reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
My w sierpniu mieliśmy 9 lat jesteśmy razem , a za kilka dni mamy 2-gą rocznicę ślubu..... jakiś prezent by się przydało kupić, ale pomysłów brak...... dobrze że jeszcze mam chwilę aby coś wymyślić!

Nam 2 października stuknie 10 lat razem, a 15 lipca mieliśmy 3 rocznicę ślubu. Ale i tak nie uda mi się przebić prezentu sprzed roku, gdy na 9 rocznicę bycia razem kupiłam mężowi malutkie błękitne buciki, gdyż dokładnie tego dnia dowiedziałam się że jestem w ciąży i że za około 9 miesięcy zostaniemy rodzicami :-)
Dobra idę poprzytulać się do mojego kochanego 4 miesięcznego już synka :happy:

Witajcie kochane :-)

u nas nocka ładnie przespana, chociaż ja nie wyglądam i wcale się nie czuję abym była wyspana. Spałam 5 h i ledwo żyję. Julka spała do 8.30, a Anię zabrałam z wozka o 6 to dospała do 8. Już po śniadanku, Juluś szaleje u drakuli w pokoju i ogląda bajki.

udanego dnia kobitki :-)

hej kobitki

u nas pogoda dopisuje jeszcze.Oliwka spi juz 1,5 godz.noc ladnie przespala i nawet pierwszy raz obudzila sie na jedzonko o 5 a usnela o 22.jak wstanie to idziemy na spacerek i zakupy na obiad zrobic bo puchy mam.
co do rocznic to mi w lipcu minelo 2 lata od slubu i druga rocznice jak i pierwsza bylam sama bo moj byl w delegacji.a ogolnie leci nam 7 roczek.

Nam minęło w czerwcu 13 lat ogółem razem a dopiero w zeszłym roku zdecydowaliśmy się na ślub i dziecko. Lepiej późno niż wcale ;-)

U nas pogoda ładna, ale niewiem czy się gdzieś wybierzemy na spacerek bo strasznie kiepsko się czuję, już zapomniałam jak to ze mną jest jak okres przychodzi. Głowa mnie boli okrutnie i dół brzucha, no i jak zwykle wymiotuję - jutro powinno mi już przejść.

A nam 20 czerwca minęło 7 lat. I w tym roku 20 czerwca mieliśmy mieć ślub i wesele :zawstydzona/y:, ale Piotruś postanowił pokrzyżować nam plany :-D:-D
A o ciąży dowiedziałam się 16 października, a urodziny mam 22 października, Piotruś urodził się 8 czerwca, a jego tatuś 16 czerwca. Więc prezenty urodzinowe mieliśmy z głowy :-D:-D:-D

reklama
HHehe, Oli, ja dwa lata z rzędu mialam prezenty urodzinowe, a co tam, że spóźnione, ale najukochańse na świecie :-) bo ja z czerwca i moje dziewczęta też ;-) teraz znajomi się śmieją żeby urodzić synusia we wrześniu, zeby mojemu A nie było smutno ;-) oj, nie dam mu tej satysfakcji hahahaha

Do góry