reklama
Mój Kamilek zasypia o 22, pierwsza pobudka przeważnie ok. 4, ale zdaża sie tez i o 6, następna ok. 8. W dzień dużo jeszcze śpi, ma kilka drzemek takich po kilka minut i dwie takie dłuższe ok. 2,5 godzinne. Śpioszek z niego i tyle:-)
madziumba
czerwcowa mama 2009
cześć
dawno mnie tu nie było i nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego.
Moje dziecie śpi od 21 do 1-2 a później do 4-5 i już nie śpi do jakiejś 8 rano ku rozpaczy rodziców tym bardziej że rodzice nie śpią w dzień . Ja też tak jak Cypisia mam nadzieję, że jej to minie.
dawno mnie tu nie było i nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego.
Moje dziecie śpi od 21 do 1-2 a później do 4-5 i już nie śpi do jakiejś 8 rano ku rozpaczy rodziców tym bardziej że rodzice nie śpią w dzień . Ja też tak jak Cypisia mam nadzieję, że jej to minie.
agata077
Czerwcowa mama 2009
Dziewczyny - nie gadam z Wami! Focha mam!
Ja marzę o takiej sytuacji... zwłaszcza, że u nas jest masakra z karmieniem... Borys jest takim żarłokiem, że karmimy się ok.12-15 razy na dobę!!! Czasami co 30-40 minut
cypisia a moze warto by borysowi podac butelke przed snem ja czasami tak robie jak mały jest niespokojny w dzien wisi mi na cycku i bardziej sie nim bawi niż je ...
regina_fallangi
Czerwcowa Mamusia '09
A moja Ninka (odpukać) od dobrych kilku dni spi 12 godzin w nocy. Kładę ją o 20:30 i ona wstaje o 8:30. Do tej pory zawsze budziła sie jeszcze około 3 w nocy, czego teraz nie robi, ale ja sama się o tej 3 budzę, biorę ją do cycusia i na spaniu pociągnie z 10-15 minut i spi dalej aż do rana. Co prawda jak przesypia całą noc to w dzień nie ma mowy o drzemkach dłuższych niż 2 godziny na cały dzień, (kilka drzemek po 10-15 minut) ale taka sytuacja mi odpowiada :-)
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
cypisia a moze warto by borysowi podac butelke przed snem ja czasami tak robie jak mały jest niespokojny w dzien wisi mi na cycku i bardziej sie nim bawi niż je ...
Tyle, że Cypisi Borys całymi dniami wisi na butelce, a nie na cycku;-)
A mój Benio śpi od 20.30 lub 21.00 do około 3.30 lub 4.00. Ale zdarzyły mu się ze 2 czy 3 noce, kiedy spał od 21.00 do około 5.00 rano. Także gdybym ja również chodziła spać z kurami, tak jak Beniutek, to miałabym szansę się wyspać. A ja "gupia" zamiast to wykorzystać, to nadrabiam jakieś durne zaległości w sprzątaniu, prasowaniu, kontaktach towarzyskich;-)
reklama
U mnie podobnie, dopiero jak mały zaśnie mam czas na porzadki czy podszykowanie obiadu na drugi dzień.
Jasiek zasypia koło 21-22 i spi do 3-4, czasem zrobi mamie prezent i spi do 5,potem śpi do 7 i ostatnia dłuższa drzemka do 9, a w ciagu dnia to spi po pół godziny chyba że na spacerze to dłuzej, ale pod warunkiem że wózek cały czas jedzie do przodu-mam nadzieję że drzemki juz niedługo bedą rzadsze ale dłuzsze
Pozdrawiam i życzę milego dnia :-)
Jasiek zasypia koło 21-22 i spi do 3-4, czasem zrobi mamie prezent i spi do 5,potem śpi do 7 i ostatnia dłuższa drzemka do 9, a w ciagu dnia to spi po pół godziny chyba że na spacerze to dłuzej, ale pod warunkiem że wózek cały czas jedzie do przodu-mam nadzieję że drzemki juz niedługo bedą rzadsze ale dłuzsze
Pozdrawiam i życzę milego dnia :-)