reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

My to lubimy sobie wmawiać te objawy, ja co chwilę czytam fora, nie potrzebnie i mam już tak głowę zlasowaną i przez to spać nie mogłam do 3... I przez to że tak myślę to się pewnie nie uda :(
hej dziewczyny :) jestem tu nowa.
Z mężem staramy się o 3 maleństwo [emoji3059] mam 2 synków o pierwszego staralismy się 2 lata , A o drugiego 1,5 roku.
W tym miesiącu zaczęliśmy się starać o kolejne. okres mam dostać w niedzielę. robiłam dziś test z krwi i negatywny :( A od owulacji ciągle mnie jajnik boli czego nigdy nie miałam i ogólnie tak dziwnie się czuje od jakiegoś czasu . Nie chce sobie wmawiać niczego ale wiecie jak to jest [emoji16]

reklama
ja wam powiem, że np nie jadłam słodyczy w żadnej ciąży i ogólnie, A teraz to codziennie muszę coś słodkiego zjesc 😯 ja nie chce sobie wmawiać niczego ale kurczę to mnie zdziwiło 🤣

Nie rozumiem ? Gdzie się patrzy? Test krwi robi się kilka sekund i na drogi dzień albo za kilka masz wyniki
dzisiaj robiłam test z krwi przed pracą i tam się patrzy od 5 do 10 minut ja po 5 minutach musiałam lecieć. ale wydaje mi się, że negatywny był. w niedzielę mam dostać okres

Nie rozumiem ? Gdzie się patrzy? Test krwi robi się kilka sekund i na drogi dzień albo za kilka masz wyniki

taki test robiłam
ponoć lepsze niż te z moczu i szybciej można robić bo w krwi jest większe stężenie

Załączniki

• Screenshot_20200713-144026_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200713-144026_Samsung Internet.jpg
    203,5 KB · Wyświetleń: 54
O kurcze pierwszy raz coś takiego widzę. Dlatego byłam w szoku!!!! No tak z krwi większe stężenie jest, ale myślałam, że z krwi to tylko u lekarza. Ja mieszkam w Irlandii, więc pewnie tego nie ma, no ale mi nic nie zostaje tylko czekać do @ i wydaje mi się że chyba nadchodzi, bo te plamienia to pewnie początek.. :(
taki test robiłam
ponoć lepsze niż te z moczu i szybciej można robić bo w krwi jest większe stężenie

reklama
O kurcze pierwszy raz coś takiego widzę. Dlatego byłam w szoku!!!! No tak z krwi większe stężenie jest, ale myślałam, że z krwi to tylko u lekarza. Ja mieszkam w Irlandii, więc pewnie tego nie ma, no ale mi nic nie zostaje tylko czekać do @ i wydaje mi się że chyba nadchodzi, bo te plamienia to pewnie początek.. :(

przy zagniezdzeniu też może być plamienie 😁
będę trzymać kciuki żeby to było to 😍

Do góry