KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Wlasnie rozmawialam z inna kolezanka ktora urodzila synka w Irl prawie 2 lata temu. \Ona nie placila za zadna wizyte u GP ani za 1 ani za to jak sobie poszla bo brzuch ja bolal a chodzila dosyc czesto. Mowila ze dobrze zapisac sie tez do GP bo wizyty do 3 miesiaca z bobasem sa free i szczepoionki tez a POlscy lekarze biora za to pieniadze. Zaczynam sie powaznie zastanawiac nad zmiana lekarza. Troche jestem rozczarowana ze jak cos sie dzieje to nie moge pojsc do GP i poprosic zeby chociaz serducha posluchal bo wydam 80euro a szczerze mowiac 80 po drodze nie chodzi- owszem nic nie mam przeciwko placeniu za USG nawet za ta pierwsza wizyte ale reszta to troche przesada.
KAmireszel ja bym sie zastanowila nad tym zwolnieniem bo lekarz moze CI napisac ze nie mozesz wykonywac pracy i jak sami Cie zwolnia to przysluguje CI Health and Safety benefit a dopiero potem mozesz sobie jeszcze isc na maciezynski.
KAmireszel ja bym sie zastanowila nad tym zwolnieniem bo lekarz moze CI napisac ze nie mozesz wykonywac pracy i jak sami Cie zwolnia to przysluguje CI Health and Safety benefit a dopiero potem mozesz sobie jeszcze isc na maciezynski.