reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Natusia-nie martw się wszystko się ułoży.Ja także jestem pełna obaw. Jestem na studiach dziennych i chciałabym zaliczyć ten rok. Ale te kolejne miesiące zmieniają mój punkt widzenia. Wiem,że wszystko się da pogodzić,nawet jeśli coś trzeba przełożyć to nie ważne. Teraz najważniejsza jest moja dzidzia.
Agata077- nie wiem czy mnie macie na liście. Nie pamiętam już czy się zapisywałam:) pisuję na forum na ile czas mi pozwala.

reklama
i troche mniej przyjemna prosba mianowicie zastanowcie sie co zrobic z tymi mamami ktore przywitaly sie napisaly kilka postów i znikneły czy kasujemy takie osoby z listy mamuś czy zostaje tak jak jest wiem ze na innych watkach są kasowane dlatego pytam ...

Chyba jestem pierwsza, która odpowiada na Twój "apel". Możesz mnie wypisać z listy czerwcówek.

Pozdrawiam :-)

Natusia wszystko bedzie dobrze. Ja urodziłam swoja pierwsza corke jak miałam 17 lat i chodziłam do liceum, poradziłam sobie i ty napewno tez dasz rade.

Natusia wszystko bedzie dobrze. Ja urodziłam swoja pierwsza corke jak miałam 17 lat i chodziłam do liceum, poradziłam sobie i ty napewno tez dasz rade.

ja tez mialam podobna sytuacje pozniej zdałam mature i zaczelam studia poradzisz sobie :)

irka jak córka dalej to samo stanowisko??

Wszystko super ! :-) Juz wiem, że bede miala synka, rozwija się jak najbardziej prawidłowo, a nawet jest troszeczke do "przodu" ( według USG o jakis tydzień ), wyniki badań jakie do tej pory robiłam powychodziły bardzo dobrze ( m.in. test PAPP-A ), wczoraj na wizycie nawet było widać jak maluszek rusza klatka piersiowa jakby oddychał, co podobno na tym etapie ciazy rzadko jest tak dobrze widoczne. Jak na razie ( odpukać ) wszystko jest w jak najlepszym porzadku ! :-) Męczą mnie jeszcze troszeczke mdłości, przez co na wadze nic nie przybrałam, ale to akurat szczególnie mnie nie martwi bo zapewne niedługo nadrobie zaległosci. Mimo, że waga stoi w miejscu brzuszej juz widać z czego najwieksza frajdę ma mój M. :-)

Zgłosiłam sie do wykreslenia z listy tylko z tego wzgledu, że nie odzywam się ostatnio na forum ( tylko czytam co piszecie ),a nie chciała bym, któregos dnia zostać skreślona z listy bo "ktoś" tak zadecydował. Nie mam zamiaru na siłe siadac do komputera tylko po to, żeby zostawic ślad na forum i dzieki temu nie zostać "wyrzucona" z grona czerwcówek.

Ide spać bo padam na twarz :-)

Dobrej nocy.

Zgadzam się z Tobą Tricolor- nie udzielam się może wiele-piszę jak mam potrzebę. Czasami znajduję odpowiedzi na dręczące mnie pytania w postach koleżanek.Więc nie widzę potrzeby pisania dla samego pisania.

Wszystko super ! :-) Juz wiem, że bede miala synka, rozwija się jak najbardziej prawidłowo, a nawet jest troszeczke do "przodu" ( według USG o jakis tydzień ), wyniki badań jakie do tej pory robiłam powychodziły bardzo dobrze ( m.in. test PAPP-A ), wczoraj na wizycie nawet było widać jak maluszek rusza klatka piersiowa jakby oddychał, co podobno na tym etapie ciazy rzadko jest tak dobrze widoczne. Jak na razie ( odpukać ) wszystko jest w jak najlepszym porzadku ! :-) Męczą mnie jeszcze troszeczke mdłości, przez co na wadze nic nie przybrałam, ale to akurat szczególnie mnie nie martwi bo zapewne niedługo nadrobie zaległosci. Mimo, że waga stoi w miejscu brzuszej juz widać z czego najwieksza frajdę ma mój M. :-)

Zgłosiłam sie do wykreslenia z listy tylko z tego wzgledu, że nie odzywam się ostatnio na forum ( tylko czytam co piszecie ),a nie chciała bym, któregos dnia zostać skreślona z listy bo "ktoś" tak zadecydował. Nie mam zamiaru na siłe siadac do komputera tylko po to, żeby zostawic ślad na forum i dzieki temu nie zostać "wyrzucona" z grona czerwcówek.

Ide spać bo padam na twarz :-)

Dobrej nocy.

kochana mialam na mysli dziewczyny ktore zniknely widac cie chociaz nie czesto ale jednak wiec prosze nie strasz nas tutaj bo az sie poryczalam juz wystarczy bolu na czerwcu wiec zostan i czytaj odzywaj sie wtedy kiedy masz potrzebe sprawdzalam z obecnoscia dziewczyny niektore zniknely ponad 2 miesiace temu i wogole sie nie logowały o to mi chodzilo ....Kapujesz??

a swoja droga dopisuje synka bedzie pierwszym kawalerem :)

reklama
agata077-ja także chyba nie dokońca zrozumiałam Twoją intencję. Teraz kładę się już spać,bo chyba mój mózg zaczyna pracować na zwolnionych obrotach. A w dodatku męczy mnie zgaga od conajmniej dwóch godzin,na chwilę przeszło po mleku,ale wróciło. Sama nie wiem co robić gdy mleko nie pomaga.
Dobranoc

Do góry