Ollutka
Zadomowiona(y)
Tak właśnie, są żeczy ważne i ważniejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem w 19 tyg i 3dni i też nie czuje ruchów, bardzo sie tym martwie bo ciąża jest zagrożona (mam mięśniaka) a to już druga ciąża. No ale może maluszek zacznie wreszcie fikać np w 20 tyg? Trzymajmy sie!Tusienka - pocieszył mnie Twój post, muszę się przyznać. Ja też nie czuję jeszcze ruchów. Zastanawiałam się czy to dobrze, do USG mam jeszcze ponad 2 tygodnie i zaczynam sie troszkę martwić. Ale jeśli nie tylko ja nic nie czuje jeszcze - troszke mi raźniej i uspokoiłam się.
Hmm w sumie mialam 2 i placilam - za pierwsza to duzo chyba ze 180 (teoretycznie za pierwsza wizyte juz tez sie nie powinno placic, ale to sie rzadko zdarza zeby nie brali za to, nawet irl GP biora), za druga 80 euro bo chcialam usg. Podejrzewam ze bez usg nie placilabym nic.Hm z tymi 12 wizytami przesadzilam -jest 6. Juz sama zglupialam. Kasiu czy ty placilas za jakiekolwiek wizyty pozaprogramowe????