reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

helllołłłłłł gwiazdki :-D

ale tu pustki :szok:

u nas nocka przespana, małe jeszcze śpią, choć Ania już po śniadaniu :tak: a Julka śpi bez pobudki. Pewnie zaraz wstaną... ale ja korzystam póki mogę i urwałam chwilkę na BB :-D
u nas dziś zapowiadają piękny dzień, zupkę mam ugotowaną, więc pewnie po południu uderzymy na placyk, bo wczoraj nie byliśmy, bo odwiedzilismy moją mamę. Julka ma nowe słowo, czy to samolot, czy wiatrak woła wuuuuu :-D

udanego dnia babeczki :-D

reklama
Tau a gdzie byłaś jak cie niebyło?
Gdzie to ja bym nie chciala byc, caly czas bylam, aczkolwiek z moim udzielaniem sie jest kiepsko ;-).
Michas pochlania mnie bez reszty... mimo braku kolek, przesypanych nocy, rzadkiego plakania, pochlania mi caly wolny czas. Ja poprostu lubie z nim przebywac, bawic sie, chodzic na spacery :-). A on codziennie odwdziecza mi sie za to radosnym usmiechem, checia przytulenia sie do mnie i codziennie zaskakuje mnie czyms nowym, to jest tak rewelacyjne uczucie, ze szkoda mi marnowac czas przed komputerem.

Czesc dziewczynki to prawda co napisała Tau szkoda czasu na kompa lepiej wykorzystac ten czas na spacerki, ja jestem tego samego zdania.
Moja niunia wstała nie dawno i bawi sie w lezaczku.Poszła spac wczoraj o 21:30 wstała o 6 na cycka i spała do teraz.Wiec ja nie moge mówic ze nie wysypiam sie.A wogóle moje dziecie jest bardzo spokojniutkie, taka moja kochana kruszynka.
Wczoraj przebiłam jej uszka i moja gwiazdeczka ma juz kolczyki wyglada w nich odlotowo. I przy przebijaniu wogóle ale to wogóle nie płakała az sama byłam w szoku. Przy pierwszym uchu nic , a przy drugim skrzywiła sie troszke ja ją przytuliłam i byłó spoko. A wygląda naprawde rewelacja.
U nas zapowiada sie piekna pogoda i dobrze nie ma to jak isc na spacerek uwielbiam to_Ogarniemy chałupke i pójdziemy na zakupki a potem moze do tesciów skoczymy na wiesc, fajnie tak posiedziec na podwórku przy kawusi i napewno znajac moja tesciowa jakims dobrym placku.
Weekend bez mojego mezulka bedzie ciezki ale cóż jakos trzeba dac rade prawda....

Miłego dnia dziewczynki :-)

Dzień Dobry Wszystkim :)))
Moje dziecię właśnie daje koncert bo usnąć nie może :/

Pogoda zajefajna tylko gdzie w taki upał z dzidzią .... tylko nad wodę :p

Mój mały od przedwczoraj miał jakiś gorszy humor,bo ciągle płakał. Na szczęscie wieczorem już spał normalnie-teraz leży sobie i zagaduje do taty,który śpi po nocce. Tak jak napisała Tau-cieżko jest znaleźć teraz chwilę na BB. No chyba,że ktoś ma dzidzię śpiocha:)ale to napewno nie ja

A ja mam już tydzień wakacji, babcia z dziadkiem spacerują, karmią przewijają :-D:-D. Ale od poniedziałku znów z kruszynką jesteśmy tylko razem, a w czwartek tata zabiera nas na wczasy, ale nie wiemy gdzie- niespodzianka :tak:

witam

u nas pogoda ostatnio dopisuje cale dnie prawie spedzamy na spacerkach.zaraz tez mykamy jeszcze sie przejsc tylko mala wstanie dam cyca i fru na dwor.

milego popoludnia

reklama
Witam

Gdzie to ja bym nie chciala byc, caly czas bylam, aczkolwiek z moim udzielaniem sie jest kiepsko ;-).
Michas pochlania mnie bez reszty... mimo braku kolek, przesypanych nocy, rzadkiego plakania, pochlania mi caly wolny czas. Ja poprostu lubie z nim przebywac, bawic sie, chodzic na spacery :-). A on codziennie odwdziecza mi sie za to radosnym usmiechem, checia przytulenia sie do mnie i codziennie zaskakuje mnie czyms nowym, to jest tak rewelacyjne uczucie, ze szkoda mi marnowac czas przed komputerem.
U mnie dokladnie tak samo :tak:nie mam czasu na kompa.
Super pogoda u nas wiec ile sie da siedzimy na dworze i spacerujemy.
Alanek ostatnio zasypia o 22 i wstaje po 6 zje i spi do 10 :-Da my razem z nim :-D:-)
Dzieci zajmuja mi caly dzien, a wieczorami maz i ksiazka :tak::-D
Od wczoraj mam tescia w domu, na szczescie tylko do poniedzialku :-)

Do góry