reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Mnie się wydaje że nie jest mało,mój Jakub ma 69 cm i waży około 8,5 kg :-).Rozwija się bardzo dobrze :-). To wszystko zależy od dzieciaczka,każde rośnie i tyje w swoim tempie :-).

reklama
Czesc wszystkim!
Moja Laurunia ma 70 cm i wazy 9 kg .Dzisiaj wyszedl jej trzeci zabek ale za nim w kolejce jest juz nastepny.Pierwsze dwa wyszly jej dzien po dniu zobaczymy kiedy ten wyjdzie.Oby jak najszybciej bo jest strasznie marudna i niechce jesc.I przez te zobki budzi sie w nocy a juz tak ladnie przesypiala cale .

Witam,
My dzisiaj byłyśmy na szczepieniu i moja mała ma 8 kg i mierzy 74 cm. Hmmm przybrała przez m-c 500 g, czy to dobrze? A zresztą pewnie dobrze skoro pediatra nic nie mówiła ;-)
Moja mala dzisiaj mało co jadła, za to dużo piła herbatki to pewnie po tej szczepionce...

To chyba mój synuś największy a raczej najcięższy jest z czerwcowych maluchów, bo waży 10 kg, chociaż mi się wydaje, że gruby nie jest :-)
Jak miał 6,5 miesiąca to ważył 9660g.

:-)Z tego co czytam to mój synek najmniejszy z czerwcowych dzieciaczków,ale myśle że jak na wcześniaka to i tak jest dobrze
:blink:
No a ruchu to tu prawie niema..szkoda:-(

reklama
Faktycznie co raz ciszej na forum się robi :-(, ale pewnie dlatego że wiele mam zaczęło już pracę i nie ma tyle czasu :-(.

Ja chciałam zapytać czy dajecie jeszcze wit. D?? Mi lekarka kazała odstawić już dawno bo Piter na sztucznym i od dawna je zupki, deserki...
Ale ostatnio zobaczyłam, że żebro zaczęło mu tak wystawać jak przy krzywicy i zaczęłam znów podawać. A dopiero 18 lutego mamy wizytę. :sorry2: Dostać się teraz do pediatry:szok: ..,. to jakaś masakra

Do góry