reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam i pozdrawiam czerwcóweczki, ja mam termin porodu na kwiecień 2009.
Życzę spokojnej ciąży, zdrówka dla Was i Waszych dzieciątek. Fajne dzieciaczki rodzą się w czerwcu- wiem bo sama jestem z czerwca i mój mąż też, hi hi.
Pozdrawiam

reklama
o prosze poprosilam admina o przeniesienie naszego wątku na strone główna i jaki odzew :)
a gdzie wy wczesniej pisałyście???bo ja czekałam na otwarcie tego wątku oj czekalam:tak: musiałam w między czasie pomarudkać czerwcówkom 2006 i majowkom 2009, z tym, że u mnie maj może tez być prawdopodobny jeśli wezmę pod uwagę cesarkę

u mnie maj może tez być prawdopodobny jeśli wezmę pod uwagę cesarkę

A bierzesz taka ewentualnosc pod uwage? Bo ja chyba tak i wowczas bylby to napewno maj:tak: Niestety pierwszy porod 24h dal mi tak w kosc:no:, ze caly czas sie zastanawiam, czy sie jednak nie zdecydowac na cc, pomimo swiadomosci tego, iz jest to jednak operacja:baffled:. Z drugiej strony jeszcze jest czas, to zobaczymy jak bedzie, na razie gin musi mi potwierdzic ciaze:tak::-). A czuje sie fatalnie, caly czas ze mnie "rwie" po wszystkim i po niczym:baffled:, chodze do pracy i jestem wykonczona tymi mdlosciami i wymiotami, z utesknieniem wyczekuje ich konca:tak:

Witam dziewczyny :-)
Wczoraj, w pierwszym dniu spodziewanej @, na teście pojawiły mi się dwie wypasione kreseczki :tak: Nie wiem kiedy wybrać się do gina, boli mnie brzuch i to mnie trochę martwi. To moja pierwsza ciąża. Nie mogę powiedzieć, że się staraliśmy, zwyczajnie od 3 miesięcy nie zabezpieczaliśmy się :-) Jestem bardzo szczęśliwa, ale chyba jeszcze to do mnie nie dociera. Poza częstymi wizytami w wc, lekko bolącymi piersiami no i tym bólem w dole brzucha nie mam innych objawów. No może tylko wieczne uczucie głodu ;-) Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia.

aga29 no u mnie cesarka wchodzi w gre ze wzgledu na to, ze pierwszy poród pomimo 20 godzinnej walki tak się skończył, rozwarcie miałam na 1 cm:wściekła/y:ale brak efektow wynikał głównie z tego, że wody odeszły mi w 36 t1d i teraz lekarz bierze to pod uwagę, ale powiedział, że wszystko może jeszcze się zmienic..tylko tym razem nawet jesli zdecydujemy o naturalnym porodzie..to jeśli będzie trwał wiecej niż 6 godzin to i tak ląduje na stole, więc zobaczymy.
Myslę o naturalnym ze względu na to, ze może zaplanujemy i 3 dzidziusia;-)

Czesc!
Wlasnie wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy.
Ciazy oczywiscie zaplanowana z premedytacja.
Termin wyliczylam na 20 czerwca.
Pozdrawiam.:-)

Witam Wszystkie przyszłe czerwcowe mamusie, byłe staraczki.
Chciałabym do Was dołączyć :-)

Za mną już dwa testy pozytywne, ale do ginekologa idę dopiero w piątek. Z moich obliczeń wynika, że termin porodu przypadnie na około 5 czerwca. To moja druga ciąża, jestem mamą 19 miesięcznej Amelii :-D
Na razie nie wstawiam suwaczka, dopiero po wizycie u lekarza, też nie chce zapeszać :tak::-)

Witajcie Czerwcóweczki
troszkę Was podczytywałam z nadzieją, że będę mogła do Was dołączyć:-)
i udało się...... :tak::tak::tak:wczoraj zrobiłam test- wyszedł od razu pozytywny - nie mogę w to jeszcze uwierzyć, co prawda staraliśmy się z małżem o dzieciątko, ale nasze zaskoczenie i tak było ogromne
termin według moich obliczeń mam na 20 czerwca
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:-)

reklama
Byłam dzisiaj u ginia, niestety nic dobrego sie nie dowiedziałam. Według wielkosci pecherzyka ciazowego wychodzi ze to 7 tydzien (+- 2 dni) a on nie widział wogole zarodka (puste jajo płodowe). Dostałam skierowanie do szpitala ma isc tam jutro. Czy jest taka mozliwosc ze jeszcze pojawi sie zarodek? Miała tak ktoras z was?

Do góry