beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
My tez szczepimy Gabi na rotawirusy,a to dlatego ze Viktoria dwa razy miala cos podobnego,wysoka goraczke i nic pozatym a raz z tej temperatury dostala nawet dreszczy,,,o Boze myslalam wtedy ze umiera ale Gabrysia znow lapie mi zwykle przeziebienia,pare razy miala katarek ale nigdy temperatury przy tym.Zaszczepilismy Gabi na rotawirus bo tak zasugerowala nasza pani dok.no i tez w przyszlym tyg. zaraz przed swietam oprocz normalnej szczepionki bierzemy ostatnia dawke na rot. ale doustnie
Gabi od rana straszna maruda katarek ma juz 4 dzien mam nadzieje ze powoli ustapi,jak widzi ze chce jej nosek wyczyscis to wariuje,ze strachu...biedactwo U nas zimka na calegona swieta mozna bedzie balwana ulepic a ja od jutra do swiat dietke kapusciana zaczynam do wagi z przed Gabi zostalo mi jakies 4kg.no a niby tyle mozna zgubic przy tej diecie przez tydz. na swieta pasowalo by mi jako tako wygladac ,no i mezusia zaszokowac no ale tutaj sie nie rozpisuje,,,trzymajcie kciuki aby mi motywacji starczylo
Gabi od rana straszna maruda katarek ma juz 4 dzien mam nadzieje ze powoli ustapi,jak widzi ze chce jej nosek wyczyscis to wariuje,ze strachu...biedactwo U nas zimka na calegona swieta mozna bedzie balwana ulepic a ja od jutra do swiat dietke kapusciana zaczynam do wagi z przed Gabi zostalo mi jakies 4kg.no a niby tyle mozna zgubic przy tej diecie przez tydz. na swieta pasowalo by mi jako tako wygladac ,no i mezusia zaszokowac no ale tutaj sie nie rozpisuje,,,trzymajcie kciuki aby mi motywacji starczylo