reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Ja usg też będę miała dopiero po 15 stycznia:-( już się nie mogę doczekać. I mimo że mój mąż nie chce wiedzieć to i tak zapytam o płeć dzidziusia :-)

Halutko dziewczynki ale mnie dzis zasypałyscie informacjami az milo siadac do komputera :) Lece uzupełaniać liste bo troche sie nazbierało :))

Zielona prosze o wiadomosc prywatna z tym samym co zawarłas w poscie Dzieki z góry :)

kochane odezwala sie nasza kochana adminka i zeby bylo szybciej podałam siebie jako moderatora do watków zamknietych-macie cos przeciwko??

trzeba podac liste i moze zrobmy tak ze mamy ktore maja min 25 postów napisane dostaja dostep automatyczny reszta mam bedzie musiala *udowodnic*
ze rzeczywiscie nosi w sobie maluszka czerwcowego :)

dziewczynki te ktore dostaja dostep automatyczny -jezelim którąs pominełam a ma wiecej niż 25 postów i jest wpisana na liste mamus prosze o wiadomość

DominikaEssex,Monika_M,aga29,sylwiaa28,pixella77,AnsiaM,cypisia,Nanya,Kalina_malina,
Nika77,Kasia Irlandka,KluseczkaS,,beata 1980,basiaw1983_23,tricolor,lenka87,Carmi,martusia_78,ell,Sunniva,margarytka,
irka252,Tau,Magni,milkada,tusienka,dilajla,agata077

reklama
MonikaM dziękuję Ci bardzo za komplement. sama ją urodziłam więc musi być śliczna;-):-) hihi, ale jestem skromna:-)

Do góry