basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
Cypisia, dzięki bardzo za radę. Najbardziej się boję że wyjdzie jakiś rudy no ale chyba się skuszę, w końcu przyszła mamuśka ma prawo ładnie wyglądać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny,
Tak was czytam i troszke zazdroszczę Też bym chciała sie pokrzątać i pocieszyć Świętami... A tu po wczorajszej wizycie u lekarza musze leżeć. Skróciła mi sie szyjka i do poniedziałku muszę czekać bo wtedy idziemy na USG, żeby dokładnie określić dlugość szyjki... Teraz tylko się modlę, żeby mnie nie położyli do szpitalana podtrzymanie, bo to dopiero 17 tydzień...
Przepraszam za te smutki, ale leżę pod kołdrą i troszke mi źle.... Ale na szczęście juz zdążyłam kupić prezenty i pofarbować odrosty )) Więc nawet jak Święta będą leżące to mam szansę przyzwoicie wygladać ;-)