KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Ja mam pytanie? Czy podzielilyscie sie juz wiadomoscia ze znajomymi rodzina itd. Ja mam ochote obwiescic to calemu swiatu ale boje sie jeszcze i na razie wie moj maz mama i szefowa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam pytanie? Czy podzielilyscie sie juz wiadomoscia ze znajomymi rodzina itd. Ja mam ochote obwiescic to calemu swiatu ale boje sie jeszcze i na razie wie moj maz mama i szefowa.
Miczel glowa do gory co by nie bylo to jestes teraz troche pepkiem swiata i pod ochrona wiec nie wiem jak to wygladda w Polscce w tej chwili ale nie powinni Ci robic problemow.
Miczel to nie mów nic narazie ale dowiedz sie jak to jest u Was w kodeksie pracy w pl jest tak ze po 3 miesiacu ciąży pracodawca nie ma prawa Cie zwolnic w Anglii z tego co slyszalam jest ochrona od pierwszego tygodnia