reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

My to lubimy sobie wmawiać te objawy, ja co chwilę czytam fora, nie potrzebnie i mam już tak głowę zlasowaną i przez to spać nie mogłam do 3... I przez to że tak myślę to się pewnie nie uda :(
To prawda. Ja już się nie nakręcam bo później jest gorszy zawód. Tak było ostatnio za wcześnie robienie bety i na wizytę do gin. Czasem myślę ze gdybym nie poszła i nie robiła tych badań to bym nie wiedziała ze zaszłam, tylko myślała ze dostałam spóźnioną @ . 😪
A Ty ile dni jesteś już po? Który to miesiąc Waszych starań? Zrob jutro test na spokojnie i bądź cierpliwa. Czekanie jest najgorsze, ale dasz radę

reklama
Po poronieniu pierwszy cykl, pierwsza ciaza wyszła od razu I myślałam że tu tak samo wyjdzie, dizisja powinna być @ i pewnie przyjdzie, bo boli mnie jak na @, wiec nie robię już sobie nadziei... Muszę przestać o tym myśleć i po prostu kochać sie z chłopakiem jak tylko będziemy mieć ochotę, bo ja nie wytrzymam psychicznie. Dam znać jak przyjdzie @, buziaki
To prawda. Ja już się nie nakręcam bo później jest gorszy zawód. Tak było ostatnio za wcześnie robienie bety i na wizytę do gin. Czasem myślę ze gdybym nie poszła i nie robiła tych badań to bym nie wiedziała ze zaszłam, tylko myślała ze dostałam spóźnioną @ . [emoji25]
A Ty ile dni jesteś już po? Który to miesiąc Waszych starań? Zrob jutro test na spokojnie i bądź cierpliwa. Czekanie jest najgorsze, ale dasz radę

Po poronieniu pierwszy cykl, pierwsza ciaza wyszła od razu I myślałam że tu tak samo wyjdzie, dizisja powinna być @ i pewnie przyjdzie, bo boli mnie jak na @, wiec nie robię już sobie nadziei... Muszę przestać o tym myśleć i po prostu kochać sie z chłopakiem jak tylko będziemy mieć ochotę, bo ja nie wytrzymam psychicznie. Dam znać jak przyjdzie @, buziaki
Ja tak samo jestem w pierwszym cyklu po poronieniu. Wiem co czujesz życzę Ci jak najlepiej 🤗

@Domi9534 daj jutro znać co z tymi testami.
Nie zawracaj sobie już tym głowy. Może zajmij czymś głowe? Może jakaś dobra książka, film? Coś co lubisz ? :)

Kupiłam test, czas się czymś zająć i jakoś wytrzymać do rana.
Może zrobię sobie dzisiaj homespa na twarz?
Jakie macie plany na dziś?

reklama
hej dziewczyny :) jestem tu nowa.
Z mężem staramy się o 3 maleństwo 🥰 mam 2 synków o pierwszego staralismy się 2 lata , A o drugiego 1,5 roku.
W tym miesiącu zaczęliśmy się starać o kolejne. okres mam dostać w niedzielę. robiłam dziś test z krwi i negatywny :( A od owulacji ciągle mnie jajnik boli czego nigdy nie miałam i ogólnie tak dziwnie się czuje od jakiegoś czasu . Nie chce sobie wmawiać niczego ale wiecie jak to jest 😁
To jak Cię tak jajnik boli to moze warto zbadac hormony? Mnie tak bolal i poszłam do ginekologa a okazało sie ze prolaktyna zaburzona i owualcja z tego powodu też moze wcale sie nie odbywać mimo pozytywnych testów owulacyjnych.

Do góry