reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża 5 dni przed okresem (planowanym)

reklama
Przytulanie jak to autorka napisała 😁 z zabezpieczeniem jak i bez niesie ryzyko zajścia w ciążę każda kobieta jak i facet powinni o tym wiedzieć

A mi się wydaje,że sama o sobie piszesz 😁.
Skoro się boisz to polecam antykoncepje następnym razem używać. A jak nie chcesz antykoncepji ani ciąży to nie uprawiaj seksu 😅.

Nie wstydźcie się pisać o "sobie" , przecież w sumie nikt Was nie zna na forum. Koleżanka też może napisać, zapraszamy ;) co do pytania, tak możesz być w ciąży, jeśli uprawiałaś SEKS, a nie stosowaliście antykoncepcji, nie byłaś na monitoringu, kalendarzyk jest niepewny.

reklama
Nie wstydźcie się pisać o "sobie" , przecież w sumie nikt Was nie zna na forum. Koleżanka też może napisać, zapraszamy ;) co do pytania, tak możesz być w ciąży, jeśli uprawiałaś SEKS, a nie stosowaliście antykoncepcji, nie byłaś na monitoringu, kalendarzyk jest niepewny.
Przyjaciółka się wstydzi wszystkiego i boi, namawiałam ją żeby sama napisała na forum mówiąc że nikt jej nie zje, tu są same kobiety ale po x czasie uległam i napisałam

Do góry