem na bieżąco.
Mój mąż trochę zawiedziony że będziemy mieli CÓRUNIĘ, ale ja jestem z tego faktu bardzo zadowolona. Moi rodzice też się cieszą, że będzie wnuczka :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzien dobry dwupaczki :D Ja cos ostatnio nie moge sie wyspac. Nie wiem, czy moze moj organizm juz chce sie wyspac na zapas?
Dzis dzien leniuchowania, obiad latwy i juz prawie gotowy, sprzatac za duzo nie chce mi sie, tylko siebie i Stasia przewietrzyc musze:-):-):-)
Zycze milego dnia. Bede zagladac :D

Czesc Mamusie....w koncu piatek...hurrraaa:-D Jeszcze tylko 5 godzin i weekend...w koncu odpoczynek i lezakowanie na kanapie...przynajmniej taka mam nadzieje. A ten odpoczynek to jest mi bardzo potrzebny bo wczoraj wieczorem jakos kiepsko sie czulam....bolal mnie brzuch i juz nie wiem czy to od ciaglego siedzenia w pracy czy cos z jedzenia mi zaszkodzilo....o 9 lezalam juz w lozku...cala noc jakos kiepsko sie czulam. Dzisiaj jest troche lepiej, staram sie jesc lekkie jedzonko i zobaczymy...troche mnie mdli:-( Z kolei mam wrazenie ze od jakis 2-3 dni nie czuje ruchow:-( A wizyta dopiero za tydzien... Mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku... Staram sie myslec pozytywnie ale...to nie takie latwe. Ehhh...
Milego dnia Mamusie;-)

Cześć dziewczyny:-).Jak tam samopoczucie od rana ? U mnie w miarę dobrze,przeraża mnie tylko ilość nauki na jutrzejsze egzaminy:eek:! Trzymajcie za mnie jutro kciuki :-). No i wczoraj pierwszy raz poczułam ruchy maleństwa,to takie cudowne uczucie :-D,nie potrafię tego opisać ale to naprawdę piękne :happy:.

Anavel gratuluje synka :)

Zielona gratuluje córeczki a męzowi powiedz ze jeszcze wszystko przed nim bedzie miła synka nastepnym razem :)

My walczymy z grypą kurcze nigdy tak czesto nie chorowałam ...

reklama
Do góry