reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Oli B my tez zaglosowalismy:-)Sliczny ten pokoik i ma piekne duze okno:happy:

Moja Viki wstala zakatarzona od wczoraj na maksa.:szok:..w nocy budzila sie co chwile i plakala,mam nadzieje ze tylko na katarku sie skonczy,i Gabrysia nie zachoruje.
Ja tez juz dzisiaj czuje ze cos mnie bierze,och zeby ta zima sie jak najszybciej skonczyla...:confused2:

Ostatnia edycja:
Zdrówka dla dzieciaczków!!!

U nas też ząbki w natarciu, zaczęły się zielone kupska - a u Julki oznaczało to 2 dni i zęba, więc zobaczymy, choć jak daję jej jeść metalową łyżeczką to ząbki mi dzwonią, więc pewnie kwestia czasu :-)

Hej Mamuśki
widzę że przed świętami pustki ^^ Pewnie zaczęłyście biegać po sklepach...
U mnie mała ma gluty po pas - płacze bo nie moze oddychać, jak chce jej nosek wyczyścić też płacze...ehhh... szkoda mi bąbla :-(
Miałyśmy zacząć do żłobka od jutra chodzić ale jak tu z takim katarem gdziekolwiek się ruszać ...

Gdybyśmy sie nie spiasały... życzę Wam spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2010 :-):-):-)

Och, adapterku współczuję Wam tego kataru:-( byleby się nie rozwinęło nic poważnego. Zdrówka życzymy.

Ja pojechałam wczoraj na zakupy na Targówek, :wściekła/y: popsół mi się samochód. Holowali mnie do warsztatu, a ja cała w stresie bo chłopaki sami tyle godzin, ech.
Jak pech to pech

Hi

U nas tez zapasy:-D:-Dz katarem Viktori juz przechodzi a Gabi juz drugi dzien z
juz z nim walczy.Oby do swiat im przeszlo,bo swieta spedzamy w drodze raz u mojej siostry raz u mojego P. tak ze duzo jezdzenia.
Pozatym jezdzimy dogladac naszego nowego domku ktory zakupilismy i dopiero buduja,bedziemy przenosic sie z duzego miasta do malego ale ja lubie takie miejsca...Troszke mnie martwi to ze jeszcze niesprzedalismy naszego mieszkania ale mamy jeszcze na to pol roku...
Uciekam klasc moje pociechy spac:-D bo w nocy niedosypiaja przez ten katarek.Pa.Pa.

Załączniki

• Picture 29312.jpg
    Picture 29312.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 35
Witam Dziewczyny :)
dziś zarejestrowałam się na forum i znalazłam Was czerwcóweczki:)
Moj synek Tymuś urodził się 13 czerwca o 13.13 :laugh2:
będzie mi miło jeżeli będę mogła z Wami klikać.
Pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Witajcie!

Emkajot, witamy serdecznie w naszym gronie! zapraszamy do pisania! :-)

U nas nocka ok, Ania jeszcze dosypia po mleczku. Julu lata i robi demolkę w całym domu. Zaraz muszę wyjść kupić drób do zupki.

Zdrówka dla wszystkich chorujących!!! :tak:

Miłego dnia!

Do góry