reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

a czemu tak dużo?

Oskar waży 8900 to sporko zważywszy że jego waga urodzeniowa to tylko 2500 , dotego jest wcześniaczkiem z 35 tc. wzrost 80 cm , ubranka nosi 80 , bluzeczki 74 bo jest dość szczupły , zato wysoki. :)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mojemu daje tylko 1 kropelkę wit. D i żadnych innych witaminek. Jak narazie nie był na nic chory, ma ode mnie witaminki w cycusiu.:-D

ja mojemu dawalam 5:szok: bo tyle kazali- do 6 miesiaca od 2 miesiecy nie daje,i sama juz nie wiem czy dobrze robie :) a te witaminy to byly 3 w jednym (A,C,D)

Dzięki wielkie dziewczyny, zaczęłam dawać po 1 kropli dziennie. 18 lutego mamy kontrolną wizytę to coś ustalę z dr ;-)

Hej
Ja ostatnio byłam u pediatry na szczepieniu i równiez pytałam o wit D - lekarka zapytala ile ml mleka dziennie wypija ( łącznie z kaszkami na mleku modyfikowanym) i okresliła,ze mam nadal podawac co 3 dni 1 kapsułkę wit. Dodam,ze karmie bebilonem comfort 2. wiec chyba lepiej dawac .

A ja mojemu daje tylko 1 kropelkę wit. D i żadnych innych witaminek. Jak narazie nie był na nic chory, ma ode mnie witaminki w cycusiu.:-D
DOKŁADNIE!!
ja też podaje jedynie 1 kropelkę wit.D i nic więcej.
moja mała mi jeszcze ani razu nie chorowała od urodzenia na żadne przeziębienie, nawet katarku nie miała :-):-)
to zasluga picia mleczka z cycusia- tak myśle.

moj za to jak był na cycusiu to raz zachorował :( ale mnie się wydaje ze to ja go zaraziłam, na dodatek ja sie wyleczyłam i znowu się od niego zaraziłam :(

reklama
DOKŁADNIE!!
ja też podaje jedynie 1 kropelkę wit.D i nic więcej.
moja mała mi jeszcze ani razu nie chorowała od urodzenia na żadne przeziębienie, nawet katarku nie miała :-):-)
to zasluga picia mleczka z cycusia- tak myśle.

A mój Piter nawet tygodnia nie był na cycusiu tylko cały czas na sztucznym i też nie chorował :-). I na basen chodzi co tydzień odkąd skończył miesiąc,nawet w mrozy :-). I bez względu na pogodę jesteśmy na dworze :-)

Do góry