reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

My to lubimy sobie wmawiać te objawy, ja co chwilę czytam fora, nie potrzebnie i mam już tak głowę zlasowaną i przez to spać nie mogłam do 3... I przez to że tak myślę to się pewnie nie uda :(
hej dziewczyny :) jestem tu nowa.
Z mężem staramy się o 3 maleństwo [emoji3059] mam 2 synków o pierwszego staralismy się 2 lata , A o drugiego 1,5 roku.
W tym miesiącu zaczęliśmy się starać o kolejne. okres mam dostać w niedzielę. robiłam dziś test z krwi i negatywny :( A od owulacji ciągle mnie jajnik boli czego nigdy nie miałam i ogólnie tak dziwnie się czuje od jakiegoś czasu . Nie chce sobie wmawiać niczego ale wiecie jak to jest [emoji16]

reklama
ja wam powiem, że np nie jadłam słodyczy w żadnej ciąży i ogólnie, A teraz to codziennie muszę coś słodkiego zjesc 😯 ja nie chce sobie wmawiać niczego ale kurczę to mnie zdziwiło 🤣

Nie rozumiem ? Gdzie się patrzy? Test krwi robi się kilka sekund i na drogi dzień albo za kilka masz wyniki
dzisiaj robiłam test z krwi przed pracą i tam się patrzy od 5 do 10 minut ja po 5 minutach musiałam lecieć. ale wydaje mi się, że negatywny był. w niedzielę mam dostać okres

Nie rozumiem ? Gdzie się patrzy? Test krwi robi się kilka sekund i na drogi dzień albo za kilka masz wyniki

taki test robiłam
ponoć lepsze niż te z moczu i szybciej można robić bo w krwi jest większe stężenie

Załączniki

• Screenshot_20200713-144026_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200713-144026_Samsung Internet.jpg
    203,5 KB · Wyświetleń: 51
O kurcze pierwszy raz coś takiego widzę. Dlatego byłam w szoku!!!! No tak z krwi większe stężenie jest, ale myślałam, że z krwi to tylko u lekarza. Ja mieszkam w Irlandii, więc pewnie tego nie ma, no ale mi nic nie zostaje tylko czekać do @ i wydaje mi się że chyba nadchodzi, bo te plamienia to pewnie początek.. :(
taki test robiłam
ponoć lepsze niż te z moczu i szybciej można robić bo w krwi jest większe stężenie

reklama
O kurcze pierwszy raz coś takiego widzę. Dlatego byłam w szoku!!!! No tak z krwi większe stężenie jest, ale myślałam, że z krwi to tylko u lekarza. Ja mieszkam w Irlandii, więc pewnie tego nie ma, no ale mi nic nie zostaje tylko czekać do @ i wydaje mi się że chyba nadchodzi, bo te plamienia to pewnie początek.. :(

przy zagniezdzeniu też może być plamienie 😁
będę trzymać kciuki żeby to było to 😍

Do góry