reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Witam ponownie Kobitki,
Próbowałam się troszkę przespać po zarwanej nocce ale mi nie wychodzi.
W głowie mi się nie mieści że z jednej głupiej pękniętej żyłki tyle krwi i strachu.
Przeleżę sobie kilka dni żeby się wszystko wygoiło, ale stracha mam przy każdym kichnięciu czy wyjściu do toalety.

Anavel i Dziama - mam nadzieję że u Was też się wszystko dobrze skończy.

Ja cały czas czekam aż suwaczek przesunie się na czwarty miesiąc:).

Strasznie sympatycznie jest oglądać Wasze brzuszki, są takie słodkie:tak:
Jeszcze chciałam dodać, że dziękuje za wszystkie ciepłe słowa. Mąż mnie podnosił na duchu w szpitalu czytając z telefonu Wasze wpisy

Ostatnia edycja:
reklama
Cypisia w Galerii brzuszkow i USG. Podforum czerwcowek

Dilajla ja mam to samo z pobrzuszem to chyba norma. Najgorzej jak sie obudze w nocy.

Meva fajnie ze juz jestes w domu.

oj te zaparcia:baffled:
ale dziś mam już ispagul wiec znowu bede pic to napewno wszystko wróci do normy
mam tez spodnie ciążowe, zamówiłam sobie na allegro i jestem zadowolona z zakupu:tak:
nareszcie nic mnie nie bedzie cisnac

Cześć Dziewczynki!!
U mnie powoli zaczynają zanikać nudności, chociaż część zapaszków nadal bardzo mnie drażni. Ale wczoraj po raz drugi od początku ciąży udało mi się zjeść cały obiad - więc myślę, że zmierza ku lepszemu:tak:

Meva bardzo cieszę się z tego, że wszystko okazało się być w jak najlepszym porządku i życzę dalszej ciąży bez najmniejszych komplikacji:happy2:

Anavel, Dziama trzymam kciuki i mam nadzieję, że i Wy niedługo podzielicie się z nami radosnymi wieściami, że wszystko jest ok...

Witam serdecznie wszystkie nowe oczekujące Mamy i życzę nam wszystkim, żebyśmy w pełnym składzie dotrwały do pomyślnego rozwiązania;-)

Ja też miałam takie bóle, byłam u lekarza i przepisał mi nospe 3 razy dziennie i pomogło. Z tym że ja z prawej strony mam torbiela no i ta strona boli mnie często zwłaszcza jak na niej śpie. Przez to też jestem na L4 i biorę tą luteine, dzięki której mój brzusio wygląda jak brzusio grudniówek : D: D: D hihhihi

Czesc kochane,,,! U mnie na szczescie bol brzucha minal i juz 2 dni nic nie boli tylko jak sie zmecze o kregoslup.Tylko te mdlosci jakos nie ustepuja wczoraj mnie meczyly caly dzien.

Meva jak dobrze ze juz jestes spokojna biedactwo ales musiala sie wystraszyc wiem cos o tym...

dilajla, widzisz z tymi naszymi brzuszkami ciezka sprawa jak nie bola w jednym miejscu to w innym mnie tez moj czesto daje sie we znaki

kluseczkaS
ja w nocy to sie budze co godzine dwie do konca ciazy to chyba padne z niewyspania...

Caluski dla nowych mamus na forum.

Uciekam bo chce zabrac mala dzisiaj na pare godzin do przedszkola niech sie pobawi z innymi dziecmi ,a i pogoda dzisiaj w miare to spacerek dobrze nam zrobi.Pa.

reklama
powiedzcie mi jak to jest z tymi miesiącami bo ja zawsze miałam z tym problem jak to sie liczy...od którego tyg zaczyna sie 4 mies i kolejne
znalazłam na necie
1mies- 1-4tydz
2mies- 5-8
3 - 9-13
4 -14-17
5 -18-22
6 -23-27
7 -28-31
8 -32-35
9 -36-40

wy tez tak liczycie czy inaczej bo znalazłam na necie jeszcze jakies inne wyliczenia

Do góry