Wszystko super ! :-) Juz wiem, że bede miala synka, rozwija się jak najbardziej prawidłowo, a nawet jest troszeczke do "przodu" ( według USG o jakis tydzień ), wyniki badań jakie do tej pory robiłam powychodziły bardzo dobrze ( m.in. test PAPP-A ), wczoraj na wizycie nawet było widać jak maluszek rusza klatka piersiowa jakby oddychał, co podobno na tym etapie ciazy rzadko jest tak dobrze widoczne. Jak na razie ( odpukać ) wszystko jest w jak najlepszym porzadku ! :-) Męczą mnie jeszcze troszeczke mdłości, przez co na wadze nic nie przybrałam, ale to akurat szczególnie mnie nie martwi bo zapewne niedługo nadrobie zaległosci. Mimo, że waga stoi w miejscu brzuszej juz widać z czego najwieksza frajdę ma mój M. :-)
Zgłosiłam sie do wykreslenia z listy tylko z tego wzgledu, że nie odzywam się ostatnio na forum ( tylko czytam co piszecie ),a nie chciała bym, któregos dnia zostać skreślona z listy bo "ktoś" tak zadecydował. Nie mam zamiaru na siłe siadac do komputera tylko po to, żeby zostawic ślad na forum i dzieki temu nie zostać "wyrzucona" z grona czerwcówek.
Ide spać bo padam na twarz :-)
Dobrej nocy.