reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża 5 dni przed okresem (planowanym)

reklama
Przytulanie jak to autorka napisała 😁 z zabezpieczeniem jak i bez niesie ryzyko zajścia w ciążę każda kobieta jak i facet powinni o tym wiedzieć

A mi się wydaje,że sama o sobie piszesz 😁.
Skoro się boisz to polecam antykoncepje następnym razem używać. A jak nie chcesz antykoncepji ani ciąży to nie uprawiaj seksu 😅.

Nie wstydźcie się pisać o "sobie" , przecież w sumie nikt Was nie zna na forum. Koleżanka też może napisać, zapraszamy ;) co do pytania, tak możesz być w ciąży, jeśli uprawiałaś SEKS, a nie stosowaliście antykoncepcji, nie byłaś na monitoringu, kalendarzyk jest niepewny.

reklama
Nie wstydźcie się pisać o "sobie" , przecież w sumie nikt Was nie zna na forum. Koleżanka też może napisać, zapraszamy ;) co do pytania, tak możesz być w ciąży, jeśli uprawiałaś SEKS, a nie stosowaliście antykoncepcji, nie byłaś na monitoringu, kalendarzyk jest niepewny.
Przyjaciółka się wstydzi wszystkiego i boi, namawiałam ją żeby sama napisała na forum mówiąc że nikt jej nie zje, tu są same kobiety ale po x czasie uległam i napisałam

Do góry